Uitgaan in Wijnjewoude

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Wijnjewoude?

Geef je mening over Wijnjewoude, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Harrie van Bragt

schreef:

Hoi luitjes, geweldig project, schitterend om alles via internet te volgen. Komen binnenkort eens een keer live kijken. Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2012.

Harrie en Betty van Bragt uit Valkenswaard

Lees meer over De Stripe

Hendrik Brouwer

schreef:

Heb (zoals afgesproken)op jullie site gekeken. Leuk en overzichtelijk en veel foto's. Met mijn vrouw heb ik laatst bij jullie gegeten, we hebben toe heerlijk gegeten we komen daarom ook met de hele familie bij jullie van het kerstdiner genieten. In dat leuke zaaltje als je binnenkomt en dan gelijk rechts. Komt vast goed allemaal. Alvast fijne dagen ! Hendrik en Natascha

Lees meer over De Stripe

Tanja

schreef:

Wat een toppertje! echt waar!! wij hebben heerlijk gegeten in Restaurant de Stripe! een aanrader!! het personeel bestond uit een jong, leuk en gezellig team! geweldig!

Lees meer over De Stripe

Anita

schreef:

Jullie zijn door de Leeuwarder Courant(19-11-05) uitgeroepen als 1 van de favoriet van 6, voor de leukste internet-site !!! Gefeliciteerd.

Lees meer over De Stripe

Klaas de Jong

schreef:

Twee weken terug met een grote groep van de afdeling (intensive care leeuwarden) hebben we gegeten in De Stripe. Echt heerlijk gegeten en beslist niet duur! Waar betaal je nog zo weinig voor zoveel eten. En ook nog eten van zeer goede kwaliteit! De omgeving is fantastisch. Voor dat we gingen eten hebben we een eind gewandeld. Echt een aanrader! Die twee jonge ondernemers hebben het maar mooi voor elkaar! Groeten van het IC-team te Leeuwarden!!!

Lees meer over De Stripe

Wybe

schreef:

Hebben heerlijk gegeten. De collega's hebben ons dit aangeraden. Die boerenschnitzel was een topper.Lees meer over De Stripe

<>

schreef:

Er zijn kennelijk horecaondernemers die alleen positieve kritiek kunnen dragen. Die niet met open vizier durven strijden en als "ekelien" onder de schuilnaam "willemijn" berichten in deze box plaatsen dat het toch zo goed toeven is in de Stripe...

Lees meer over De Stripe

<>

schreef:

Tot mijn verbazing zie ik dat mijn naam gelinkt is aan ene Hans Tiggelaar.Kan De Stripe soms niet tegen kritiek, door op deze wel heel doorzichte wijze te opereren? Wat een lachtertje.Beste lezers naar eer en geweten kan ik u aangeven: voor een leuke avond uit, negeer de Stripe.Blijkbaar kunnen ze daar beter internetten dan koken en bedienen. Punt.

Lees meer over De Stripe

Willemijn

schreef:

We hebben weer heerlijk gegeten in de Stripe. Het is er altijd lekker druk en gezellig en het eten perfect. Veel en goed voor weinig geld. Een knap staaltje werk van deze jonge ondernemers!! En dat met 2 goelopende horeca-bedrijven.Het (vreemde) sprookje van Hans Tiggelaar klopt van geen kanten. Ik denk dat deze man een ander bedrijf bedoeld. Of zal ik het afgunst noemen. De 1 die hij gaf haalt het gemiddelde behoorlijk naar beneden.

Ik geef een 8.Lees meer over De Stripe

<>

schreef:

Op 12.11.2005 een familiefeestje gehad in dit restaurant. Een nieuwe kok in dit restaurant zou beslist geen overbodige luxe zijn. Tomatensoep kon wel uit blik komen, gezien de smaak.Gort-droge varkenshaas die aan een kant zwart verbrand was, schnitzels die gedeeltelijk zwart waren (en erg klein voor een schnitzel), scholfilet die zeker niet vers was. Een kok die het eten op smaak probeert te brengen met een grote vracht zout moet onmiddellijk gestraft worden. Een dikke onvoldoende voor de kok.

En jammer dat de bediening de groep niet aan kon. Of was dat ook weer aan de planning van de kok te danken dat de gasten het vlees al op hadden voordat er ook maar een aardappel uitgeserveerd was...

Als toetje ijs. Een klein beetje ijs (met daarin erg veel kristallen!) en een heel veel slagroom.

De kritiek komt in dit geval van een kenner uit de horecawereld die zelf regelmatig groepen van deze grootte ontvangt. E?n ding is zeker: Met eten en bediening van deze kwaliteit zou bij ons de tent heel snel gesloten worden omdat de klanten wegblijven...

Lees meer over De Stripe
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord