Uitgaan in Oostkapelle

Jouw mening over Oostkapelle?

Geef je mening over Oostkapelle, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Tom

schreef:

Top hotel met perfect ontbijt.

Lees meer over Bos & Duin ****

henk bogaarts

schreef:

In Juni 2012 zijn we er 3 keer gaan eten,
Wij vonden de ambiance,bediening,en het eten voor die prijs meer dan uitstekend.onze complimenten.
Henk en Rinie.

Lees meer over Het Rijswijksche Huis

Anna

schreef:

12 maart 2011 in Het Rijswijksche Huis gegeten. De opmaak en garnering van de borden is net zo belangrijk als de smaak van het eten dat erop ligt. Het was een lust voor het oog en we hebben heerlijk gegeten.

Lees meer over Het Rijswijksche Huis

Tonnie

schreef:

Op 18 februari 2011 heropend door nieuwe eigenaar. Gezellige ambiance, zeer vriendelijke bediening. Een kaart met voor elk wat wils waar je ook met de kinderen goed kunt eten voor een schappelijke prijs. Wij gaan zeker terug.

Lees meer over Het Rijswijksche Huis

Wim

schreef:

Afgelopen weekend daar gegeten. Er bleek een nieuwe eigenaar te zijn. Veelzijdige menukaart met voor ieder wat wils tegen schappelijke prijzen. Vriendelijke en service gerichte bediening. We gaan zeker terug.

Lees meer over Het Rijswijksche Huis

André van Loon

schreef:

10 September 2009 hier met mijn vrouw gedineerd.

Mijn vrouw had voor € 12,50 (!) carpaccio ossenhaas en voor € 17,50 2 (!) sliptongetjes; maar het smaakte redelijk.Ik had voor € 6,75 Zeeuwse vissoep; de soep was eigenlijk niet te eten: het was rood gekleurd water met een paar hompen vis erin. Volgens de mevrouw die ons bediende was dit een kwestie van smaak.

Hoofdgerecht: gamba's in romige knoflooksaus voor € 19,75. Het waren wel geteld vier (!) gamba's in een vies tomatensausje. Volgens dezelfde mevrouw zat er wel knoflook in en ook tomaten. Tot slot moesten we voor een fles Spa blauw nog € 4,50 betalen.Wat een lef!!

Dit was dus een keer en nooit meer; € 70,50 weggegooid en een verpeste avond. Voor het nagerecht zijn we maar naar reataurant "Boschhoek" gegaan.

Lees meer over Het Rijswijksche Huis

Kees Meijwaard

schreef:

Mensen kunnen het niet aan. Het lijkt erop dat de keuken de boel voor elkaar heeft.

De bediening aan de achterzijde is ronduit onbeschoft.

Ook het feit dat je met 4 personen een extreem klein schoteltje frites krijgt en na een opmerking hierover een nog kleinere aanvulling krijgt, die dan voor 4.50 Euro op de rekening staat is belachelijk.

Kortom, als je kunt, blijf er weg en ga schuin aan de overkant wat eten.

Daar zijn de mensen echt met hun werk bezig en niet een stel bejaarden die aan hun laatste uren bezig zijn en dat ook goed laten merken.U bent gewaarschuwd!!

Lees meer over Het Rijswijksche Huis
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord