19 februari 2020
m Uitgaan Slenaken m Hotel Slenaken m Hotel Landhotel Alberts ***

Landhotel Alberts ***

Landhotel Alberts ***
Adres:
Vaarzegel 2
Postcode:
6276 PG, Slenaken (Limburg)
Telefoon:
043 457 3338
Fax:
043 457 2143
Categorie:
Cijfer: 7.6 (566 stemmen)
Uw cijfer voor Landhotel Alberts ***:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Landhotel Alberts ***:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
suzan schreef op 26 oktober 2012:
inmiddels een 4 sterren lokatie die dit zeker waard is, heerlijk ontbijt zelfs de bubbels en de zalm ontbreken niet, het diner is in 1 woord geweldig echt culinair. mooie kamers met aupingbedden en de meesten ook met balkon heerlijke douches en mooie entree. in de bar was het ook gezellig vertoeven. Nette en aardige bediening. Centrale ligging tov aachen, maastricht, belgie en valkenburg. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen. Kan iedereen dit hotel aanraden, ilse en marcel een dikke pluim!!
kanters schreef op 9 juni 2012:
bejaardenhuis op en top. knullige service
Piet schreef op 22 januari 2008:
Super hotel midden in het Zuid-limburgse heuvelland professioneel personeel zeer gastvrij onthaal keuken verdient wel een michellin ster kamers zeer groot en luxe uitgevoerd zelfs met elektrisch verstelbaar bedden van auping dit is een echte aanrader heb als reiziger veel hotels in binnen en buitenland bezocht maar dit hotel is van uitzonderlijke klasse staat in mijn favoriete top 3
carolina schreef op 12 april 2007:
mooie omgeving, gastvrijheid viel echter tegen, er kon amper een lachje af. Tekort aan personeel, alles gaat traag en zonder enthousiasme van de hoteleigenaar. Keuken prima, ontbijt wat saai, meer een bejaardenhuis met heel erg veel regels.
jammer jammer jammer