23 januari 2020
m Uitgaan Ulvenhout m Restaurant Ulvenhout m Restaurant Bistro Sharlot

Bistro Sharlot

Bistro Sharlot
Adres:
Dorpsstraat 58
Postcode:
4851 CN, Ulvenhout (Brabant)
Telefoon:
076 5612729
Fax:
076 5650835
Categorie:
Cijfer: 6.8 (285 stemmen)
Uw cijfer voor Bistro Sharlot:
Foto's:
Bistro Sharlot
Logo Bistro Sharlot
Beschrijving:
Bistro Sharlot heeft de harten van vele Brabanders veroverd. Niet alleen in Ulvenhout of Breda, maar ook de omliggende dorpen en zelfs in België gaan enthousiaste verhalen de ronde. Ga eens naar binnen in het pand met de blauwe luifel aan de Dorpstraat en u weet waar die positieve stemmen zich op baseren.

U voelt zich direct thuis in het restaurant dat een prettige huiskamersfeer uitademt. Naast de gastvrijheid van Sharlotte en haar team zal de Frans- Mediterrane keuken u zeker kunnen bekoren. U vindt zeer creatieve gerechten op de kaart naast een aantal klassieke creaties.
Eerlijke prijzen en verse producten naast een tiental open wijnen geven voldoende reden voor een heerlijk culinair avondje uit.

Bistro Sharlot is lid van Euro-Toques Nederland
Geef je mening over Bistro Sharlot:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Hendriks schreef op 16 november 2012:
Ik vind dit een fantastisch sfeervol restaurantje! Bediening uitstekend, heerljk en vooral eerlijk eten en geweldige wijnen. Een plekje om met je geliefde een romantisch avondje te beleven! Van mij krijgen ze een dikke TIEN!
E.D. van Diffelen schreef op 14 oktober 2012:
Op zaterdagavond 13 oktober 2012 hebben wij Bistro Sharlot bezocht. Wij bezoeken gemiddeld 3x per maand de betere restaurants en zijn zelfs lid van de Chaînes des Rôttiseurs. Helaas was voor een aperitief een glas champagne niet beschikbaar en in plaats de toen bestelde prosecco kregen wij parelwijn uit Chaam omdat het restaurant deze beter vond dan prosecco. Ook water in een karaf was niet beschikbaar omdat men, ik citeer: “aan eigen duurzaamheid moest denken”. Op grond van de slechte ervaring met het aperitief besloten om niet voor een wijnarrangement te gaan en zelf een fles wijn uit te zoeken. Restaurant heeft maar 1 wijnkaart en omdat andere gasten langdurig bezig waren met het uitzoeken van eten in combinatie met wijn hadden we 15-20 minuten na bestelling maaltijd nog steeds de wijnkaart niet ingezien. Eigenaar behandelde ons arrogant, hooghartig en onsympathiek en deelde ons mede dat hij al 8 jaar met 1 wijnkaart gewerkt en “het was nu toch te gek dat wij voor de vierde keer om de wijnkaart vroegen”. We hadden even het gevoel in Fawlty Towers te zitten dan dat we onderdeel waren van “de verborgen camera”. Er restte ons maar één optie en dat was afrekenen van wat we genuttigd hadden en het etablissement vriegtijdig verlaten om hier nooit meer terug te komen. Organisatie heeft een totaal gebrek aan service gerichtheid en het gaat dit restaurant schijnbaar zo goed dat klanten niet belangrijk zijn!
Denis schreef op 22 mei 2007:
Laatst weer eens bezocht.
Leuke tent, goede bediening en allemaal vers lekkers. Nog steeds een aanrader!