20 oktober 2019
m Uitgaan Zuiderwoude m Recreatie Zuiderwoude m Recreatie Suyderwou's Wijnloods

Suyderwou's Wijnloods

Suyderwou's Wijnloods
Adres:
Zuiderwouder Dorpsstraat 60
Postcode:
Telefoon:
020 6456595
Fax:
020 4534256
Website:
Categorie:
Cijfer: 6.9 (736 stemmen)
Uw cijfer voor Suyderwou's Wijnloods:
Foto's:
Beschrijving:
In het idyllische landschap van Waterland op 10 minuten reisafstand van Amsterdam ligt verscholen in een natuurgebied tussen het watertje "het Swet" en de weilanden het prachtige dorpje Zuiderwoude.

Hier bevindt zich onze educatieve wijnloods. In een prachtige ambiance van Waterlandse rust kunt U op een gezellige educatieve leerzame wijze kennis maken met wijn.

In onze wijnloods kunt U terecht voor uw bedrijfsproeverij, diverse kaderavonden, workshop en andere diverse wissellende activiteiten. Iedere zaterdag -en zondagmiddag bij goed weer zijn wij open.
Geef je mening over Suyderwou's Wijnloods:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Ron Mekenkamp schreef op 17 september 2010:
Suyderwou's wijnloods heeft alles wat je van zo'n plek mag verwachten. De hele sfeer ademt wijn. Normaal gesproken als je wijn koopt, is het thuis toch altijd weer een verrassing, prettig of minder prettig, wat er zich precies onder de kurk bevindt. Hier kan je proeven en als je wilt kopen. Voor elek beurs en als je een doos koopt. krijg je al een fles van 't huis.
Simon Goede schreef op 5 september 2010:
Een prachtige plek om even een heerlijk glaasje wijn te drinken en een kaas/worsten plankje te bestellen. Ook krijgt u hier een vakkundige uitleg van de bestelde wijn.
Ferwerda schreef op 5 juni 2009:
Een gezellige wijnloods waar je tijdens een fietstocht of een boottochtje kan pauzeren onder het genot van een lekkere wijn en een heerlijk kaasplankje.
Per auto is ook mogelijk.