Sorbonne

Rodezand 46
3011 AN
Rotterdam
010 2829148
www.sorbonne.nl/index.php

Nog geen informatie van Sorbonne ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Sorbonne:

powered by

UIT123.nl TIP

coby klijnsmit

schreef:

Geachte M,
ben een dame van 62 jaar en reeds werkzaam in de horeca , ik kom een aantal uren te kort en vroeg me af of er in uw bedrijf nog iemand nodig is met vriendelijke groeten mevr coby klijnsmit.

Babette Visser

schreef:

Zeker een rookhok.
Ze gaan alleen bij meerdere klachten controleren. Ik en mijn vriendin hebben al geklaagd, wie doet er mee?

Patricia

schreef:

Een groot ROOKHOK, overal roken ze! Toen een van mijn vriendinnen om een asbak vroeg aan de bardame zei ze: "Je mag gewoon roken, wij doen alsof we niks zien en ontkennen dat we het zagen bij een controle, maar als we een asbak op de bar zetten kunnen we dat niet meer volhouden en krijgen we een boete."
Leuk voor mijn vriendinnen die roken, een hel voor mij, want ik moet vanwege de stank die ik meedraag op de bank slapen van mijn vriend (gaat er niet in 1 keer uit met douchen).
Verder is het personeel erg opdringerig en denken ze dat ze alles kunnen maken als je niet naast een jongen loopt (aan je zitten, zomaar een arm om je heen slaan en leuk proberen te doen, een babbel maken, domme opmerking maken of je versieren).
De meeste buitenlanders worden er geweigerd. Er komen (misschien daardoor) wel normale mensen, soms zitten ze alleen aan je als ze gezopen hebben, dan zijn het echte viezeriken! daarom gaan wij altijd vroeg wel.

SCORPIONGIRL30

schreef:


Leuke sfeer en de portiers discrimineren helemaal niet, aangezien ik zelf Marokkaanse ben! De muziek vind ik heel erg verschillen vind de d.j's van de vrijdag vind ik veel beter dan de d.j van de zaterdag. Afgelopen vrijdag werd er een kerstliedje gedraaid en door de nummers werd er constant gesproken en Rotterdam geroepen naar 100 keer is dat een beetje teveel van het goede.

ccc

schreef:

jammer hoor,als de portiers je kennen kom je binnen anders niet.

de huisregels kon ik op de site niet vinden dus kon ik dat niet checken jammer genoeg

irene

schreef:

sorbonne zuigt. Personeel probeert maar aandacht te trekken tot vervelends toe. Wij komen er niet meer. Te triest

Knoert

schreef:

Er heerst een waardeloos deurbeleid, althans de uitvoerenden begrijpen er helemaal niets van en doen maar wat. Ze discrimineren en doen zelf wat ze willen. En IQ van een goedvis!

Pamellaa

schreef:

ik vind het er super gelezzig het licht er dus blijkbaar ook aan met welke personen je gaat. ik ga gelukking wel altijd uit met gezellige personen.

karin

schreef:

hoe bedoelen jullie moeilijk bij de deur? hoe oud moet je hiervoor zijn en vragen ze je per se om ID kaart?

Karin

schreef:

Ben het Mirza eens. Moeilijk aan de deur. HALLO ... ik kom uitgaan en ben op zoek naar gezelligheid! Binnen trouwens ook niet echt gezellig en ongedwongen uitgaan!

Mirza

schreef:

Zelfde eigenlijk als bij BED. Werken van die irritante, arrogante ingenomen PRICKS aan de deur. Waarom zou je naar een tent gaan, waar je bij entree al tegen wordt gewerkt. Een warme welkom is er niet bij! Sorbonne is allang passe, demode!

ilse

schreef:

Sfeer is wel leuk, muziek is erg achterhaald, weinig vernieuwing....

boudewijn

schreef:

De dj is erg goed, de bediening is erg vlug en netjes, een toptent bere gezellig! mazzel boudewijn!!!

Tirza

schreef:

Ik vond het altijd een leuke tent, nu niet meer. We werden geweigerd omdat een van onze vrienden marokkaans was!!! Echt triest!!!!!!!

jenny

schreef:

sorbonne is zwaar verpauperd nu een andere discotheek open is gegaan. er zit nu alleen nog maar 16+ en pleps. jammer... dan maar weer naar cinema

Jaques

schreef:

sorbonne is egt leuk.

leanne

schreef:

heeft er iemand het telefoon nummer of email adrea van die glazenhaler boy kusjes laat het me ff weten het is egt heel belangrijk

Noortje

schreef:

Sorbonne is echt super!! Vooral in de zomer om lekker op 't terrasje te zitten.. En ze hebben daar echt de allerlekkerste droge witte wijn die er is! (Hebben ze vast ook wel ergens anders, maar toch) De sfeer is super, niet alleen maar de standaard gerechten, echt orgineel en lekker maar absoluut niet duur! Ik woon niet echt in de buurt van Rotterdam, maar voor Sorbonne ga ik er speciaal naartoe! Een toppertje dus!

Aek

schreef:

Ja, cker leuk, maar die site is echt zwaar klote.

Nadine

schreef:

erg leuke tent! alleen jammer dat ze geen stop op de deur hebben, waardoor het er rond een uur of half 2 niet meer te doen is zo druk :| ben je alweer geneigd om er snel weer te verdwijnen.. muziek is toppie!

baki

schreef:

ik miss sorbonne en personel maar viel personel is laste tijd weg ik ben nu in montenegro tot januari ik will terug maar niet bij bed darum blijf ik beter hier misschien heb ik noch een kans in januari bij sorbonne gr voor familie DE BLOK enn voor personnel BAKI

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord