Uitgaan in Venray

Jouw mening over Venray?

Geef je mening over Venray, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

D.K.Plomp

schreef:

Prachtig hotel daar niet van, maar waarom, als je een arrangement hebt geboekt,2 dagen dezelfde groenten geserveerd? Waarom geen reactie als je daar een opmerking over maakt?

Een klacht bij de balie neergelegd over kapotte plaat van toilet, geen gloeilamp in schemerlamp, afstandbediening waar de batterijen uitvallen. Ons fietsarrangement is letterlijk en een beetje figuurlijk in het water gevallen.Aan het weer kan niemand iets veranderen maar een leuk alternatiefje voor de niet gebruikte fiets ........

Lees meer over Asteria ****

Hamza

schreef:

Altijd gezellig..........

Morgen 12.00.............

Voor mij nie intresant...

Tomas

schreef:

top tent !!!

Tom vd Heide

schreef:

Leuke gezellige informele zaak, super eten en vriendelijke bediening. Al vaak geluncht en ook vaak gegeten op vrijdagavond. Kwaliteit staat daat hoog in het vaandel en betaalbaar is het zeker. Salades zijn een aanrader. De eigenaar Arjan kookt vrijwel altijd zelf. Super.

Lees meer over ZOWYZO eten & drinken

Peter Hanssen

schreef:

Deze zaak is super op alle fronten, gezellig, licht modern, goede bediening en een geweldige menukaart en keuze. Origineel is zo'n beetje alles hier en ook zeer betaalbaar. Heb er al vaak geluncht, maar ook voor een lekker stukje tongfilet met kreeftensaus is het heerlijk toeven daar. In de zomer is het de lokatie om te genieten van al het lekkers. Aanraders zijn de club sandwiches en de salades, ook zeker met een erg lekker goed glas wijn. De eigenaar zijn hobby. Superzaak en ga zowyzo door.

Lees meer over ZOWYZO eten & drinken
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord