Suyderwou's Wijnloods

Zuiderwouder Dorpsstraat 60
1153 PE
Zuiderwoude
020 6456595
www.wijnloods.nl

In het idyllische landschap van Waterland op 10 minuten reisafstand van Amsterdam ligt verscholen in een natuurgebied tussen het watertje "het Swet" en de weilanden het prachtige dorpje Zuiderwoude.

Hier bevindt zich onze educatieve wijnloods. In een prachtige ambiance van Waterlandse rust kunt U op een gezellige educatieve leerzame wijze kennis maken met wijn.

In onze wijnloods kunt U terecht voor uw bedrijfsproeverij, diverse kaderavonden, workshop en andere diverse wissellende activiteiten. Iedere zaterdag -en zondagmiddag bij goed weer zijn wij open.

| in de omgeving

Meningen over Suyderwou's Wijnloods:

powered by

UIT123.nl TIP

Ron Mekenkamp

schreef:

Suyderwou's wijnloods heeft alles wat je van zo'n plek mag verwachten. De hele sfeer ademt wijn. Normaal gesproken als je wijn koopt, is het thuis toch altijd weer een verrassing, prettig of minder prettig, wat er zich precies onder de kurk bevindt. Hier kan je proeven en als je wilt kopen. Voor elek beurs en als je een doos koopt. krijg je al een fles van 't huis.

Simon Goede

schreef:

Een prachtige plek om even een heerlijk glaasje wijn te drinken en een kaas/worsten plankje te bestellen. Ook krijgt u hier een vakkundige uitleg van de bestelde wijn.

Ferwerda

schreef:

Een gezellige wijnloods waar je tijdens een fietstocht of een boottochtje kan pauzeren onder het genot van een lekkere wijn en een heerlijk kaasplankje.

Per auto is ook mogelijk.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord