18 augustus 2019

Sante

Sante
Adres:
Zwaanstraat 10
Postcode:
Telefoon:
0251 375801
Fax:
0251 373124
Categorie:
Cijfer: 6.7 (323 stemmen)
Uw cijfer voor Sante:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Sante:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
alfons dekker schreef op 8 december 2010:
Heerlijk gegeten leuke sfeer de sate nog nooit zo lekker gegeten en mals spare ribs zijn top we komen zeker terug.
Hans schreef op 4 januari 2010:
Op de koemarkt geweest op nieuwejaarsdag was gezellig groot feest op het plein Na wat rond lopen op het plein kwamen wij bij Bistro Sante.Het was heel druk maar na even wat drinken aan de bar kwaam er een tafeltje vrij wij werden goed geholpen en het eten was super en lekker en de prijs kwaliteit is goed wij krijgen genoeg groot stuk vlees lekker mals en goed gekruid zag er verzorgd uit wij hebben een heerlijk avond gehad en ik raad het iedereen aan wij komen zeer zeker terug groetjes Hans en wil.
Gerard schreef op 2 november 2009:
Van de week in sante geweest na een tijd Het is weer super heerlijk mals Sate De mixed-grill heerlijk gekruid en goede kwaliteit vlees De bediening is weer dik in orde vriedelijk en er heerst een goede sfeer Gaat zo door dan wordt Sante weer helemaal Top Ik kom gauw weer terug .
Peter schreef op 30 september 2009:
Sinds Sante een nieuwe eigenaar heeft is de kwaliteit behoorlijk achteruit gegaan, jammer want vroeger kwam ik er vaak. Nu zijn de prijzen verhoogd en de kwaliteit behoorlijk gedaald. Jammer!!!
Fam S. schreef op 12 juni 2009:
Erg lekker gegeten! Aardige eigenaar! Hier komen we zeker terug.
David schreef op 9 juni 2009:
Een aanwinst voor de koemarkt purmerend Bistro Sante was ik op aanrader van vrienden ik heb daar heerlijk gegeten alles zag er goer verzorgt uit ik krijg 3 stokjes sate top kwaliteit krijg het niet op het was super kom zeker terug.David
dolf schreef op 8 juni 2009:
Heel gezelig en goed gegeten waar voor je geld de sate is super mals ik had 3 stokjes zeker 450 gram vlees krijg het niet op de mixed-grill ook top wij komen zeker terug aanrader dus Dolf.
Ricardo schreef op 5 februari 2009:
Ik was hier voor het eerst eten. Ik had zelf Carpaccio en Spare ribs de Spare ribs heb ik nog nooit zo lekker gegeten als hier. de carpaccio was ook goed. Mijn vriendin had pikante vleesrolletjes als voorgerecht. We wisten niet wat we ervan moesten verwachten maar het was heel lekker. Als hoofdgerecht had ze Tournedos Rocquefort en die was goed gebakken en lekkere kruiden. kortom we komen snel terug.
Bep Douwes schreef op 7 december 2008:
gisteren 6-12 hebben wij gegeten bij Santé in Purmerend. Het was ronduit teleurstellend.Ik had gegrilde witte tonijn, die was zo droog dat je de vis kon verkruimelen. het vlees van mijn tafelgenoten, tournados, rumpsteak en boeuf stroganof was niet lekker mals maar er moest flink op gekauwd worden. Volgens de bediening waren wij de eerste met deze klacht? Verder leek de uiensoep niet op soep maar was het een hele dikke brij. Over de champignons bij de tournados zaten kruiden die de smaak van de champignons verpesten. Kortom alles viel tegen, alleen de vers gebakken friet was lekker. Wij gaan niet zo heel vaak uit eten maar weten wel wat lekker is en dat was dit zeer beslist niet. De porties kunnen dan wel groot zijn, maar ik heb liever een klein beetje dat echt lekker is. Heel jammer.
marco dalfsen schreef op 6 september 2005:
Het was top de sate is zo veel en lekker wat een leuke sfeer de eigennaar zeer gastvrij.Wij komen zeker terug . top en nog eens top .