Uitgaan in Leerdam

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Populair in Leerdam

Jouw mening over Leerdam?

Geef je mening over Leerdam, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

fredi

schreef:

mooie terras en erg lekker eten

Lees meer over De Blauwe Hoed

Tineke, Janny, Rob en Bert

schreef:

We hadden gezamenlijk iets te vieren. Een gezellig etentje op dinsdag 30 oktober j.l. zou een prima afsluiting van deze feestelijke dag kunnen zijn. Maar waar vinden we een goede gelegenheid ? Eén van ons - gebonden aan een redelijk streng dieet - wist uit ervaring dat dit probleem zeer belemmerend kan werken bij de keuze van een restaurant. Na telefonisch contact met “Het Oude Posthuys” en het doorgeven van de dieetvoorschriften, hebben we geboekt voor 4 personen. De betreffende avond is een succes geworden. Voor allemaal. Heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving, waar op uitmuntende wijze rekening was gehouden met de dieetvoorschriften. Vriendelijke bediening en een kok die na afloop van dit feestelijk samenzijn zich persoonlijk kwam voorstellen en informeerde of alles naar wens was verlopen. Niets dan lof voor dit team. Daarom een dikke pluim voor restaurant “Het Oude Posthuys”. Een verrijking voor Leerdam.

Michel

schreef:

We hebben er pas een, familie buffet gehad.Het eetn was wel goed.Alleen de bediening was zeer onprofesioneel.

Lees meer over De Blauwe Hoed

Bierhuis

schreef:

ik heb twee bruiloften mogen mee maken in dit partycentrum wat ik heel goed geregeld vond en daarom wil ik mijn bruiloft ook hier houden.

Lees meer over Partycentrum Het Dak
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord