27 februari 2020
m Uitgaan Zeist m kroeg / cafe Zeist m kroeg / cafe Grand Café Le Baron

Grand Café Le Baron

Grand Café Le Baron
Adres:
Het Rond 5
Postcode:
3701 HS, Zeist (Utrecht)
Telefoon:
030 6914455
Fax:
Categorie:
kroeg / cafe (kroeg / cafe in Zeist)
Cijfer: 7.2 (194 stemmen)
Uw cijfer voor Grand Café Le Baron:
Foto's:
Grand Café Le Baron
Logo Grand Café Le Baron
Beschrijving:
In het voormalige postkantoor ligt Grand Café Le Baron. De inrichting is in een trendy barokke stijl, voorzien van diverse loungebanken en dinertafels.

Men kan de hele dag gebruik maken van de kleine- en de menukaart. Er zijn ruim 200 zitplaatsen, verdeeld over twee gedeelten die met elkaar verbonden zijn middels een toog.

Er zijn mogelijkheden voor kleine, maar ook grotere gezelschappen. Het pand is voorzien van twee bars, waardoor het mogelijk is om uw partij toch wat afzonderlijk te houden. Op vrijdag- en zaterdagavond draait onze residence dj muziek waarop men met een drankje kan loungen en dansen.

Er is ook een groot terras aanwezig met 85 zitplaatsen.
Geef je mening over Grand Café Le Baron:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Nienke schreef op 2 juni 2015:
Het personeel is nogal arrogant, volgende keer een andere tent.
Rein schreef op 10 september 2013:
Wij hebben het hier prima naar onze zin gehad.
carla van rooij schreef op 23 september 2012:
Na deze mindere recensies willen wij toch onze wel zeer positieve ervaring in Le Baron doorgeven. Wij hebben hier erg lekker gegeten. Van te voren gemeld dat we beperkt de tijd hadden i.v.m. concertbezoek en men hield hier rekening mee zonder ons het eten van het bord en de borden van de tafel te kijken. Gebruik gemaakt van het 3-gangen keuzemenu en dat was erg lekker, en zeker voor de prijs die hiervoor wordt berekend. Het personeel was zeer vriendelijk en alles liep gesmeerd. Kan echt niets negatiefs bedenken dus doe ik dat ook niet. Wij komen hier zeker terug als we in de buurt van Zeist zijn.
Philip schreef op 5 februari 2012:
Op zich leuke tent qua opzet.Aandacht nodig. De gangen worden er door gejaagd. Meer aandacht nodig voor kwaliteit bereiding eten. Te rauw of lauw was onze ervaring. Puntjes op de i zetten, hoeft niet veel te kosten. Anders prijsniveau iets aanpassen. Nu mager zesje
de vries schreef op 24 december 2009:
Zeer slecht. Geen aanrader!