Uitgaan in Ouddorp aan Zee

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Ouddorp aan Zee?

Geef je mening over Ouddorp aan Zee, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Leo van Hoek

schreef:

Kijk ook eens naar de Vuurtoren zelf:
Op 29 september 2012 bezocht ik de markante Vuurtoren in Ouddorp waar ik een kijkje mocht nemen in de lichtkoepel met uitzicht over de polder en de zee. De vierkante bakstenen toren kwam in 1948 gereed en heeft een hoogte van 52 meter waarop de 4 meter hoge lichtkoepel werd geplaatst. Deze toren kwam in de plaats van de IJzeren Kaap, ook wel Baak genoemd, uit 1911 die door de Duitse bezetters op 5 mei 1945 ( bevrijdingsdag) nog even werd opgeblazen. De Vuurtoren van Ouddorp heeft een lichtstraal van ruim 5 miljoen watt met een bereik van 30 zeemijlen. Op de Kop van Goeree stond nog eerder een gietijzeren lichtbaken uit 1865 en daarvoor werd op de platte kerktoren van Goedereede een vuurtje gestookt om de schippers op zee te laten zien waar ze waren.

Geert

schreef:

Leuke gezellige tent. Alleen gisteren een uur op een simpel bord saté gewacht. Bediening mag gemoedelijk zijn, maar overdrijf dit niet.

Carole

schreef:

hallo,

ik moet een folder maken over Ouddorp! Daarom heb ik een vraagje of jullie misschien wat info hebben!



Groeten Carole

Nicky

schreef:

Ik vind het een ontzettend gezellige tent. Je kunt er heerlijk buiten zitten en binnen ziet het er gezellig en verzorgd uit. De kok is hier een vrouw en dat vind ik al leuk om te zien. Zo loopt af en toe eens rond en dat geeft een huiselijk gevoel!

Je kunt er verder heerlijk eten voor weinig geld.



Een echte aanrader dus!



UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord