La Folie

Gamerschestraat 45
5301 AR
Zaltbommel
0418684626
www.restaurantlafolie.nl

Nog geen informatie van La Folie ontvangen.

toevoegen

vandaag: 12:00-14:00 18:00-21:30 | in de omgeving

Meningen over La Folie:

powered by

UIT123.nl TIP

Gerrit

schreef:

super kerstdiner gehad met elf personen. Het is echt proeven met prachtige combinaties en een goed gekozen wijnarrangement. Er vielen regelmatig mooie stiltes : ieder zat even lekker te proeven en te genieten. Bediening geweldig en geruisloos. Wat kan samen dineren dan een feest zijn

gradus

schreef:

Geweldig avond.
Smaakvolle en mooie gerechten met bijpassende wijnen.
Aanrader!

Draaijer

schreef:

Uitstekend restaurant, niets mis mee, enkel lof.

klaas en ytte

schreef:

Het gemiddelde waarderingscijfer van 7,5 (stand 10.11.09) moet snel omhoog. La Folie verdient meer. De verfijnde en fraai gestyleerde gerechten, de geselecteerde wijnen, de correcte bediening, de warme ambiance, het zitconfort, kortom top in z'n klasse. Een culinaire aanwinst waar Zaltbommel trots op mag zijn. Waarom een 9 en geen 10? Het "uitzicht" op de ketens aan de overkant van de straat!!

M.C. Versantvoort

schreef:

We hebben uitstekend gegeten. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. De bediening vriendelijk. Complimenten!

Monique Ebben

schreef:

Als voormalig restauranthouder kan ik zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed in balans is. Het gehele team en chef-kok Joris Kerkhofs doen alles wat binnen hun vermogen ligt om hun gasten in de watten te leggen en slagen hier bijzonder goed in. En als we het dan toch over prijs/kwaliteit hebben; een zes gangen menu -waar bijvoorbeeld coquille, ganzenlever, zwezerik of tarbot in verwerkt worden- voor €45,00 is wat men noemt een nette prijs voor hoogwaardige producten. Daarbij opgeteld een uitstekende service en dito bereiding/presentatie... Inderdaad, een aanrader.

Monique Ebben (voormalig eigenaresse)

Erwin van Beemen

schreef:

Wellicht aardig om te vermelden dat Dhr. Hackert het als enige voor elkaar heeft gekregen om ergens te kunnen eten terwijl het betreffende restaurant pas op 20 oktober haar deuren heeft geopend... Daarenboven prijzen noemt die niet gevoerd worden,(website) misschien bedoeld u een ander restaurant?

Met vriendelijke groet E. van Beemen (voormalig eigenaar)

Theo en Rian Meeuwsen

schreef:

prijs/kwaliteit perfect


Alle complimenten aan de keukenbrigade, zeer mooie en natuurlijke gerechten met een zuivere smaak. Een keuken waar met liefde voor de gerechten gekookt wordt.


Dhr Ebben

schreef:

Prijs kwaliteit gehéél uit balans!!!!

Dhr. Hackert

schreef:

Een hoofdgerecht voor €38,50 is een top-prijs echter het was zeker géén topgerecht!!! De prijs/kwaliteit is geheel uit balans.

pascal

schreef:

Heerlijk gegeten en genoten van het la folie-menu. Erg verrassend, mooi opgediend en erg smakelijk! Complimenten voor de chefkok.

Jose Liedman

schreef:

Uitstekend gegeten, mijn volgende keer in Zaltbommel zeker weer naar La Folie! Perfect 6-gangen menu, niet teveel en heerlijke wijnen. Zeer goed!

Jose Liedman

schreef:

Uitstekend gegeten, mijn volgende keer in Zaltbommel zeker weer naar La Folie! Perfect 6-gangen menu, niet teveel en heerlijke wijnen. Zeer goed!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord