28 januari 2020

La Folie

La Folie
Adres:
Gamerschestraat 45
Postcode:
Telefoon:
0418684626
Fax:
Categorie:
Cijfer: 8.8 (640 stemmen)
Uw cijfer voor La Folie:
Foto's:
La Folie
Logo La Folie
Beschrijving:
Geef je mening over La Folie:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Gerrit schreef op 23 december 2011:
super kerstdiner gehad met elf personen. Het is echt proeven met prachtige combinaties en een goed gekozen wijnarrangement. Er vielen regelmatig mooie stiltes : ieder zat even lekker te proeven en te genieten. Bediening geweldig en geruisloos. Wat kan samen dineren dan een feest zijn
gradus schreef op 4 juni 2011:
Geweldig avond. Smaakvolle en mooie gerechten met bijpassende wijnen. Aanrader!
Draaijer schreef op 5 maart 2011:
Uitstekend restaurant, niets mis mee, enkel lof.
klaas en ytte schreef op 10 november 2009:
Het gemiddelde waarderingscijfer van 7,5 (stand 10.11.09) moet snel omhoog. La Folie verdient meer. De verfijnde en fraai gestyleerde gerechten, de geselecteerde wijnen, de correcte bediening, de warme ambiance, het zitconfort, kortom top in z'n klasse. Een culinaire aanwinst waar Zaltbommel trots op mag zijn. Waarom een 9 en geen 10? Het "uitzicht" op de ketens aan de overkant van de straat!!
M.C. Versantvoort schreef op 31 augustus 2009:
We hebben uitstekend gegeten. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. De bediening vriendelijk. Complimenten!
Monique Ebben schreef op 28 november 2008:
Als voormalig restauranthouder kan ik zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed in balans is. Het gehele team en chef-kok Joris Kerkhofs doen alles wat binnen hun vermogen ligt om hun gasten in de watten te leggen en slagen hier bijzonder goed in. En als we het dan toch over prijs/kwaliteit hebben; een zes gangen menu -waar bijvoorbeeld coquille, ganzenlever, zwezerik of tarbot in verwerkt worden- voor €45,00 is wat men noemt een nette prijs voor hoogwaardige producten. Daarbij opgeteld een uitstekende service en dito bereiding/presentatie... Inderdaad, een aanrader.
Monique Ebben (voormalig eigenaresse)
Erwin van Beemen schreef op 27 november 2008:
Wellicht aardig om te vermelden dat Dhr. Hackert het als enige voor elkaar heeft gekregen om ergens te kunnen eten terwijl het betreffende restaurant pas op 20 oktober haar deuren heeft geopend... Daarenboven prijzen noemt die niet gevoerd worden,(website) misschien bedoeld u een ander restaurant?
Met vriendelijke groet E. van Beemen (voormalig eigenaar)
Theo en Rian Meeuwsen schreef op 25 november 2008:
prijs/kwaliteit perfect

Alle complimenten aan de keukenbrigade, zeer mooie en natuurlijke gerechten met een zuivere smaak. Een keuken waar met liefde voor de gerechten gekookt wordt.

Dhr Ebben schreef op 26 oktober 2008:
Prijs kwaliteit gehéél uit balans!!!!
Dhr. Hackert schreef op 19 oktober 2008:
Een hoofdgerecht voor €38,50 is een top-prijs echter het was zeker géén topgerecht!!! De prijs/kwaliteit is geheel uit balans.
pascal schreef op 11 januari 2008:
Heerlijk gegeten en genoten van het la folie-menu. Erg verrassend, mooi opgediend en erg smakelijk! Complimenten voor de chefkok.
Jose Liedman schreef op 18 november 2007:
Uitstekend gegeten, mijn volgende keer in Zaltbommel zeker weer naar La Folie! Perfect 6-gangen menu, niet teveel en heerlijke wijnen. Zeer goed!
Jose Liedman schreef op 18 november 2007:
Uitstekend gegeten, mijn volgende keer in Zaltbommel zeker weer naar La Folie! Perfect 6-gangen menu, niet teveel en heerlijke wijnen. Zeer goed!