14 november 2019

Dam 10

Dam 10
Adres:
Dam 10
Postcode:
Telefoon:
075 6354028
Fax:
Website:
Categorie:
Cijfer: 7.4 (171 stemmen)
Uw cijfer voor Dam 10:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Dam 10:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
dodo schreef op 3 augustus 2014:
ga ik na een half jaar weer eens kijken of het gezellig is en gewoon een biertje drinken, 95 % turken en marokkanen, leuke vrouwen blijven weg, je voelt je als blanke niet meer veilig daar. Echt jammer, gaat alleen maar om geld en niet om doelgroep. BAH. Die tent NOOIT MEER!
Dodo schreef op 16 februari 2013:
Helaas is het ander publiek geworden en is Nederlands niet meer de taal die het meest gesproen wordt. Teveel gericht op allochtonen die niet netjes zijn naar de vrouwen die daar te vaak worden lastig gevallen. Niet meer mijn tent.
Feestvriend schreef op 12 januari 2013:
Altijd gezellig, zowel op vrijdag als op zaterdag, muziek word goed verzorgd je hoort niet alleen muziek van deze tijd, maar ook eens oude hits! Personeel is vriendelijk, alles word snel opgeruimd en daarom ook netjes gehouden! Respect hoor.
Lex Santo schreef op 22 september 2011:
ik kom meetal vrijdag en zaterdag, maar de aatste tijd, Voel me niet meer op me gemak, heb steeds het gevoel dat de portier me eruit wil gooien, agressief manneke, en staat daar met een verschrikkelijk baklap. gA TOCH EEN ANDER BAAN ZOEKEN, ZOU IK ZEGGEN.
Guda schreef op 13 april 2011:
Jammer van de reactie hiernaast. Een aantal dronken bokkentochtrijders, die met z'n allen van hun fiets vallen. Wij doen daar niet aan mee. Iemand in nood?iemand zwaar bezopen
Brenda schreef op 12 februari 2011:
Toptent! Leuke muziek, aardig personeel en gezellig publiek. Ik kom er graag!
Bokkentocht schreef op 12 oktober 2009:
Dit is echt de grootste #$%tent van Zaandam! De mensen zijn niet vriendelijk en dan voornamelijk die kale die waarschijnlijk de eigenaar is! Als er iemand in Nood is laten ze je stikken dus pas op met relax een biertje drinken daar kan je beter bij de kroeg aan de overkant doen! de Juffer Top kroeg aardige mensen en wel behulpzaam!