Sante

Zwaanstraat 10
1949 BC
Wijk aan Zee
0251 375801
www.barbistrosante.nl

Nog geen informatie van Sante ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Sante:

powered by

UIT123.nl TIP

alfons dekker

schreef:

Heerlijk gegeten leuke sfeer de sate nog nooit zo lekker gegeten en mals spare ribs zijn top we komen zeker terug.

Hans

schreef:

Op de koemarkt geweest op nieuwejaarsdag was gezellig groot feest op het plein Na wat rond lopen op het plein kwamen wij bij Bistro Sante.Het was heel druk maar na even wat drinken aan de bar kwaam er een tafeltje vrij wij werden goed geholpen en het eten was super en lekker en de prijs kwaliteit is goed wij krijgen genoeg groot stuk vlees lekker mals en goed gekruid zag er verzorgd uit wij hebben een heerlijk avond gehad en ik raad het iedereen aan wij komen zeer zeker terug groetjes Hans en wil.

Gerard

schreef:

Van de week in sante geweest na een tijd Het is weer super heerlijk mals Sate De mixed-grill heerlijk gekruid en goede kwaliteit vlees De bediening is weer dik in orde vriedelijk en er heerst een goede sfeer Gaat zo door dan wordt Sante weer helemaal Top Ik kom gauw weer terug .

Peter

schreef:

Sinds Sante een nieuwe eigenaar heeft is de kwaliteit behoorlijk achteruit gegaan, jammer want vroeger kwam ik er vaak. Nu zijn de prijzen verhoogd en de kwaliteit behoorlijk gedaald. Jammer!!!

Fam S.

schreef:

Erg lekker gegeten! Aardige eigenaar! Hier komen we zeker terug.

David

schreef:

Een aanwinst voor de koemarkt purmerend Bistro Sante was ik op aanrader van vrienden ik heb daar heerlijk gegeten alles zag er goer verzorgt uit ik krijg 3 stokjes sate top kwaliteit krijg het niet op het was super kom zeker terug.David

dolf

schreef:

Heel gezelig en goed gegeten waar voor je geld de sate is super mals ik had 3 stokjes zeker 450 gram vlees krijg het niet op de mixed-grill ook top wij komen zeker terug aanrader dus Dolf.

Ricardo

schreef:

Ik was hier voor het eerst eten. Ik had zelf Carpaccio en Spare ribs de Spare ribs heb ik nog nooit zo lekker gegeten als hier. de carpaccio was ook goed. Mijn vriendin had pikante vleesrolletjes als voorgerecht. We wisten niet wat we ervan moesten verwachten maar het was heel lekker. Als hoofdgerecht had ze Tournedos Rocquefort en die was goed gebakken en lekkere kruiden. kortom we komen snel terug.

Bep Douwes

schreef:

gisteren 6-12 hebben wij gegeten bij Santé in Purmerend. Het was ronduit teleurstellend.Ik had gegrilde witte tonijn, die was zo droog dat je de vis kon verkruimelen. het vlees van mijn tafelgenoten, tournados, rumpsteak en boeuf stroganof was niet lekker mals maar er moest flink op gekauwd worden. Volgens de bediening waren wij de eerste met deze klacht? Verder leek de uiensoep niet op soep maar was het een hele dikke brij. Over de champignons bij de tournados zaten kruiden die de smaak van de champignons verpesten. Kortom alles viel tegen, alleen de vers gebakken friet was lekker. Wij gaan niet zo heel vaak uit eten maar weten wel wat lekker is en dat was dit zeer beslist niet. De porties kunnen dan wel groot zijn, maar ik heb liever een klein beetje dat echt lekker is. Heel jammer.

marco dalfsen

schreef:

Het was top de sate is zo veel en lekker wat een leuke sfeer de eigennaar zeer gastvrij.Wij komen zeker terug . top en nog eens top .

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord