Minigrill van Raymound

Steegstraat 23
6227 CL
Maastricht
043 3618471

Grieks/Syrisch restaurant met een hele gezellige gastheer. Kom hier graag met mijn vrienden voor de gezelligheid en een lekker maaltijd. De porties zijn ruim voldoende evenals de prijzen.
Raymound vermaakt je altijd op een leuke manier en laat je altijd welkom voelen in zijn zaak. De souflaki en gyros is van uitzonderlijke kwaliteit en geniet er erg van. Een leuke aanrader om te proberen.

| in de omgeving

Meningen over Minigrill van Raymound:

powered by

UIT123.nl TIP

jaspers

schreef:

Wat een zaak als ze het ook maar een beetje druk hebben kunnen ze het niet aan! Vriendelijkheid is heel ver te zoeken. Jammer

Annemie Wouters

schreef:

zeer goed, lekker vlees en ruim voldoende. Ik heb géén bezorgkosten hoeven te betalen. Eindelijk grieks eten en géén kruiden eten, dat wordt in veel griekse restaurants gedaan veel te veel kruiden op het vlees en dat is jammer. Maar bij Raymond is het precies goed.

VkS BoY JWZ;)

schreef:

Een goed restaurant ik bestel elke week bij raymond ik denk dat dit een goede aanradar voor toeristen is en niet te vergeten de bediening perfect altijd is de bezorger aardig !

AANRADAR DUS!!!

Roger

schreef:

Het eten is inderdaad goed maar dat is ook hun enige pluspunt. Abnormale bezorgkosten! Niet goedkoop. Vriendelijkheid is ver te zoeken. Jammer

pieter

schreef:

niks aan ,, echt niet lekker en een hele slechte service.niet bestellen het is echt niet aar voor je geld

raymond

schreef:

de kebab is er heerlijk en het ziet er ook altijd heel erg netjes uitecht een aanrader voor als je snel een broodje kebab wilt eten

cyrillio

schreef:

erg lekker, en erg schoon in de zaak !heerlijke kip shoarma, gewone shoarma en superlekkere knoflooksaus.prima en erg netjes dus !

Sjer

schreef:

Absoluut de beste van Maastricht! Ruime porties bereid in een haast steriele openkeuken.. De kwaliteit van de ingrediënten en de manier waarop ze het kebab vlees nog eens extra kruiden maakt dit restaurant tot de beste van Maastricht!

janake

schreef:

Een goed en een van de best in heel nederland
zeer schoon en zeer lekker en top kwaliteit
en heel goed koop tegen andere restaurant.dat is
mijne mening de best die
je kent vinden in maastricht,aleen bij Raymound,steeg str:23 heer maastricht.

Mathias

schreef:

Een zeer sfeervol restaurant met goed eten. De eigenaar van de restaurant (Raymound) heeft een goed gevoel voor humor. Hij krijgt elke klant aan het lache en het belangrijkste: Hij maakt goeie eten. De Spare-Ribs in de minigrill zijn naar mijn mening de beste die je kent vinden!

Luuk

schreef:

Een goed restaurant hier om de hoek. De zaak ziet er schoon en netjes uit en de medewerkers zijn vriendelijk. Veel divers eten van goede kwaliteit en de prijzen zijn goed te doen. De souflaki en alles van de grill is echt aan te raden.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord