Theater de Poorterij

Nieuwstraat 2
5301 EW
Zaltbommel
0418 687218
www.de-poorterij.nl

De Poorterij is een knus theater in de Bommelerwaard, waar jaarlijks vele voorstellingen op het programma staan. Een mix voor jong en oud, van cabaret tot dans en muziek tot jeugdvoorstellingen. Zowel landelijk bekende professionele voorstellingen als lokale optredens zijn opgenomen in het programma.

Elke dinsdagavond worden er films gedraaid, georganiseerd door Filmclub Cinemaarten en worden en staan er filmbrunches, kinderfilms en vrouwen- en mannenavonden met film op de programmering.
 
Naast de vele voorstellingen is het theater, met de bijbehorende faciliteiten, geschikt voor gezelschappen van 2 tot 275 personen. Denk aan het houden van bedrijfsfeesten, congressen en tentoonstellingen. Maar ook kleinere gelegenheden zoals verjaardagen of kinderfeesten horen tot de mogelijkheden.
 
Theater de Poorterij over een brasserie waar men in een gemoedelijke sfeer kunt eten, drinken, ontmoeten, genieten en flexwerken. Of je nu romantisch komt dineren of een besloten feest wilt geven, alles is bespreekbaar. De combinatie van gastvrijheid, de uitstekende keuken en het gezellige terras maken de Brasserie de Poorterij een ideale locatie voor vele gelegenheden.

vandaag: van 9:00 uur tot 22:00 uur | in de omgeving

Meningen over Theater de Poorterij:

powered by

UIT123.nl TIP

Roos

schreef:

Ik kan helemaal niks vinden op de site van de poorterij. Maak eens een zoekbalk!!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord