Cinerama

Westblaak 18
3012 KL
Rotterdam
010 4115300
www.cineramabios.nl

Nog geen informatie van Cinerama ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Cinerama:

powered by

UIT123.nl TIP

Tunis

schreef:

Da fuk did I just read?

cedric koense

schreef:

bali hoe gaat het met mijn goed ik word jarig morgen . maar ik krijgt jergens om een stuk taart te geven . ook niet dat wij elkaar niet zo goed kent . dag blijft je best doen voor die aarbol later geld komt binnen . ik hebt bedrijf die geld aflevert op mijn bankrekening elke maand en met die geld kunnen wij aarbollen bouwen . maar ik zelf bent blud op zaak . jamer .

cedric e koense

schreef:

bali ik wil dat je ook je dingen mag hebben ik geef jou geld om zakken voor jou zelf te bouwen ik begin 1 hotel voor jou 1 vliegnmaatschapij voor jou ik begin cruise schip voor jou die geld dat ik geeft jou mag je hebben . ik machtig jou om die geld te nemen in lajonel caprieles bank ik machtig jou om 100 poemah te nemen ik als eigenaar wil zeggen als de manageur aan balrahk voor mijn kan doorgeven .

Cedric Koense

schreef:

ik wil weten hoeveel winst heb ik gemaakt vanaf mijn bioschoop open is . doe balrahk en nyorka lindeborg de groeten .

cedric e koense

schreef:

Hoi met het eigenaar van bioschoop zuid . ik wil weten hoe gaat met het toestand inhoudelijke over alles van het bioschoop kunt uw mij gerust een e-mail terug sturen . dag ik heb het 17 jullie het gemaakt 1997 . ik hoop uw mijn een gunstig te sturen .

gazina

schreef:

Hallo,

ik het filmaanbod in Cinerama fantastisch en wat me ook opviel is dat er van die ontspannen mensen werken. Ik hoop dat jullie Dogville gaan draaien en Goodbye Lenin!

gr. Gazina

yvonne marcus

schreef:

hallo ik heb een vraagje heeft u meschien nog vacaturen open staan bij u in de bioscoop, als dat zo is hoe kan ik dan solliciteren.

ik hoop snel wat van u te horen met vriendelijke groet;

yvonne marcus
landzichtstraat 34
3043 xd rotterdam

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord