De Sevewaeg

Markt 3-7
5975 AM
Sevenum
077 4671345
www.desevewaeg.nl

Een karakteristiek pand met van binnen de oude uitstraling, maar wel met de allernieuwste technische snufjes op het gebied van horeca en entertainment. Stap binnen in een oude drogisterij maar vooral moderne Stapperij De Gaper. Geniet van lekker eten in Grand Café Heese Pietje. Speel een potje dart, biljart of pool. Vergader in een warme intieme sfeer of vier uw feest groots! Alles is mogelijk daarom zeggen wij: De Sevewaeg: veelzijdige horeca.

Alles is mogelijk
Heeft u wat te vieren of bent u op zoek naar een gezellige ruimte voor een vergadering? Dan hebben wij u veel te bieden! Horecacentrum de Sevewaeg beschikt over verschillende locaties met elk hun eigen karakter. Bijna alles is mogelijk; feesten, een vergadering, lekker op het terras zitten, een beetje of veel vermaak, lekker eten, u noemt het maar op en onder het dak van ons horecacentrum gebeurt het. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

| in de omgeving

Meningen over De Sevewaeg:

powered by

UIT123.nl TIP

Lemmen

schreef:

We zijn gisteren voor de 1e keer aanwezig geweest bij jullie om gebruik temaken bij `n koffietafel waar we bij uitgenodigd waren.Graag zouden we jullie daarvoor `n goed punt willen geven,bediening was erg vriendelijk,behulpzaamMet de vraag waar kwamen die heerlijke broodjes en mik vandaan?graag antwoord.

Bedankt Fam.Lemmen

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord