Uitgaan in Zandvoort

Jouw mening over Zandvoort?

Geef je mening over Zandvoort, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Hidde

schreef:

wat een topplek! Superlekker gegeten en wat een mooi terras. Heel erg druk maar bediening bleef relaxed en aardig. Uniek voor het strand was ook dat het helemaal niet lang duurde voor ons eten er was. Hier komen we vanuit Utrecht echt weer voor terug!

Lees meer over Meijer aan Zee

Niels

schreef:

25/5/12 Bruiloft.

Hebben onze bruiloft gehouden bij Meijer aan Zee. Alles was perfect geregeld en het eten was heel goed. De prijs (lager dan verwacht) - kwaliteit was super.

Echte aanrader!!

Lees meer over Meijer aan Zee

Henk Vroon

schreef:

Rob en Mieke Dolderman geven op een een heel goede en plezierige manier les. De sfeer is heel ontspannen. Er is altijd tijd voor een grap. De dansles is echt een avondje uit. Een aanrader voor iedereen die van dansen houdt.

Esther Bartels

schreef:

Afgelopen weekend met groep dames vrijgezellenfeest gevierd met BBQ, was echt fantastisch... bedankt tot het bijdragen van een onvergetelijke avond!

Lees meer over Meijer aan Zee

Suzanne

schreef:

Eindelijk is het seizoen weer begonnen, ik kom al jaren bij Meijer aan zee, en gister voor het eerst weer een hapje gegeten, en het was lekker, gezellig en niet duur!! lekkere nieuwe gerechten op de kaart en mooie nieuwe banken op het terras waar je heerlijk uit wind van het zonnetje en een heleboel lekkers kunt genieten! tot snel

Lees meer over Meijer aan Zee

Ingrid van Velzen

schreef:

Na een heerlijke strandwandeling gisteren hier neergestreken. Wij waren erg verrast dat ze al weer open waren. Op het terras werd nog druk gewerkt aan, denken wij, nieuwe terrasbanken en tafels.
Van een borrel met hapjes toch maar blijven eten en het was erg lekker! De dubbele biefstuk met pepersaus is echt een aanrader en voor een hele schappelijke prijs! Je kunt aan de sfeer merken dat iedereen er weer erg veel zin in heeft bij Meijer aan Zee! Op naar een heerlijke zomer en jullie zullen ons nog vaak terug zien!

Lees meer over Meijer aan Zee

van der weide

schreef:

alles priema ook voor invalide groetjes man met scootermobiel

Lees meer over Paviljoen Jeroen

Ilona Paap

schreef:

Vanavond, met z'n achten, een geweldige avond gehad! Lekker eten en vriendelijke bediening. Sfeer is absoluut top!
Een aanrader waar we zeker graag terugkomen.

Lees meer over Meijer aan Zee

pieter

schreef:

zaterdag geweest.

Prijs-kwaliteitsverhouding zeer slecht.

Het eten werd geserveerd op vieze borden en vervolgens de koffie uit een vies kopje.

Lees meer over Meijer aan Zee

Carla

schreef:

afgelopen zaterdag voor t eerst hier gegeten, viel me op hoe druk het al was ondanks het weer wat niet echt meezat, behalve af en toe koude lucht niets dan goeds wat een leuk restaurant is dit, we komen zeker terug. Complimenten voor de bediende jongeman..

Lees meer over Meijer aan Zee
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord