31 maart 2020
Zwanenmeer (6+) - Holland Opera (10 april 2020)

Zwanenmeer (6+) - Holland Opera (10 april 2020)

Lokatie: Posthuis Theater te Heerenveen
Titel: Zwanenmeer (6+) - Holland Opera
Link: https:www.posthuistheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 10 april om 19:15u
Overige Informatie:
Zwanenmeer (6+) - Holland OperaOver de voorstelling
Holland Opera en jeugdschrijver Simon van der Geest mixen het beroemde ballet 'Het Zwanenmeer' van Tsjaikovski, het sprookje ‘De Wilde Zwanen’ van Andersen en een snufje ‘Assepoester’ tot een heerlijke kinderopera.
De koning is op zoek naar een bijzondere vrouw om mee te trouwen. Dus geeft hij op een avond een bal waarop alle meisjes zich mogen voorstellen. Elize en Azalea trekken lootjes wie naar het feest mag. Een van hen moet namelijk thuisblijven om op de zusjes te passen. Elize wint, maar als ze weer thuiskomt, beweert Azalea dat een boze heks de zusjes heeft omgetoverd tot zwanen.
Zelf meedoen?
Je droomt er vast wel eens van om mee te zingen in een professionele voorstelling. Dit is je kans! In de voorstelling 'Zwanenmeer' is plaats voor twaalf kinderen tussen 7 en 12 jaar om tijdens de opening van de voorstllelling mee te zingen! Als je je hiervoor opgeeft, krijg je de muziek van tevoren opgestuurd. Die moet je uit je hoofd leren. Voorafgaand aan de voorstelling oefen je met de hele cast en muzikanten. Tijdens de voorstelling zing je dan de opening meerstemmig mee, samen met de twee hoofdrolspelers, hoe cool is dat? Deze zogenaamde 'participatie workshop' is gratis, maar je moet wel in bezit zijn van een toegangskaartje voor de voorstelling. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar receptie@posthuistheater.nl o.v.v. 'workshop Zwanenmeer'.