de Waagh

Grote Markt 26
6511 KB
Nijmegen
024 360 0809
www.dewaaghnijmegen.nl


| in de omgeving

Meningen over de Waagh:

powered by

UIT123.nl TIP

Romy Ebbers

schreef:

net terug van een gezellig avondje met de familie. lekker gegeten en gedronken.

Medewerkers van de Waagh, bedankt en tot de volgende keer

Erik prinsen

schreef:

uitstekend, snap de negatieve berichten niet, zullen wel mensen zijn die niks gewendt zijn en voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten

janny van de pracht

schreef:

Van de week op het terras gezeten met het mooie weer. heb de waagh uitgekozen om de uitstraling. echt heel erg gezellig. plantjes en kaarsjes op de tafels, dat nodigdt echt uit. heerlijke rose gedronken en lekkere tapas hapjes gegeten. echt een super sfeer. als nederland vandaag niet zou voetballen zou ik weer gaan, nou ja misschien morgen.
De waagh brengt de aangename zomers in Nijmegen

Franca van Wijk

schreef:

hebben genoten op het
terras lekker drankje
later lekker gegeten
bediening was top

zeker n 8
27-06-2010

hans ten Ham

schreef:

wij zijn gister met kerst wezen eten en wij vonden het zeker wel de moeite waard. het eten was goed en de bediening heeft ons in de watten gelegd. we gingen naar huis met een fijn gevoel.

meer wil ik er niet over zeggen

het was gewoon goed en van ons krijgen ze een dikke 10

Suzanne

schreef:

Helaas heb ik de eerdere reacties niet gezien. Zaterdag avond gegeten bij de Waagh,het was geen aanrader. De saté was rauw, terug laten sturen. Na een dikke 10 minuten een nieuwe gekregen, toen was mijn partner al klaar met eten... Vervolgens bij serveerster gemeld dat we even gingen roken. Komen we terug, is onze tafel aan iemand anders weggegeven. Kregen we voor het ongemak een drankje aangeboden, staan die alsnog op de rekening. Kortom redelijk gegeten voor teveel geld en een vreselijk slechte bediening!

Elisabeth

schreef:

Dezelfde mening als de anderen. Ongeorganiseerd en erger: ongeintersseerd.

Ik spaar u de details maar in het kort: na 3 kwartier in de warme zon, hadden wij zelfs nog geen drankje, laat staan de lunch zelf. We hadden ons zo opgewonden dat we tenslotte woedend wegliepen en ergens anders binnen 10 minuten onze lunch kregen. Nooit meer! Een schande!

Ine

schreef:

Na een weekendje Nijmegen streken wij neer op het terras van het imposante gebouw van restaurant de Waagh. De bediening leek ons de eerste tien minuten niet op te merken, de meiden keken niet op of om. Toen we aanstalten maakten om weg te gaan kwam er eindelijk iemand. Om het restaurant nog een kans te geven vroegen we om de kaart, die vervolgens niet gebracht werd. Onze drankjes waren al lang op, de menukaarten waren niet gebracht, en het personeel was in geen velden of wegen te bekennen. Hierna zijn wij naar binnen gelopen om af te rekenen en hebben wij ons naar een ander terras begeven om daar een hapje te eten. Deze bediening kost dit prachtige restaurant nog een keer de kop!

Eva

schreef:

Een aantal keer bij de Waagh gegeten, soms is de bediening goed, maar over het algemeen erg slecht. Bestellingen worden vergeten en een aantal keer om een menukaart moeten vragen schijnt normaal te zijn. Onlangs kreeg ik een rauwe vis op mijn bord, toen ik deze terugstuurde naar de keuken werd er geen drankje van het huis of zelfs maar een excuus aangeboden. Ook werd er niet gecommuniceerd hoe lang het zou duren. Er was nergens personeel te bekennen op het terras, zodat ik uiteindelijk zelf het restaurant weer in ben gelopen om te zeggen dat het niet meer hoefde. Het personeel ging de discussie aan, omdat de vis blijkbaar net klaar was. Al met al zeer teleurstellend en na de Waagh meerdere kansen te hebben gegeven, heeft het restaurant deze nu verkeken en zal ik hier niet nog een keer terugkomen. Op de markt in Nijmegen zijn ontzettend veel leuke eetcafes waar de prijs/kwaliteit verhouding stukken beter is en het personeel wel zijn best doet om de klanten tevreden te stellen.

mariken

schreef:

Hoewel de Waagh een practige locatie is om te eten, zowel qua ligging als qua gebouw zelf viel me de lunch erg tegen. De broodjes zijn duur (rond de 6 euro) en daarvoor krijg je een vrij eenvoudig broodje. Goed maar niet bijzonder of veel. De bediening is over hte algemeen slecht, een uitzondering daargelaten. Er wordt weinig efficient gewerkt, iedereen werkt door elkaar heen en uiteindelijk gebeurd er niets. Tafels worden niet leegegeruimd en je moet lang wachten en je best doen om geholpen te worden. Als je dan lang wachten vraagt om je mag ebstellen wordt er redelijk geirriteerd gereageerd met "zo meteen" en ik zag andere gasten zelfs na lang wachten een ober bij zijn arm nemen om maar te mogen bestellen.

Op mijn, toch best dure broodje, waren ze vergeten pijnboompitten te doen. Toen ik dit aangaf bij de serveerster was haar enige reactie; "Oh, dat doen ze normaal wel hoor".

Kortom qua prijs/kwaliteit verhouding hoef je hier niet te gaan lunchen. Wil je een mooi en historisch plekje dan is het een optie waard, naar mijn mening.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord