Uitgaan in Veldhoven

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Jouw mening over Veldhoven?

Geef je mening over Veldhoven, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Martijnen

schreef:

Zeer gastvrij, uitmuntende bediening. Het eten is heerlijk, en misschien hier en daar zelfs te veel. Daar heeft Oakwood rekening mee gehouden, door middel van gerechten als een "Ladies Spies", die een stuk betamelijker is dan de mannenburgers.

Omdat we lang op het dessert moesten wachten, kregen we die van het huis. Op hun verzoek, dus een extra grote fooi bij afrekenen. Met drie personen waren we 80 euro kwijt, inclusief drank.

Kortom: prima!

Lees meer over Oakwood

piet wilkes

schreef:

Je weet niet wat je overkomt.
Heerlijk eten met een perfect glas wijn.
En de uitbaters weten precies waar ze over praten.
Van harte aanbevolen is in dit geval zeer zwak uitgedrukt.

Lees meer over Fine Food And Wine

mevr.hendriks

schreef:

een heel gezellig eetcafe

met gezellige bediening.

meestal eten wat het seizoen schaft.

eenvoudig net of je thuis bent gevoel.

echt tof.

Connie & Johan

schreef:

Verrukkelijk gegeten, alles met zorg klaargemaakt, lekker wijntjes proeven en prima bediening. Kortom, voor herhaling vatbaar!!

Lees meer over Fine Food And Wine

jesse

schreef:

Waarom hebben jullie geen openings tijden??Lees meer over Theater De Schalm

j.c.kluitmans

schreef:

Het is een eenvoudig net eetcafe,waar het eten erg goed is en genoeg keuze.ik ben nu hier verschillende keren geweest en altijd was het goed,ook kennissen die door mij getipt waren hadden de zelfde ervaringen.dit alles voor een redelijke preis.

de bediening is ook goed en vriendelijk.

Ties

schreef:

Ik kom er al 10 jaar regelmatig en het is: Altijd lekker eten daar !!

Lees meer over Rhodos

van Kilsdonk

schreef:

Inrichting eetcaf? stijl,kwaliteit, opmaak van de gerechten zeer goed, bediening vriendelijk en onopvallend aanwezig indien nodig, toiletten tiptop in orde, culinair gezien een aanrader. Een 3 gangen menu voor ?18,50 en het verrassingsmenu voor ?24,50. Verder nog veel keus op de menukaart. Tip voor het personeel: wordt gekozen voor het verrassingsmenu vraag dan de voorkeur voor een warm of koud voorgerecht.
Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Lees meer over Merlijn

c van der velden van galen

schreef:

Het hotel is wel netjes en goed geregeld. We missen alleen wel dat er weinig fitnesapparaten staan en geen kleine vuilnisbakjes op de tafels zodat je je afval er in kunt doen. Ook op de kamer zijn we toch gewend dat daar ook een vuilnisemmertje staat wat iets groter is.
Tevens zouden we het fijn vinden als we een folder toegestuurd kunnen krijgen waarin ook de prijzen en arrangementen vermeld staan. Zijn er bijvoorbeeld gezins akties? We willen eventueel rechtstreeks kunnen boeken in plaats van via weekendje weg .nl
Vriendelijke groeten.

Michel

schreef:

Dit is een heel gezellig restaurant, het eten is heerlijk. En leuke serveersters, vooral dat ene meisje dat onze tafel bediende ;).. Zeker de moeite waard om nog heel vaak terug te komen.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord