20 augustus 2019
m Uitgaan Overloon m Attractie Overloon m Attractie Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon
Adres:
Stevensbeekseweg 19-21
Postcode:
5825 JB, Overloon (Brabant)
Telefoon:
0478 640046
Fax:
0478 640307
Categorie:
Cijfer: 6.8 (329 stemmen)
Uw cijfer voor Zoo Parc Overloon:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Zoo Parc Overloon:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Roel en Sacha Keijsers schreef op 2 juli 2011:
Onze eerste vakantiedag in Zoo Parc Overloon doorgebracht. Mooie natuurlijke verblijven, leuke dieren, lekkere broodjes en vooral onze zoon vond de speeltuin het leukst.
mevr. Joosten schreef op 9 februari 2011:
Wij zijn onlangs met de hele familie in het zoo park geweest. Ik ging ervan uit dat het de zoveelste herkenbare dierentuin was maar niets is minder waar het is een ontzettend mooi natuurlijk en diervriendelijk park. we hebben een geweldige dag gehad. het personeel erg behulpzaam en zeer vriendelijk wat ik zeer belangrijk vind.
Petra schreef op 2 november 2010:
Wij vonden het een leuk park. Voor de kinderen is er van alles te doen. Wij komen graag nog een keer terug!
koos schreef op 2 november 2010:
een zeer mooie gelegen park, jammer dat er maar op een gedeelte wc`s zijn.
Fam. Hendriks schreef op 27 oktober 2010:
Tijdens onze vakantie in de buurt, voor de eerste keer Zoo Parc Overloon bezocht. Wij en de kinderen waren blij verrast! Wat een mooi aangelegd en knus park, we voelden ons erg welkom door het zeer vriendelijke personeel. Ga zo door!
Danique Beuzel schreef op 26 oktober 2010:
We hebben erg genoten van dit park, waar de dieren heel veel vrijheid hebben, maar ze voor het publiek toch goed te zien zijn.
Peter schreef op 22 oktober 2010:
De kinderen hebben erg genoten van de vele dieren. Ook wij hebben er heerlijk rondgelopen. Erg mooi park en zeker de moeite waard. Wij komen zeker nog eens terug.
Willem schreef op 13 oktober 2010:
prachtige dierentuin met leuke dieren!
Helen schreef op 5 augustus 2010:
vreemd dat dit grote mooie park maar een 5.7 krijgt? stemt de concurrentie ook? het is een mooi aangelegd park met leuke dieren in grote gebieden. je loopt zelf echt tussen de aapjes, kangoeroes, pelikanen, kraanvogels en herten! groot horeca gebied met vriendelijk personeel. een goede tip om eens te bezoeken!
Bert schreef op 25 februari 2010:
een onbekende maar zeker erg leuke dierentuin! weer eens wat anders dan blijdorp of burgers zoo! wat mij betreft kunnen ze zicht met de "bekende namen" wel meten, want je kan je hier een hele dag vermaken en voor kinderen zijn er diverse activiteiten zoals speurtochten, schminken, theater en natuurlijk een grote speeltuin.

echt een aanrader als je eens wat anders wilt en nieuwe dingen wilt zien. ook zie je dieren die ik in andere dierentuinen niet heb gezien! een vette 10 voor Zoo Parc Overloon!
Fam. thomassen schreef op 23 augustus 2007:
Wij hebben een gewelige dag gehad in Zoo Parc Overloon. De verblijven van de dieren zien er erg mooi uit, want er zijn geen hekken en tralies gebruikt. Voor de kinderen zijn er ook veel activiteiten zoals schminken, poppenkast en speurtochten. Wij komen zeker nog eens terug!