Uitgaan in Vinkeveen

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Vinkeveen?

Geef je mening over Vinkeveen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

nellie van rijn

schreef:

geweldige tent, lekker eten en drinken, aardige mensen, leuk terras en kroeg. Een aanrader, zeker ook voor feestjes

Lees meer over Bon

Jan van der Pool

schreef:

Wij kwamen met 14 personen van de dansvereniging terug na een goede High Tea ervaring vorig jaar. Was voor herhaling vatbaar maar zijn er aardig van genezen. Wat ze ons voorschotelden was erbarmelijk weinig en slecht. Op de foto staat waar wij met 4 personen van mochten genieten. Let wel die etagère kost dus 70 euro!!!!

Lees meer over Café de Schans

Marga

schreef:

Vanavond er met een groep gegeten. De nieuwe eigenaren en het personeel, doen er alles aan om de gasten het naar de zin te maken. Vlot bedienend personeel. Alles kwam snel op tafel. Leuke inrichting met voldoende tafeltjes. Toiletten schoon. Het eten smaakte prima. Zelf had ik de saté van runderhaas, die was heerlijk mals. Voldoende friet erbij. De sla had wel beter gekund. Alles redelijke geprijsd. Al met al een leuke tent om nog eens naar terug te gaan, als je eenvoudige maaltijd wilt.

Lees meer over Café de Schans

de Graaf

schreef:

Top restaurant, echt heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Lees meer over De Veensteker

Nicole de Gier

schreef:

Sfeervol restaurant met perfecte keuken. We hebben genoten van ons 6 gangen verrassingsdiner. Het was een plaatje op ons bord en de smaak was zeer goed. Er heerste een onspannen sfeer in de open keuken en de bediening was goed. Mooie inrichting en gezellig terras aan het water.

Lees meer over De Lokeend

rinus

schreef:

helemaal goed, lekker terras, lekker eten, goede bediening!

Lees meer over De Veensteker
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord