Filmhuis Movie W

Wilhelminaweg 3A
Wageningen
0317 356019
www.moview.nl

Movie W is het Wageningse filmhuis dat draaiende wordt gehouden door een groep van ongeveer 50 vrijwilligers. De moderne, comfortabele filmzaal is gesitueerd op Wilhelminaweg 3A te Wageningen.

Movie W vertoont de nieuwste art-house films, films die opvallen naar inhoud en vorm, in zeven voorstellingen per week. Daarnaast staan er maandelijks een aantal speciale voorstellingen in samenwerking met andere organisaties op het programma. Daarbij is een regisseur of andere spreker aanwezig om de film in te leiden en een gesprek te verzorgen. Ieder jaar in januari organiseert Movie W het driedaagse festival MovieWeekend met de meest gewaardeerde en allernieuwste art-house films. Het maandelijks programma wordt gepubliceerd in de programmafolder en op de website en wekelijks wordt een digitale nieuwsbrief verstuurd.

Van ongeveer half juli tot half augustus zijn er geen voorstellingen.

| in de omgeving

Meningen over Filmhuis Movie W:

powered by

UIT123.nl TIP

Rob

schreef:

Met elke verhuizing gaat Movie W er op vooruit, hoewel soms de vertoning van de heel eigenissige, buitensporige film wat langere tijd op zich laat wachten - maar misschien worden die ook wat minder gemaakt. Ik zou ook niet weten waar je meer beenruimte hebt dan daar, heerlijke stoelen. Nu alleen de love-seats nog...

Sjoerd

schreef:

Bij Movie W was ik met mijn vader op het MovieWeekend. Toen zag ik Modern Times van Charlie Chaplin. Dat vond ik een heel leuke film, vooral die dansjes van Chaplin. Daar moest ik erg om lachen.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord