Uitgaan in Schijndel

Jouw mening over Schijndel?

Geef je mening over Schijndel, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

anja kluijtmans

schreef:

Wij komen al zo´n 15 jaar bij jullie en we hebben nog nooit meegemaakt dat er ook maar iets niet goed was. Het vermaak is goed ( we hebben nog nooit twee dezelfde thema´s gehad ) We gaan tussendoor wel eens naar een ander dan is het vermaak goed maar het eten minder tot helemaal niets of anders om. Bij jullie is alles gewoon goed daar kan geen ander aan tippen.

Lees meer over Feesterij t Tunneke

Bert van Gameren

schreef:

Geachte heer /mevrouw

Een fijn feest voor iedereen een heel goede ervaring!!!

Lees meer over Feesterij t Tunneke

Leo

schreef:

Thuis bij de kerstmanHeel heel gezellig, erg leuk gedaan, plus het eten is ook zeer goed.

En dan nog 3 topzangeressen.Gewoon toppers...!!!

Lees meer over Feesterij t Tunneke

hannes den dorpsgek

schreef:

Ik werk nu 6 jaar bij het t'Tunneke (als acteur) en heb het reuze naar mijn zin. En als ik dan regelmatig hoor van de gasten hoe leuk ze het hebben gehad.
Dan geeft dat toch een goed gevoel.
Ik zou zeggen, als je nog nooit in het
t' Tunneke bent geweest,
zul je je leven lang spijt hebben.

Lees meer over Feesterij t Tunneke

Joop

schreef:

Tjsa, Ik sluit me eigenlijk helemaal bij Thomas, Frank en Maikel aan. Feesterij 't Tunneke is een top feesterij. Het is er niet duur, (vergelijk andere aanbieders maar eens)voor wat je ervoor krijgt. Als je tegenwoordig een avondje gaat stappen gewoon in de kroeg ben je al 50 euro per persoon kwijt en dan heb je alleen nog maar gedronken. Bovendien is het niet alleen het eten en drinken wat de prijs maakt. Er is ook nog entertainment, zangers en zangeressen, troubadours enz. enz. Dit heb je er dan in een kroeg niet eens bij.
Wat de verzekering betreft sluit ik me bij Thomas aan. Het zou je eens gebeuren dat je voor 20 personen hebt geboekt er er plotseling iets met iemand overkomt.
Je moet dan wel betalen voor 20 personen. Heb je die verzekering, dan dekt de verzekering dat. Daarbij is het een vrije keuze en inderdaad goed dat ze je die keuze stellen. Ik heb het niet gedaan bij de feesten die ik heb meegemaakt.
Al met al ik heb er leuke avonden beleefd in 't Tunneke.

groeten Joop

Lees meer over Feesterij t Tunneke

Thomas

schreef:

1 keer geweest en echt gruwelijk naar men zin gehad....ennuh, geldklopperij? niet echt , je bent nog altijd zelf verantwoordelijk voor wat je wel of niet koopt/betaalt. En die verzekering? dan zijn alle verzekeringen zeker geldklopperij , ben blij dat , als er iets gebeurd, ze van te voren de mogelijkheid bieden om er 1 af te sluiten...
en we leven niet meer voor de oorlog he!

Lees meer over Feesterij t Tunneke

Frank

schreef:

2 keer al bij jullie geweest en een erg leuke avond gehad,laatste keer was dat op 23-11-2003.Was op de begaane grond en heb daar een leuke serveerster gezien
ongeveer 25 jaar oud en langer blond haar.stond bij de ingang links om de hoek.Is ze nog vrijgezel ? ben erg benieuwd groeten frank.

Lees meer over Feesterij t Tunneke

maikel

schreef:

ik vind het te gek en het is altijd al om 12 uur afgelopen ik werk er al 5 jaar

Lees meer over Feesterij t Tunneke

Wendy van Schijndel

schreef:

Ik ben nu 5x bij jullie geweest en het was de meeste keren wel leuk. Nu hebben we binnenkort een vrijgezellenfeest bij jullie en ik verschoot van de prijs!!!! De avond is met 3,- duurder geworden wat 6% is, en ook nog een uur korter als ik het goed heb want voorheen was het altijd tot 1 uur en nu tot 12 uur. Dan vind ik 53,- voor 4 uur wel heel veel geld en dan te bedenken dat ik geen alcohol kan drinken omdat ik moet rijden. Verder hebben jullie degene die het moet regelen een verzekering aangesmeerd. Dit vind ik echt geldklopperij, het is al zo duur en dan ook nog zo geld proberen te vangen. Ik ga deze keer mee voor 65,- euro omdat we voor de vrijgezellen ook moeten betalen. Maar dat was dan zeker de laatste keer dat ik bij jullie binnen ben geweest want een avondje stappen is leuk maar voor 65,- euro kan ik zeker 2x uit met eten erbij. Van mij in iedergeval geen goede reclame meer over jullie. Die verzekering overtreft alles. Bah wat een geldklopperij....

Lees meer over Feesterij t Tunneke
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord