Uitgaan in Rhoon

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Populair in Rhoon

Jouw mening over Rhoon?

Geef je mening over Rhoon, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

G. Groen

schreef:

Bijna 20 jaar lang de theatervoorstellingen op zaterdagavond met veel plezier bezocht. Ontspannen sfeer, ook na de voorstelling, vaak met de cabaretier. Vanaf het moment dat Ad Janssen begin 2000 Het Kasteel ging beheren verdween de sfeer en werd het minder. Sommige avonden verdwenen naar de Zondagmiddag, de consumptieprijzen gingen, in eerste instantie, fors omhoog, de koele witte wijn voor in de pauze en na de voorstelling stond er al vóór de voorstelling om geloop naar de begane grond te vermijden. Na de voorstelling bleek er regelmatig geen bedienend personeel meer aanwezig te zijn, waardoor een ieder na de voorstelling direct huiswaarts keerde. Kennelijk wilde meneer Janssen de Stichting op zaterdagavond weg hebben voor een andere bron van inkomsten, want na het totaal stoppen van de cabaretavonden is de organisatie weer voorzichtig gestart. Helaas is de gezellige zaterdagavond ingewisseld voor de donderdagavond, hetgeen niet mijn voorkeur is.G. Groen

Brom

schreef:

Geachte lezer,

Mijn mening over de stichting is dat zij reeds lang hun best doen om elk jaar weer een leuk en gevarieerd programma te brengen.
Wel moet worden aangetekend dat m.i.z. elk jaar opnieuw de uitgifte van de pas partouts voor de aktiviteiten slecht is georganiseerd ,waardoor veel mensen boors en verdrietig worden.
E.e.a moet toch op een simpele en eerlijke manier kunnen worden geregeld.

m.v.g. R vd Brom

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord