Uitgaan in Spijkenisse

Jouw mening over Spijkenisse?

Geef je mening over Spijkenisse, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

wim mokveld

schreef:

Vraag: als combinatiefunctionaris ondersteun ik allerlei organisaties. Voor de 2e keer wordt de week "Samen in Spijkenisse festival"georganiseerd. Dit jaar met het thema "Talent". Start woensdag 8 maart 2013. Kunnen we overleggen over gebruik van jullie locatie? Graag hoor ik een reactie. Wim Mokveld tel. 696804 maandag t/m donderdag

Lees meer over Y-land Beachclub

30

schreef:

kansloze tent! de één niet binnen laten met een driekwart broek en de ander vijf minuten later wel…
een trieste bedoeling is het!

Lees meer over Vof Cardan

daniel vd

schreef:

echt een slechte sfeer veel nagemaakte daar die zich heel wat voelen de muziek is om over je nek te gaan sorry ik loop met een grote boog om die tent heen!

Lees meer over Vof Cardan

Jan Bontje

schreef:

Voor mij is en blijft Merz de huiskamer van Spijkenisse. Inderdaad een beetje prijzig, maar de gezelligheid maakt een hoop goed.

Lees meer over Café Merz

john en pete

schreef:

Zorba met zijn griekse specialiteiten en de aanwezige vriendelijke griekse sfeer van alle medewerkers doet je altijd weer gelijk terug verlangen naar dat zonnige griekenland, en brengt je in de "jamas" sfeer...

Lees meer over Zorba De Griek

doranne

schreef:

hee wij zijn twee meisjes uit de buurt van bloemendaal,wij komen in de zomer naar SPIJKERNISSEEEEEEE dus komen we ook even bij jullie kijken. zorg voor graties bier en gezelligheid.

Lees meer over De Keijzer

de leeuw

schreef:

we zijn nu een paar keer met de kerst geweest waas altijd goed maar dit jaar viel het tegen het eten was koud voor we het kregen het duurde ook erg lang voor we het op tafel hadden dus hwe hadden het idee dat het al lang klaar heeft gestaan eer we et kregen was erg jammer

Lees meer over Zorba De Griek

Chantal

schreef:

ik kom nooit meer in cardan, ze weten donders goed wie ze binnen laten. je moet minimaal 21 zijn volgens mij.erg apart terwijl mijn nicht en haar vriendinnen van 17 gewoon binnen komen.
alles is achteruit gegaan de sfeer, de muziek de, drank steeds meer betalen en minder krijgen. nee ik zet geen stap meer in die zaak.

Lees meer over Vof Cardan

Fred

schreef:

Gezellige zaak maar duur!
Een hertog jan bokbiertje
€ 3,80,- Vind ik veel geld. Keer of 8 over de kop. Doe ik dus niet meer. Was laatst op chique in een belgische restaurant, ober met schort je kent het wel. Een Leffe triple voor € 2,- Daar kan het wel/ Palm € 1,60,-

Lees meer over Café Merz

henny

schreef:

Eten heerlijk. Sfeer goed. Bedining vlot. Echter de bedienig werd gedaan door 3 vrouwen waarvan er 2 uiterst vriendelijk en de derde ronduit chagrijnig. Gaf ons het gevoel dat we niet welkom waren. Jammer!!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord