Bosrijk

Maalbroek 102
6042 KN
Roermond
0475-348899
www.hotelbosrijkroermond.nl

Aan de rand van Roermond, pal op de grens met Duitsland en naast Nationaal Park de Meinweg, ligt het 4-sterren hotel Golden Tulip Landhotel Cox.

Dit hotel kunt u om vele redenen bezoeken.
Landhotel Cox bezoekt u wanneer u prijs stelt op een gastvrije en ontspannen sfeer, een hoge mate van comfort, rust, privacy en medewerkers die echte persoonlijke aandacht voor u hebben en die u bij naam kennen en niet bij uw kamernummer.
Binnen een straal van enkele kilometers vindt u een grote verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden: van historische stadjes, de uitgestrekte Maasplassen, een prachtig bos- en heide landschap tot een fraai Designer Outlet Center en een uniek gelegen golfterrein.

Kortom: er zijn vele goede redenen om te gast te zijn bij Golden Tulip Landhotel Cox!

Omgeving
Natuur
Weinig mensen weten dat in Midden-Limburg het op één na grootste wateroppervlakte van Nederland ligt. Door de grindwinningen in dit gebied zijn er overal grote waterplassen ontstaan. Deze bieden in de zomer volop mogelijkheden voor waterrecreanten en zonaanbidders.

Fietsen & Wandelen
Het Golden Tulip Landhotel Cox is gelegen pal op de grens van het Nationaal Park De Meinweg, een 800 hectare groot heidereservaat. Vooral de grote hoogteverschillen, gevormd door enkele vennen en het prachtige dal van de Rode Beek aan de zuidkant, maken dit reservaat tot een indrukwekkend natuurgebied.
Vanaf verschillende plaatsen in het park is het mogelijk om uitgezette wandelroutes te volgen. Kopieën van deze routes zijn verkrijgbaar aan de receptie van het hotel. Het park zelf is verboden voor auto's maar bij de wandelstartpunten is voldoende parkeergelegenheid. Ook is sinds een paar jaar het Meinweg bezoekerscentrum geopend waar u, behalve voor een koffiestop, ook terecht kunt voor allerhande informatie over het Meinweg gebied.
Voor fietsliefhebbers is het uitgebreide Fietsknooppuntennetwerk opgezet. Aan de hand van bordjes met nummers fietst u handig van punt naar punt. De lengte van uw fietstocht kunt u zo zelf bepalen.

Roermond
Daar waar het riviertje de Roer uitmondt in de Maas, ligt sinds de 12e eeuw de stad Roermond. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken zijn de stille getuigen van een rijk verleden. In het oude stadscentrum vindt u verkeersvrije winkelpromenades. Maar ook in het Designer Outlet Centrum komen winkelliefhebbers zeker aan hun trekken.

Buitenland
Doordat Roermond centraal tussen België en Duitsland ligt, kunt u tijdens uw verblijf in Golden Tulip Landhotel Cox heel goed een uitstapje maken naar Düsseldorf, Aken of Hasselt. U kunt bijvoorbeeld al binnen 3 kwartier op de Königsallee in hartje Düsseldorf staan. Het hotel ligt namelijk letterlijk op de grens van Duitsland.

Restaurant
Voor een heerlijk diner kunt u vanaf 17.00 uur terecht in ons restaurant. Onze chef-kok gaat creatief in op seizoensgebonden regionale specialiteiten, met natuurlijk asperges als een van de hoogtepunten. De menukaart wordt regelmatig van andere gerechten voorzien, zodat wij ook onze vaste gasten culinair zullen blijven verrassen. Indien u graag een privé-ruimte wilt reserveren voor uw diner, dan kunt op aanvraag natuurlijk altijd terecht in een van onze zalen.

| in de omgeving

Meningen over Bosrijk:

powered by

UIT123.nl TIP

Driessen

schreef:

Het is gewoon een grote huiskamer!

Echt heerlijk om even tot jezelf te komen en ze kenden me in alle drukte toch al na 1x bij naam!

Geweldig!

Tot snel!

Hendriks

schreef:

Geweldig!

Vooral het vriendelijke personeel maakt het helemaal af.

Een dikke 10+ en de volgende reservering hebben we alweer gemaakt!Hendriks uit Rotterdam

Wim en Loes Zegers

schreef:

Bijna 10 jaar geleden een week in dit gezellige hotel doorgebracht en de Kerstdagen in 2002, waaraan wij nog prettige herinneringen bewaren. Wij zijn dan ook voornemens de komende Kerstdagen weer te boeken samen met onze vrienden Cor en Annelies.

Hartelijke groeten van Loes en Wim uit Bergschenhoek.

Dieke Cor en Annelies

schreef:

Prima Hotel,een van onze Favorieten al jaren, tot ziens. Annelies Dieke uit Zoetermeer.

Charles

schreef:


Het eten was erg goed verzorgt.
Prachtig tuinterras .

We hebben al weer gereserveert .

Dag Charles


UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord