De Sniep

Broekwegschouw 211
2726 LC
Zoetermeer
079 33 00 981
www.sniep.nl

Nog geen informatie van De Sniep ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over De Sniep:

powered by

UIT123.nl TIP

Tobias

schreef:

Prima restaurant, in het hotel van het Koetshuis gelegen. Wat voor uit123 om die er ook op te zetten?

Guido

schreef:

Regelmatig eten we met klanten bij de Sniep in de fantastische ambiantie. Altijd weer worden we verrast met een wisselende kaart en altijd is het weer een feest als we hier gegeten hebben. Een perfecte vriendelijke bediening zonder theatraal te zijn. Puur dus! Prijs kwaliteit verhoudingen zijn top. Menig restaurant zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen. De laatste keer werden we verrast met de mogelijkheid in het nieuwe hotel van de Sniep te overnachten. Perfect. Eindelijk een locatie waar we met klanten goed kunnen eten en daarna van een goede nachtrust kunnen genieten. Mooie ruime kamers van alle gemakken voorzien. Goede bedden en vooral belangrijk, geen lawaai van buiten. Je zit aan de rand van Zoetermeer maar denkt dat je midden in een natuurgebied overnacht.Wat mij bijzonder aantrekt is eens een weekend te reserveren en dan Den Haag Delft of Leiden te bezoeken. Zo dichtbij ligt de sniep bij deze prachtige steden in een oase van rust. Echt een aanrader. Zowel zakelijk als prive.

Marjolein Peeters

schreef:

Ik kom uit het zuiden en wilde graag lunchen met een klant van mij. Ik was al eerder in de Sniep geweest i.v.m. een training die daar gegeven werd. De uitstraling van de Sniep, de lokatie en de bediening hebben toen (voorjaar 2010) zo'n goede indruk achtergelaten dat ik gelijk een kaartje heb meegenomen met als doel hier terug te komen. Ik ben hier dinsdag 27 September met een klant gaan lunchen en weer was ik zwaar onder de indruk van de goede kwaliteit van het personeel en het eten. Mijn klant die redelijk uit de buurt kwam, maar hier nog nooit was geweest, was gelukkig ook blij verrast met de lokatie en de service die gegeven werd. Iedereen was wederom zeer vriendelijk en attent en zelfs de kok kwam nog eventjes informeren of mijn diamanthaas biefstuk naar wens gebakken was!! Wat mij betreft een aanrader voor iedereen. En wellicht nog mooier was dat ik tijdens de lunch weer een nieuwe opdracht heb gekregen van de klant.

Menno

schreef:

Meerdere malen genoten van een uitstekend dinner en lunch. Een perfecte locatie voor een gezellig etentje!! En nu ook het nieuwe hotel, een mooie aanwinst voor Zoetermeer!! Kom er zeker een keertje overnachten! Veel succes!

Frank Put

schreef:

De Sniep is inmiddels ook een hotel. wat is er nu mooier als met je collega's uit eten. Gratis parkeren voor de deur. Eindelijk weer eens lekker eten en drinken. alle tijd en gewoon 10 meter verder kunnen slapen en de andere dag na een prima ontbijt weer verder. Een aanrader. Doen.

Trudie

schreef:

Was wat afgeschrikt door Mona haaar lang veerslag maar onze ervaring was totaal anders

Wat een zalige maaltijd

leuke bediening en sfeervolle omgeving voor een heel schappenlijke prijs.

we zullen er zeker meer naar toe gaan

Ruud & Mirte

schreef:

Afgelopen zaterdag weer verrassend heerlijk kunnen dineren in Restaurant de Sniep, de bediening was zoals altijd zeer vriendelijk vlot en attent en zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Na onze keuzes voor het diner gemaakt te hebben werd er een bijpassend wijnarrangement voor ons opgesteld, dit alles voor zeer schappelijke prijzen en kwalitatief buitengewoon goede wijnen!Het heeft ons zeer gesmaakt, bij deze willen wij de Sniep van harte bedanken voor deze onvergetelijke avond!We komen zeker snel terug!

Met vriendelijke groeten,Ruud en Mirte.Henk de Wandelaar

schreef:

Heerlijk gegeten, lekker een drankje in de tuin gedronken de menukaart bekeken tevens wordt er aan tafel een menu verteld, we hebben het 4 gangen dagmenu genomen, het was fantastisch een leuke combinatie van vis en vlees gerechten. De aanbevolen wijn was top. Een zeer geslaagde avond en zeker een aanrader.

Mona

schreef:

De sniep Zoetermeer………Afschuwelijk in elk aspect. Te beginnen bij bedienend personeel zeer laks, intimiderend. Ze waren meer met elkaar bezig dan met de gasten.

Het begon heerlijk met koud koffie die ruim 20 minuten na bestelling door ons aangegeven werd dat de serveerster het was vergeten. Bij ontvangst van de koffie was er een zeer elegant voetbadje waarin het suikerklontje prachtig erin dreven.

Voorgerecht kon er nog wel ermee door maar nagerecht en dessert sloeg totaal nergens op. De Chateaubriand vlees zeer taai en was dood gebakken tot aan verbrand (niet de combinatie tussen medium en rare) van binnen vol met draadjes die eerder op stoofvlees leek en sommige stukken proefde naar lever. Bijbehorende saus van sjalotjes en truffeltapenade was eerder een bizarre en flauwe wortel saus welk niet op smaak gebracht was maar eerder met water uit een zakje opgewarmd. Uiteraard hebben we het geheel maar laten staan. Toen we de bediening inlichten dat het geheel niet te eten was werd ons ogenblikkelijk met een zeer intimiderend en onprofessionele attitude medegedeeld (zonder meerdere of keuken in te lichten) dat het gerecht zo behoorde te zijn!!!!!!

Wel, we hebben talloze keren het gerecht bij andere etablissementen genuttigd waarbij we kunnen vertellen dat de sniep er goed aan doet om bij een willekeurige zaak in leer te gaan hoe het wel hoort.

Daar we hongerig waren en er niets voor voelden om bij een andere zaak ons diner besloten we om ons honger met het dessert te stillen. Achteraf kan ik vertellen dat we het beter niet hadden moeten doen en maar gewoon een friet zaak hadden moeten bezoeken. De bruine chocoladetaart was een aanfluiting, samen geperst deeg met in tegenstelling tot de omschrijving geen vlok chocolade te bekkenen in de harde deegbol waarop rijkelijk slagroom de slechte kwaliteit diende te verbloemen. Disgenoot had zich gewaagd aan de Peren tarte-tatin welk niet onderdeed aan een amateuristisch mengel die met gemak vervaardigd kon zijn geweest door kleuter. De Peren tarte-tatin

was eerder bananenijs (met diepvries vorst in de substantie) gevuld of beter gezegd volgestopt met slagroom en geserveerd in een medium longdrink glas. Gek genoeg was de omschrijving ook hierbij misleidend daar geen enkele peer of smaakstoffen die in de buurt zouden moeten komen van peer in het ranzig geheel te bekennen waren.Als of er niets meer mis kon gaan klopte ons rekening ook niet waarbij er meer dranken in rekening waren gebracht dan we hadden gedronken en zelfs de fles wijn van een ander tafel door het bedienend personeel op ons rekening was gezet. De fleswijn hebben we gelukkig wel kunnen aantonen dat we niet hadden besteld en ontvangen maar het overige drankje die we niet hadden genuttigd namen we maar voorlief daar ons wens was om het fiasco etentje welk bestemd was als een relatie jubileum achter ons te laten.

Concluderen ons bezoek aan dit “restaurant” was in nagenoeg alle aspecten een groot teleurstelling en absoluut niet voor herhaling vatbaar. We waren verheugd dat we het pand uit waren en unaniem vertelde we elkaar dat we in geen enkel geval zouden terug keren.

Alfons Lonte

schreef:

Zaterdagavond 20 jan. 07; voortreffelijk gegeten! Onze keuze was gevallen op het 5 gangen menu met de spoon als tussendoortje. Een aanrader voor allen!

Spontane, goedverzorgde en perfecte bediening. Uitstekende prijs / kwaliteits-verhouding. Prettige, ongedwongen sfeer in een aangename omgeving met een uitstekend, goed doordacht heerlijk menu.

Kom er zeker nog een keer terug!

ik

schreef:

vage bericht maurice....

maurice

schreef:

Ik wil hier graag bij melden dat als iemand solliciteert naar een vacature.Het wel zo netjes is als die persoon tenminste reactie terug krijgt via mail of een brief.

No hard feelings maar tog !!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord