Laatste meningen over bioscopen in Limburg

KevinLover123

schreef:

Ik en mijn vriendin gaan wel eens naar de bioscoop.
Sinds this is us zien we jullie medewerker Kevin weleens.
Hij is heel knap en heeft blond haar, meestal in een kuif. Mijn vraag is heeft hij fb of twitter ? Of zouden we hem op een andere manier kunnen bereiken whatsapp ofzo xxx KevinLover123.

Lees meer over Foroxity

Gurk

schreef:

Gistermiddag 'The American' gezien. Voorafgaand aan de film en tijdens de pauze werd voornamelijk muziek gedraaid van Anouk. Kennelijk was er geen andere muziek voorhanden. Misschien toch nog maar wat CD's kopen van andere artiesten zodat er wat meer variatie komt in het aanbod...

Lees meer over Foroxity

Will

schreef:

Gisteren de sneak preview bezocht. Bij de vertoning van 'Splice' werd het geluid bij de film voor de duur van 10 á 15 minuten ernstig vervormd. Een bezoeker heeft de medewerkers van Foroxity ingeseind, maar hier werd niets mee gedaan. Het geluid bleef slecht; de Engelstalige dialogen van de acteurs waren amper te volgen. Onbegrijpelijk. Kan de film dan niet worden onderbroken om de storing te verhelpen? Laat via de intercom een boodschap naar het publiek uitgaan met de mededeling dat men de storing probeert op te heffen. Kleine moeite, groot plezier. Bij de aftiteling werd het geluid nogmaals vervormd - kennelijk nog steeds niets geleerd van de vorige storing. Amateurisme ten top. Dat krijg je als je armetierig betaalde scholieren inschakelt die van toeten of blazen weten.

Lees meer over Foroxity

Will

schreef:

Onlangs werd mijn kortingspasje ingenomen. Op de vraag wanneer nieuwe pasjes beschikbaar zouden zijn, kon men mij geen antwoord geven. Ook later heb ik dit nog diverse keren aan de baliemedewerk(st)er gevraagd maar er volgde geen uitsluitsel. Dat Foroxity niet gebaat is bij een snelle invoering van een kortingspasje kan ik begrijpen. Dat is gewoon een kwestie van financieel gewin...

Lees meer over Foroxity

lia

schreef:

wat een onzin door sommige mensen ik 50 plus met 4 jongere kids

zijn zeer tevreden wc parkeren gratis beenruimte en personeel

mensen wat zijn we verwent als het daar al te min is

eg niet prima

Lees meer over Foroxity

Merieske

schreef:

Bah bah bah, al die mensen die zo nodig moeten klagen... Ik vind dat ze eerst maar 'ns de Nederlandse taal in geschrift goed onder de knie moeten zien te krijgen, want zulke spelling zie je normaal gesproken alleen bij de lagere klassen van de lagere school. Ik zou me de ogen uit m'n kop schamen...

Lees meer over Foroxity

Will

schreef:

RS, dat doet niks af aan het feit dat bij het verlaten van terrein (dus na afloop van de film) de slagboom uitgeschakeld kan worden om de doorstroming te bespoedigen.

Lees meer over Foroxity

poepie

schreef:

Leuke zalen en schermen/beeld. Eten en dinken mag wat sneller bezorgd worden. Ik heb een keer heel lang moeten wachten!!!

Lees meer over Royal Theater

RS

schreef:

Wat een crap lees ik hier.Ten eerste over de slagbomen ooit de krant wel eens gelezen??Daar stond nog groot in geschreven dat Foroxity met tegenzin de slagbomen MOEST plaatsen omdat jij als bioscoopbezoeker anders je auto nooit meer kwijt komt omdat anders heel Orbis gratis kan parkeren.Tuurlijk hadden ze liever die dure slagbomen niet geplaatst.Ten tweede als je op een drukke zaterdag idd naar de wc gaat kunnen ze vies zijn maja wat wil je met honderden mensen die ook gaan hoeft maar 1 smeerlap voor je zijn gegaan en je hebt een andere indruk.Ten derde als je foroxity nu nog met een c schrijft terwijl het goed in dit topic staat mag je eens nagaan hoe goed je zelf bezig bent.

Lees meer over Foroxity

Will

schreef:

Wat mij het meeste stoort is die slagboom bij het verlaten van het parkeerterrein. Als de film is afgelopen wil iedereen z.s.m. de parkeerplaats verlaten. De slagboom laat telkens maar éé'n auto door. Bijzonder frustrerend, dat wachten en met mij wachten alle anderen achter mij. Om de doorstroming te bespoedigen zou de slagboom uitgeschakeld moeten worden. Dat daar nog niemand aan gedacht heeft bij Foroxity vind ik een behoorlijke miskleun. Hebben ze daaro geen ideeënbus of een klachtenformulier? Word er wel eens een opinieonderzoek gehouden onder de bezoekers? Dan kom je dat soort zaken tegen en kun je de service naar de klanten toe optimaliseren!

Lees meer over Foroxity

A

schreef:

Ik heb geen problemen met de foroxcity. Oke, de beenruimte is niet zo ruim, maar voor de rest alles prima. Ook de wc's.

Lees meer over Foroxity

Betty

schreef:

Ik vind de zalen groot genoeg.

Jammer dat er geen service is!

Lees meer over Royal Theater

me

schreef:

DVB het ijkt me heel erg sterk dat bij kinepolis alle zalen digitaal zijn dan hadden ze waarschijnlijk maar 1 film per week ofzo want maar ong 12% van de films komt digtaal uit bij foroxity is wel alle geluid digitaal dat het geluid hard staat kan ik niet ontkennen het geluid uit ander zalen horen dat heb ik nog niet meegemaakt en bij foroxcity is het geluid wel bijna altijd digitaal de stoelen zitten vrij goed beenruimte is wat beperkt maar meestal kun je ze wel schuin weg steken ofzo verder is foroxxity ook een bioscoop die veel investeert in nieuwe technieken


gr ME

Lees meer over Foroxity

risita

schreef:

het is chill

Lees meer over Filmhuis De Spiegel

M

schreef:

Foroxity is helemaal geen slechte bioscoop.


Ik geef toe, het gebouw kan wat beter aangekleed worden maar zodra de film begint is het beeld en geluid dik in orde. Er word ook constant in geinvesteerd, zo weet ik dat zaal 6 sinds kort een dure digitale 3-chips DLP projector heeft die subliem beeld en geluid leverd.


De wc's smerig zoals hieronder vermeld word? is niet waar. ik kom er gemiddeld 3 keer per week en de wc's zijn altijd schoon.

M

Lees meer over Foroxity

JR

schreef:

Mijn mening over deze bioscoop is dat ik hier nooit meer naar toe ga!!

De stoelen zijn slecht die zitte dus echt niet lekker!Het licht gaat al aan als de flim nog bezig is en de voorfilpjes duren veel te lang,de service is slecht en hij is veel te duur,de wc's zijn smerig. ROnduit slecht in mijn ogen dus!Andere bioscopen in mijn omgeving doen het veel beter in mijn ogen! Foroxcity = KutbioscoopMet vriendelijke groet,JR

Lees meer over Foroxity

Dwaas

schreef:

Jammergenoeg geen service zaal en roken is ook al niet toegestaan dus thuis een dvd kijken is een betere optie.Servicezalen in Reuver zijn een stuk relaxter en gezelliger.

Lees meer over Royal Theater

TJ

schreef:

het is een bagger bioscoop alles is slecht

Lees meer over Filmhuis Het Domein

TJ

schreef:

Nou al die meningen vind ik niet oke, ik ga heel vaak naar de bioscoop (foroxcity) en alles is bij mij altijd naar wens

Ik vind dat er niets slechts aan is , Sommige bioscopen zijn mooier maar hebben wel een super klein beeld of geen mooi beeld maar dat heeft foroxcity zeker wel

Lees meer over Foroxity

ik

schreef:

WEET IEMAND IETS IK KOM NIET MEER OP DE SITE VN FOROXITY IS IE WEG OFSOW KUSJES SAHIELA

Lees meer over Foroxity

NY

schreef:

Dat ze zeggen dat het luxe stoelen zijn vind ik echt helemáál niet waar! Veel beenruimte heb je ook niet. Maar het geluid en beeld kwaliteit vind ik wel oke. Ik raad jullie aan om naar de Euroscoop in België te gaan!

groetjes. xx

Lees meer over Foroxity

Steven

schreef:

Beste UIT123, is er iets mis met jullie rating-systeem? Is 5 punten soms het hoogste of geven alleen idioten punten hier? Wie geeft er nou een 4.7 aan Lumière?Beste Steven,De 4.8 is een gemiddelde van alle bezoekers op Uit123.nl die gestemd hebben. Het is geen cijfer dat Uit123.nl gegeven heeft.Met vriendelijke groet,

Uit123.nl

Lees meer over Filmtheater Lumière

Dennis

schreef:

Ruime zalen voor voldoende capaciteit. Eten en drinken mag tijdens de film worden opgegeten/opgedronken.

Roken is tijdens de film niet toegestaan.

Kaartje is een 7euro. Niet al te veel voor toch een gezellig uitje.

Lees meer over Royal Theater

S

schreef:

Nou,

je kunt veel zeggen over Foroxity. Er zullen bijvoorbeeld mensen zijn die het pand verschrikkelijk vinden en de parkeerplaats slecht. Maar niemand kan zeggen dat het geluid en beeld niet in orde is. Ik weet toevallig hoeveel tijd en energie ze in dat gedeelte steken. De aankleding laat te wensen over maar als je eenmaal in het donker zit en de film start....geweldig.

Lees meer over Foroxity
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord