Wonderwereld

Ruiten A Kanaal Noord 1
9561 TE
Ter Apel
0599 587990
www.wonderwereld.nl

Heb jij wel eens een olifantenhuid, een tijgervel of een wervel van een walvis gevoeld? Een aardige reus ontmoet of een roofvogelshow van dichtbij meegemaakt? In de bossen van Ter Apel vind je een wondere wereld vol spanning en avontuur. Kom kijken en ontdek de wonderen van de natuur.

In Wonderwereld worden dieren en fantasie gecombineerd.

Wonderwereld is een veelzijdig park dat kinderen een blik gunt in de fantasie- en de dierenwereld. Tijdens een tocht door het park maak je kennis met de natuur in de ontdekhoek en het insectarium. In het insectarium kunnen ze griezels als schorpioenen, vogelspinnen, kakkerlakken en reuzenslakken bekijken.

Er zijn ook grotere dieren te bezichtigen in Wonderwereld. Bij het avonturenboompad op zeven meter hoogte kun je de natuur ontdekken en kom je bij een subtropische kas waar nog meer bijzondere planten en dieren bekeken kunnen worden.

Er is ook een uilenburcht waar je roofvogels kunt spotten. Er worden vaak roofvogel- demonstraties gegeven en het park beschikt over de grootste collectie uilen van Europa.

Naast echte dieren is er ook ruimte voor de fantasiewereld. Wat dacht je van de drakengrot waar kinderen terecht komen in een fantasiewereld van elfen en andere sprookjesachtige figuren. Maak kennis met de fantastische sprookjeswereld van reus Greurt en tante Beppie de heks en Zwammer het paddenstoelen mannetje.

Natuurlijk is er ook een speel- en vliegweide en kunt u terecht in het Jungle Café voor een hapje en een drankje. Het park is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis.

Wonderwereld biedt plezier voor jong en oud. sprookjes, speurtochten, speelweides en veel bijzondere dieren.

| in de omgeving

Meningen over Wonderwereld:

powered by

UIT123.nl TIP
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord