Uitgaan in Wassenaar

Jouw mening over Wassenaar?

Geef je mening over Wassenaar, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

hassan van de buurt

schreef:

wolah ik vind dit niet normaal

Lees meer over Café Diep

Peter

schreef:

Eerlijk een van de betere rest waar ik ben geweest , gewoon eerlijk goed top vlees

Lees meer over La Bamba Dos

junus

schreef:

oplichters zijn het

Lees meer over Café Diep

Chris Gout

schreef:

Na de verbouwing is de zaak er alleen maar beter op geworden en straalt allure uit. Het eten is goed en niet te duur. De bediening is top en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom: ik kan deze zaak aanbevelen en doe dat ook. Ga vooral zo door lieve mensen en ik wens jullie veel tevreden klanten toe.
Met vriendelijke groet,Chris

henk

schreef:

Super top restaurant, zou der zeker naar toe gaan. Hele vriendelijke bedienders. Voor een hele redelijke prijs kan je heerlijk eten.

E.Nieuwenhout

schreef:

Prima restaurant met prima bediening, Lekker gegegeten tegen een normale prijs, aanrader !!

Rebec

schreef:

Het viel me tegen! De kelners buigen over onze borden om de drank te serveren en de lege glazen in te nemen. Er werd ons gevraagd of wij het servies aan wilden reiken. En daarbij dacht een van de kelners dat het halfvolle glas weggehaald kon worden. De pannekoek met pikante kip was uitermate slecht! De gebruikte pepers waren niet pikant, maar veel te scherp, mede doordat de zaden er niet uitgehaald waren. De pannekoek kaas ui spek en tomaat was vet!! Het vet dreef op de pannekoek. En naar de tomaten moest ik lang zoeken, bleek dat dat de twee schijfjes garnering waren. Ik ga nooit meer terug.

angelique

schreef:

ik vindt duinrell leuk de splas en kikker acht baan is het aller leuks

Lees meer over Duinrell

nico

schreef:

echt een mooie zaak! leuke mensen. je kunt er lekker dansen poolen. chillen in de rokerskamer. en ook nog een garderobe. vrijdag is het echt gezellig en kan je meestal gewoon naar binnen lopen. op zaterdag moet je er echt voor half elf zijn anders sta je gewoon in de rij. ik kom er bijna iedere week.

Lees meer over Café Diep

Lisa en Laurie

schreef:

Tegenwoordig heet het D!EP! Zeer geschikt voor jongeren! Af en toe eens een gevechtje maar dat kan de pret niet drukken!

Lees meer over Café Diep
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord