22 november 2019
m Uitgaan Ridderkerk m Restaurant Ridderkerk m Restaurant Pannenkoekenhuis Oosterpark

Pannenkoekenhuis Oosterpark

Pannenkoekenhuis Oosterpark
Adres:
Oosterparkweg 17a
Postcode:
Telefoon:
0180 43 66 60
Fax:
0180 43 73 71
Categorie:
Cijfer: 7 (333 stemmen)
Uw cijfer voor Pannenkoekenhuis Oosterpark:
Foto's:
Logo Pannenkoekenhuis Oosterpark
Beschrijving:
Geef je mening over Pannenkoekenhuis Oosterpark:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Fam. van Drunen schreef op 8 augustus 2016:
de pannenkoeken zijn heerlijk,en de bediening was helemaal goed. we hebben er genoten hopen woensdagavond met 3 personen te komen om lekker te smullen. Alles is puik in orde.
elly schreef op 2 november 2010:
ik wilde even een ding kwijt, de pannekoeken waren heerlijk (ben ook in andere zaken geweest) de bediening uit de kunst ,niets was teveel allemaal even vriendelijk,daarom ga ik morgen weer lekker genieten!!!! voor de gezelligheid. groetjes en veel succes elly
D'n Duyt schreef op 7 augustus 2010:
Ben het totaal niet eens met bovenstaande wat Henk schreef. Wij komen er zeer geregeld, maar die ervaring heb ik nooit gehad. De pannenkoeken zijn verrukkelijk, de bediening snel en vriendelijk. Restaurant stijlvol en gezellig, mooi terras, in een geweldige omgeving (mooi wandelpark en naast gelegen kinderboerderij). Nee hoor, niets dan goeds :-)
Henk schreef op 4 juli 2010:
Pannenkoeken zijn goed de bediening,was slecht tafel werd afgeruimd ondanks dat één van ONZE gasten nog aan het eten was,direct de vraag willen jullie nog iets drinken,wij wilde nog even wachten, wllen jullie dan een nagerecht was de volgende vraag ,we zijn nog niet allemaal klaar toen werden onze glazen weg gehaald, de gene die nog zat te eten had ook nog zijn drank niet op die heeft die wel op mogen drinken,teleurgesteld door de bediening zijn we maar weg geggaan,helaas jammer de lokatie is prima als mede ook de pannenkoek.