Restaurants in Zuid-Holland

Totaal van 5062 restaurants gevonden:

1 van 203

Laatste meningen over restaurants in Zuid-Holland

S. Hatami

schreef:

Prima gerechten en goede service

C. Dane

schreef:

er staan geen prijzen op de menukaart

Mw. van Raen

schreef:

Algemeen lekker eten, maar...

Gevraagd om een glaasje water, nadat onze dochter zich had verslikt in een stukje rundvlees. Kon niet. We moesten maar een spa blauw bestellen.

Absurd. Is het niet wettelijk verboden om kraanwater te weigeren? Wij komen hier in elk geval nooit meer. Genoeg prima restaurants in de omgeving!

Lees meer over Yashima

André

schreef:

Het is moeilijk om in de rolstoel daar te komen.
Laat staan naar het toilet met de rolstoel.

Lees meer over Brasserie Piet Hein

Jolande van den Aker

schreef:

Tussen de middag een maaltijd salade gegeten erg lekker en betaalbaar. Zeer gastvrij. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer over The Shamrock Inn

Anoniem

schreef:

Leuke tent, voor iedereen wel een keuze! Leuk terrasje en bijzondere drankjes, borrelhapjes en taartjes. Alles is bio en dat proef je.

Lees meer over Cafe Restaurant Logica

Anoniem

schreef:

Toprestaurant!

Lees meer over Pieters Restaurant

Wim

schreef:

Voor de lekkerste broodjes in Rotterdam moet u hier zijn. Veel huisgemaakte producten.

Lees meer over Sandwich Corner

w.hagers-bakker

schreef:

goedemorgen, ben op zoek naar jullie menukaart maar kan hem nergens vinden.
Graag uw reactie,

Lees meer over De Wereldhaven

F. Vrind

schreef:

Belachelijke openingstijden

Seda

schreef:

Sinds 2009 is er niets veranderd.
Ook vanmiddag hebben wij bij Zeezicht een enorm bedrag moeten afrekenen. Het minibakje mayo kost nu 1,75 en er moest 2 euro voor een kwartier springkussen van de kinderen worden betaald.
De kip sate met frites was niet lekker en kostte maar liefst 17,50!
Thee: 3 euro. Glaasje sevenup: 3,75. Flesje cassis: 4 euro.
In totaal waren wij bijna honderd euro kwijt, absurd.
Zo veel mogelijk boycotten, deze tent!

Lees meer over Zeezicht

Carola van der Laan

schreef:

Een restaurant waar eerlijk eten belangrijk is. Groenten uit eigen moestuin, alles vers en puur. Dat proef je! Wij gaan er graag eten.

Lees meer over M'n Schoonouders

Veul

schreef:

Veul en lekker!

Lees meer over Pavarotti

C Boere

schreef:

Wij hebben in november onze 40 jarige trouwdag gevierd, het was super goed verzorgt en het eten was echt goed en lekker. een aanrader zeker weten.

Lees meer over De Drie Klavers

Fam. van Drunen

schreef:

de pannenkoeken zijn heerlijk,en de bediening was helemaal goed. we hebben er genoten hopen woensdagavond met 3 personen te komen om lekker te smullen. Alles is puik in orde.

TRudi Haug

schreef:

Waarom kan ik de menu kaart niet bekijken??

Lees meer over De Waterreus

Peter

schreef:

Prima eten, aardige mensen, gewoon uitstekend!

Roel Ketelaar

schreef:

hele fijne avond gehad met heerlijke hapjes maar wat een kater als je dan buiten komt en je kleding ruikt door en door naar de keuken. Heel erg jammer om dit te ervaren en dit alleen al zal mij wellicht een volgende keer weerhouden nog eens te komen. Wellicht kunnen jullie hier iets aan doen??

Lees meer over El Cubanito

Eduardo

schreef:

Bom dia

Estou tentando encontrar uma amiga que trabalhou nesse restaurante em 1987
O dela dela e Majella
Obrigado

Lees meer over De Gulle Tjon

Jan Martin

schreef:

Via een Groupon-bon bij Rhodos beland. De bediening was netjes en vriendelijk. Het eten was niet om over naar huis te schrijven. Het plaatje dat je gepresenteerd krijgt bij Groupon, zo wordt het niet gepresenteerd bij Rhodos. Het vlees is onder de maat. Er was sprake van onbeperkt eten van mixed grill. Het vlees is goed, maar fantasieloos. Na opnieuw bestellen kregen we een schaaltje met vooral gesnipperd kippenvlees en een paar kleine stukjes ander vlees. Maar dat had bij besteld kunnen worden. De sausjes waren nu niet meer bijgevoegd. Hadden we ook kunnen vragen. Zo hadden we alles steeds bij moeten vragen. Misschien ben ik ouderwets, maar ik ga er vanuit dat een restaurant het jou naar de zin maakt. Het eten was op het niveau van een minder dan gemiddelde snackbar. Sorry, het is niet anders. Als je niet veel gewend bent, geniet je misschien van het eten. Ik ging met een gevoel van misselijkheid naar buiten. Men vroeg naar hoe het gesmaakt had. Ik vertelde 'zo zo' en waarom. Je merkte dat men geschokt was en je niet serieus nam. Misschien dat de overige gerechten veel lekkerder smaken, maar als Grouponklant kun je beter wegblijven, want die krijgen geen waar voor de aanbieding.

Lees meer over Rhodos

Diana

schreef:

Wat een fijn restaurant!
Gezellig, niet opdringerig, en bovenal lekker eten.

Lees meer over De Florijn

A. van Doorn

schreef:

Op vrijdag 17 april 2015 bezocht.

In recensies kwam Uitspanning Vlietzicht er niet echt goed uit.
Misschien zit het in de naam “uitspanning”, de locatie of het verleden.

Met een groep van 6 personen hebben we er genoten van een zeer plezierige avond.
Een bediening die zeer voorkomend, de gasten benadert.

Naast de huiswijn, een leuke Cabernet-Savignon, vormde een stokbroodje met kruidenboter een begin van een feestje. Huisgemaakte kruidenboter die nu eens wel smeerbaar is.

Mijn voorgerecht, een zomersalade met gewokte garnalen met tomaat en ansjovisdressing is een heerlijke combinatie van smaken; ik was er weg van.

Als hoofdgerecht kon ik de gebakken mosselen niet laten staan. Dit geflankeerd met een kleine salade met o.a. pijnboompitjes die duidelijk even in een pannetje waren geweest. Dat is wat ik graag zie en proef.

Frietjes bakken is vaak een bijzaak. Hier duidelijk niet. Een mooi korstje, juiste kleur. En dan niet de voorgebakken friet van de Sligro, maar zelf gemaakt.

Het toetje van huisgemaakt appeltaart met vanille-ijs en slagroom is een leuke afsluiter. Niet bijzonder als combinatie, maar wel huisgemaakt, en goed van smaak.

Als je in je Dame Blanche vraagt om een toefje advocaat is dat geen probleem. Volgens ons hoort dat n.l. op deze klassieker. Ze doen dat graag voor je.

Niet naar toe gaan als je toevallig eens in de buurt ben, maar gewoon bewust er naar toegaan om te genieten van de prestaties van de kok en de prettige bediening van het personeel.
Er toevallig langskomen kan trouwens alleen met een fiets of boot, maar een goede TOM-TOM brengt je er wel aan het einde van een doodlopende weg, dwars door de Westlandse polders.

Je kan er niet betalen met VISA.

Lees meer over Vlietzicht

Diana

schreef:

Lekker, leuk en gezellig! Een aanwinst voor SLiedrecht waar wij zeker nog vaker heen zullen gaan!

Lees meer over Spek-n-bonen

martha

schreef:

Ja pepper & salt is jeugdsentiment. ik ben 62 en kwam er toen ik 28 was lekker stappen en als slot satétje eten bij pepper & salt!!! Nu ga ik er weer eten en heb al gehoord dat ronald niks verandert is nog steeds de stralende eigenaar die je op een rustige manier ontvangt en waar je, je direct op je gemak voelt. Ik verheug mij erop om vanavond lekker een satétje te gaan eten Jeugdsentiment!!!!!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord