De Alla

Leliestraat 5-7
6211 EA
Maastricht
043 321 27 90

Extra faciliteiten :
- grote dansvloer
- verschillende DJ's
- bewaakte garderobe
- grote rookruimte met tv schermen
- tv schermen
- iedere nacht geopend
- keuken

vandaag: 00:00u tot ... | in de omgeving

Meningen over De Alla:

powered by

UIT123.nl TIP

henk

schreef:

ik ben een lekker weekendje weg, maar ik denk dat we deze tent maar even overslaan !!

Patty

schreef:

Vanavond misschien een bezoekje brengen. Na alle leuke recensies kunnen we niet wachten de portiers te ontmoeten =) Tot straks jongens!

jojo

schreef:

echte kut tent die portiers maken er een potje van,ze dagen mensen wat niks fouts doen gewoon uit,en laten binnen wie ze binnen willen laten.het zijn gewoon een stel debielen

Henk

schreef:

Ik stoor mij er mateloos aan dat die uitsmijters fooien willen...niet dat ze meer loon vragen of zo!

Piet

schreef:

Nu wil ik ook even een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel e zware klacht indienen. Mijn rolstoel is onder mijn kont vandaan gejat toen ik daar dit weekend was. Op de grond zitten is zelfs daar geen pretje.

Anoniem

schreef:

Ook ik wil mijn ontevredenheid kenbaar maken over de uitsmijters van deze discotheek. Ik liep met een vriend naar buiten. Een van de uitsmijters een kleine donkere man pakte mijn hand, keek mij aan en toen hij zag dat ik geen fooi wilde geven omdat ik nog geen 2 minuten binnen was geweest, plaatste hij een of ander apparaat op mijn hand, waar een stroomstoot uitkwam. Is dit normaal tegenwoordig? Voor mij dus nooit meer Alla.

fry

schreef:

De club op zich valt nog wel me, terwijl het vaak heel vol is... Maar wat me echt vies tegenvalt is de aggressieve uitsmijters, als je hun geen fooi geeft vallen er vaak klappen! Dit is in mijn ogen gewon afpersing of straatroof. Eigenlijk moet je in zo'n geval gewoon de politie bellen.

Km Dex

schreef:

deze tent is dus -10

waarom? je moet 'een clubkaart hebben om binnen te komen' maar dat is dus een oplossing voor iemand te weigeren.

we hebben toen 2 jongens aangehouden die geen clubkaart hadden maar wel binnen mochten? , vervolgens hebben we die uitsmijter daarmee geconfronteerd, een afrikaan wat het ook is, met een schatkist ( gouden tand ) in de mond , en die zei toen het is vol.. lol.. maar als er 4 mensen naar buiten komen, mogen er toch ook 4 naar binne n, of begrijp ik dat verkeerd?hoie is dus meer als genoeg

laura

schreef:

ik wil ff n heel zware klacht in dienen.ik ben gehandicapt loop met kruk, nu heeft gister de barman mijn kruk verstopt en wilde deze niet terug geven,ook nadat ik aan t huilen was.andere personeelsleden hielpen mij ook niet.behalve friethof.wat moet dat voorstellen,gehandicapte pesten?ik eis een excuus van (jo jan of jos of hoe die mag heten) de kleine indo. man die aan de rechterbar werkt!

V5B jdac vanavond....

schreef:

ben benieuwd wat het wordt vanavond.... vast gezellig!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord