23 januari 2020
m Uitgaan Kalkar m Pretpark Kalkar m Pretpark Kernwasser Wunderland

Kernwasser Wunderland

Kernwasser Wunderland
Adres:
Grietherstasse 110-120
Postcode:
D-47546, Kalkar (Duitsland)
Telefoon:
0049/2824/910-0
Fax:
0049/2824/910-299
Categorie:
Cijfer: 5.7 (3574 stemmen)
Uw cijfer voor Kernwasser Wunderland:
Foto's:
Beschrijving:
Kernwasser Wunderland is een pretpark dat gebouwd is in een nooit in gebruik genomen kernreactor. Zowel voor volwassenen als kinderen is het park geschikt. Er zijn achtbanen, draaimolens, maar er kan ook worden gebowld. Tevens zijn er diverse shows, waaronder een water- en lichtshow.
Waaghalzen kunnen de buitenkant van de kernreactor beklimmen. Er zijn diverse parcours uitgezet, zodat zowel mensen die nooit hebben geklommen als ervaren klimmers naar boven kunnen. Het uitzicht vanaf de wand is prachtig, zeker als het mooi weer is.

Openingstijden Kernwasser Wunderland:
31 maart - 28 oktober 2012
Openingstijden: 10.00 - 18.00pm
Van 3 september - 55 oktober alleen open op zaterdag en zondag.
Laagseizoen: 31 maart - 20 juli en 13 augustus - 28 oktober.
Hoogseizoen: 21 juli - 12 augustus.

Tarieven Kernwasser Wunderland 2012:
Laagseizoen Prijzen:

Kind 5 jaar +: € 22,50 per persoon
Kind 3 & 4 jaar: € 18,50 per persoon
Senioren 65 +: € 20,00 per persoon
Vanaf 16.00 uur: € 9,00 per persoon

De volgende prijzen zijn alleen verkrijgbaar door vooraf te reserveren op voorhand.

Groepen (minimum 20 personen): € 20,00 per persoon
Verjaardagen: € 13,00 per persoon
Scholen: € 12,00 per persoon

Hoogseizoen Prijzen:

Kind 5 jaar +: € 24,50 per persoon
Kind 3 & 4 jaar: € 20,50 per persoon
Senioren 65 +: € 22,00 per persoon
Vanaf 16.00 uur: € 10,00 per persoon

De volgende prijzen zijn alleen verkrijgbaar door vooraf te reserveren op voorhand.

Groepen (minimum 20 personen): € 22,00 per persoon
Verjaardagen: € 13,00 per persoon
Scholen: Deze optie is niet beschikbaar in het hoogseizoen.
Geef je mening over Kernwasser Wunderland:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
pepijn schreef op 5 november 2015:
Negatieve ervaringen met dit park. Verantwoordelijkheden schuiven ze af op anderen. Pas dus op met te hoge verwachtingen, en bedenk eerst goed voordat je een attractie op dit park benut.
Marieke van dasselaar schreef op 6 augustus 2015:
Vorig jaar zijn mijn man en ik 4 dagen geweest. Ook hebben we fietsen gehuurd en hebben we fijn in de mooiie omgeving gefietst. Dit jaar gaan we met onze kinderen en kleinkinderen erheen. 9 volwassenen en vijf kinderen. We denken het er net als vorig jaar super te hebben. Inderdaad is het gebouw en zijn de kamer wat gedateerd, maar als je niet zo nauw kijkt en geniet is er voldoende positiefs. Elke avond muziek in de kroeg, om vijf uur wijnproeferij. Boiwling heb ik gezien, niet gedaan. De wijnproeverij vond en wij geweldig gezellig. Wij hopen ook dit jaar weer een fijne drie dagen te hebben met de kids.
OranjeBoven schreef op 6 februari 2015:
Het was best slecht gesteld met alles, niet goed onderhouden. Heb ik ook op facebook gezet, maar alle negatieve reacties daar worden weg gehaald. Hup uit123!!!!
anoeniempjee schreef op 13 augustus 2014:
ik ga er Zaterdag heen best veel negatieve reactie's maar me vader heeft korting kunnen krijgen voor iedereen, dus voor ons is het 12,50 p.p. geweldig dus wij gaan gewoon en zullen een geweldige dag van maken. mvg een 12 jarig meisje
anja schreef op 19 juni 2014:
18-6-2014 op een woensdag geweest. De attracties die open waren zijn leuk. Helaas is bijna niets open en een medewerker maakt een attractie open en loopt dan naar de volgende om die open te maken. Frietjes waren lekker maar geen snacks erbij, die waren er niet. Wij gaan NOOIT meer
Decia schreef op 8 mei 2014:
Wij zijn op maandag 5 mei een dagje in Kernwasser Wunderland geweest met 2 meiden van 10 jaar. We hebben het enorm naar ons zin gehad. Het was niet druk waardoor er bijna geen wachtrijen waren. De gratis frietjes, drankjes en ijsjes waren prima. Het personeel was vriendelijk. Leuke attracties! De grote zweefmolen in de schoorsteen viel erg in de smaak. Echt een aanrader voor kinderen tot 12 jaar! Wij hadden niets op het park aan te merken.
Linda Arts schreef op 12 december 2013:
3-12-2013 3 overnachtingen geboekt. Eerste dag/nacht waren prima. Tweede avond een ander stel ontmoet en samen een drankje gedaan in het café. De Beveiliger werd agressief n.a.v. een mondeling meningsverschil en viel het andere stel aan! We zijn erg geschrokken, politie kwam ter plaatsen, maar helaas: weinig gehoor of aandacht voor ons. De volgende dag zijn we meteen vertrokken (we hadden geboekt t/m donderdag maar zijn woensdagochtend meteen vertrokken). We voelde ons totaal niet meer prettig daar. Er zijn veel nare dingen gebeurd die nacht die ons niet in de koude kleren zitten.
ria schreef op 4 oktober 2013:
wij zijn net terug van 3 dagen het is ons prima bevallen kamers zijn wel gedateerd maar wel heel schoon/eten was super voor elke wat wils ontbijt was echt perfect/luns / het buffet was ook goed je er was genoeg en het was lekker verschillende soorten vlees/groenten/patat/ aardappelen /pasta.ijs gebak er was echt van alles vond het alleen jammer dat er s'avonds niets te doen was maar dat ligt aan het seizoen deze periode is het was rustiger wat de mensen betreft die zo klagen ik zeg maar die zijn niets gewend ik heb zelf best altijd wel kritiek als het me niet bevalt maar hier was niets op aan de merken dus mensen zeker met kinderen echt een aanrader.
Zinha schreef op 24 september 2013:
Niet Oostblokkerigs, maar hier en daar wel wat ouderwets. Voor de rest overal schoon en veilig. Eten goed. Prijs ok.
John schreef op 11 augustus 2013:
Het doet erg oud, bijna "oostblokkers' aan. 3 trapauto's en 3 bootjes in de baan/vaart. Enorme lange wachttijden bij de lekkere frites. Ijsjes lekker, evenals het drinken. Speeltoestellen slecht onderhouden. Houtspinters. Slechts 5 'heren-zittoiletten' bij de in/uitgang. Kapot tegelwerk, maar wel goed schoon. 100den wachtenden bij de uitgang tegen 18.00 uur. De kinderen hebben zich prima vermaakt, maar wij gaan er nimmer meer heen en raden het anderen niet aan, ook al is de entreeprijs met gratis parkeren laag.
peter kerkhof schreef op 22 december 2012:
Wij komen hier al 4 jaar met een gezin van 9 personen en gaan 3 keer per jaar in het voor seizoen en augustus en we vieren dit jaar voor de 4de keer oud en nieuwe hier in kalkar en er valt niks op aan te merken je hebt altijd mensen die alleen maar zeuren natuurlijk gaat er wel eens wat mis maar dat kan altijd en ze lossen het altijd netjes op.
b schreef op 26 november 2012:
Tijd geleden geweest. onze 3 jarig zoontje klapte met zijn mond op het stuur van een attractie, behoorlijk gewond. hysterisch... na een tijdje eindelijk in zijn wagentje in slaap gevallen zijn we even binnen gaan zitten om bij te komen. een van de personeelsleden vond het blijkbaar noodzakelijk om,ondanks dat ze zag dat ons kind sliep en er verder niemand anders zat, de muziek denderend hard te zetten, waardoor ons kind direct rechtop zat en begon te huilen. aan de geamuseerde blik in haar ogen was het haar daar juist om te doen geweest. erg onvriendelijk en onbeschoft personeel! attracties idd zeer beperkt open; dat kan gewoon niet. dan mag alles all inn zijn en goedkoper dan in nederland, wanbeleid, slechte service en onbeschoft personeel is niet iets om trots op te zijn lijkt me!
Ans schreef op 30 september 2012:
We waren met een groep van 19 personen. Eten was niet geweldig en we moesen erg lang wachten, bediening was slecht. We zaten aan twee tafels en werden ook echt als twee groepen bediend, tafel 1 zat al aan het hoofdgerecht tafel 2 had toen nog geen voorgerecht gezien. Drankjes werd pas gebracht na een aantal keren bestellen, twee consumpties in ruim 3 uur tijd !! Beneden begon de ellende pas echt goed, wat een zuipende en kotsende mensenmassa. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar
A. de Vries schreef op 16 september 2012:
Geachte heer Mos, Ik weet niet wie hier de zaakjes regeld, als u dit niet zelf ontvangt zal het ook nooit bij u aan komen, (ik probeer het toch) maar u kan aan de reacties van de bezoekers nagaan dat u zaak niet goed word gerund. Dit is toch wel een puntje om in actie te komen. wild u Pretpark Kalkar nog als een goed lopend bedrijf staande houden, maar wat nog veel belangrijker is, de mensen die lekker een weekend willen genieten wat ze belooft is. Met vriendelijke groet, A. de Vries
Willem schreef op 13 augustus 2012:
Afgelopen weekend(10-8 t/m 12-8-2012) geweest met 3 personen. Valt weinig op aan te merken. Hotelkamer simpel en schoon, eten eenvoudig en prima te eten(warm/koud buffet dikke 7. Horecastraat gezellig div cafe's en dancimgs in een paar cafe's mag de muziek ietsie zachter dikke 8 hoor. Het park was ook gezellig en leuk al waren niet alle atracties tegelijk open en waren sommige kraampjes dicht. Denk dat het daar niet druk genoeg voor was en we zitten nu eenmaal in een crisis maar het onderhoud mag wel iets beter. Ook een dikke 7. Het personeel was verder vriendelijk en behulpzaam dus ook een dikke 7. Al met al prima indruk en heel geschikt voor smalle beurs,cijfer voor alles dikke 7 ruim voldoende dus alleen het onderhoud mag beter.
agnes schreef op 2 augustus 2012:
Wij zijn met 2kleinkinderen naarkernwasser wunderland geweest op 2augustus.Wij vinden dat alle attracties open moeten zijn en zeker in het Hoog Seizoen.En niet,zoals vandaag,dat 1persoon 2 of 3 attracties moet bedienen.Dan zit de ene attractie weer een half uur dicht en dan de andere.Dat is héél vervelend.Je betaald toch niet voor niets zoveel intree!En de bootjes,binnen,vaarden er maar 2 en de rest was kapot.Dikke rijen van mensen stonden te wachten.Zoiets kan niet !Men moet de attracties maken en zorgen dat alles het doet.Ook de toiletten waren niet allemaal om 10 uur open.Dat kan toch niet!!!!!!!!!!!!!!!!Dus er is nog genoeg werk aan de winkel.
Annelies schreef op 23 juli 2012:
Wij zijn er gisteren met zijn zevenen geweest. Vier volwassenen en 3 kinderen. Wij vonden het super. Ik snap niet dat er mensen zijn die klagen over het gratis eten en drinken. Je krijgt het er toch maar zo bij en nog onbeperkt ook. Dat kun je van de meeste pretparken niet zeggen. Die vragen ook gemiddeld 24 euro entreeprijs. En dan moet je daarnaast ook nog flink wat voor een frites, ijs en frisdrank betalen. Dus mensen, waar klagen jullie nu over? En als je er dan nog zo nodig een kroketje of frikandelletje bij moet, dan kun je die daar zo kopen. Dat maakt toch ook niet meer uit als de rest gratis is. De frites was gewoon heerlijk en er was een geruime keuze aan frisdrank en dan heb ik het niet over aanmaaklimonade hoor. Ondanks de bouwvakvakantie was het gelukkig niet ontzettend druk, maar eerder gezellig druk. Geen lange wachttijden, waardoor we prima konden genieten van alle attracties. En het parkeren was ook nog gratis. Iets waar de pretparken in Nederland ook een puntje aan kunnen zuigen. Nee hoor, mij hoor je niet klagen. We hebben het allemaal ontzettend leuk gehad. En we gaan zeker weer een keer.
Ina schreef op 12 juli 2012:
Gisteren 11-07-2012 zijn we met zijn 4en naar het park geweest, was eens maar NOOIT weer!! Om de volgende redenen,
1 personeelslid bediend 3 a 4 attracties dat houdt in dat meer dan de helft van het park stil ligt, je bent bij de ene attractie aangekomen staat in de rij voor je aan de beurt bent wordt die gesloten, dus op naar de volgende laat die nu net gesloten zijn en zo gaat het maar door, veel wandelen met weinig resultaat.

Wat het eten betreft stelt weinig voor alleen friet, ijs, drinken niets erbij zo als in een ander park wel, zo ben je snel uit gegeten, en daar bij er waren maar 2 friet tentjes los 1 tijdelijk en 1 plek voor ijs en 1 dranken tentje. Het personeel lijkt wel verplicht te werk gesteld te zijn zo weinig uitdrukking.

Wat de sfeer betreft laat zeker te wensen over. Onderhoud mag ook wel eens wat aangedaan worden. Ik moet eerlijk zeggen dit park laat veel te wensen over. Wij hebben wel schik gehad en gelachen maar niet dank zij het park.

Het krijgt van mij het cijfer 5. Leeftijd grens kan je zien tot 12 jaar. De dingen die je zelf moet betalen zijn te duur, mag een betere compensatie hebben inverband met de entree.

Ik zelf vind het jammer zo'n negatieve reactie te moeten plaatsen maar het is de ervaring en dat in het hoog seizoen. Het park is opgezet op een zo goedkoop mogelijk manier met winst bejag maar veel punten zijn daar bij uit het oog verloren.

Het was mij de benzine nog niet waard laat staan de entree. Groetjes Ina
jolanda schreef op 26 december 2011:
wij zijn vandaag (tweede kerstdag) voor het derde jaar met kerst naar kalkar geweer.We werden weer vriendelijk ontvangen bij de ingang en ook in het restaurant.Wat ons dit jaar tegen viel was het eten!!!er was voldoende maar het was niet lekker,ook de sfeer in het park viel erg tegen, we hebben dus ook binnen rondgelopen maar evenals buiten hing er geen gezellige sfeer, dus wat ons betreft maak de intree voor die dag wat duurder, zodat er meer georganiseerd kan worden, maar het personeel was goed.
Yvonne schreef op 2 oktober 2011:
GEWELDIG PARK. Vorige week zaterdag daar geweest en a.s. zaterdag gaan wij weer. Super goedkoop. Je kunt zoveel drinken als je wilt (koffie/thee, chocomelk, cola, sinas, appelsap, etc.). Ook frietjes en ijs zijn onbeperkt gratis. Leuke attracties voor jong en oud. Een echte aanrader voor mensen met een laag budget!
Ineke Huijsdens schreef op 12 september 2011:
Wij zijn hier afgelopen weekend geweest met ons gezin (kids van 7 en 5 en een baby). We hadden via een actie kaarten met 50% korting. We vonden de attracties erg tegenvallen. de kinderen mochten alleen in de "kinderachtige" attracties zonder begeleiding. Voor veel attracties moesten ze 1,20 of zelfs vaak 1,30 meter zijn. In het gedeelte met attracties voor de kleintjes draaien de attracties niet allemaal, maar telkens maar eentje. Aan de ene kant prettig dat het eten en drinken en de ijsjes bij de entreeprijs zijn inbegrepen, maar daardoor is het dus zo druk dat we voor de frites met lunchtijd ruim een uur in de rij hebben moeten staan. 's Middags rond 4 uur daarentegen was er geen wachttijd voor de frites. Drinken halen ging een stuk sneller, maar ook daarbij waren er lange wachtrijen. Helaas waren er verschrikkelijk veel wespen, dus van ontspannen eten of drinken was geen sprake. De kinderen vonden het indoor speelparadijs wel erg leuk en het karten (waarvoor je apart moest betalen, maar een rondje karten voor €6,= is nog wel te overzien) Al met al hebben we ons wel vermaakt, maar we zullen hier niet snel meer naar teruggaan. Dan gaan we liever naar Drievliet of zo.
Els schreef op 12 augustus 2011:
Was leuk maar niet geweldig.Omdat het hoogseizoen is verwacht je dat het erg druk is ...nou nee erg rustig juist.Jammer dat veel attracties gesloten zijn of om en om open gaan.Friet is heerlijk net als de ijsjes..Leuk park om een keer heen te gaan maar niet voor herhaling vatbaar.Voor dit geld heb je meer aan een dagje Efteling
elly schreef op 20 juli 2011:
EEn enorme afknapper om maar meteen met de deur in huis te vallen. diverse atracties gesloten , of om de beurt open. Ook gingen er een paar atracties stuk. Voor de hele kleintjes, waren er wel wat dingen , maar eigelijk allemaal hetzelfde. zelfs in de carrousel moest er begeleiding mee als je kind jonger was als 6 jaar. En zo zijn er nog wel meer dingen , die tegenvielen. Dit was de eerste keer en tevens de laatste. Jammer van het geld.
Rob schreef op 23 mei 2011:
Wij zijn er afgelopen weekend naar toe geweest. Ik had al wat negatieve reacties gelezen en ook de positieve, maar vond dat we het toch zelf uit moesten vogelen. Natuurlijk werden we wel enigszins beïnvloed door ons verblijf van 2 dagen in Disneyland Parijs van 3 weken geleden... We waren er om 11.15. Aan de kassa werden we vriendelijk geholpen. Binnen gekomen was het erg rustig. Rustig met mensen, maar ook rustige attracties. 3 kwart stond stil. Nog stil, zou later blijken. Al rondlopend viel ons op dat de aankleding maar karig is, dat er geen muziek bij de attracties is. We moesten ook zoeken naar hoe het nu zat met het gratis fris, ijs en frietjes, maar gelukkig kwamen we daar snel genoeg achter. De attracties zijn op zich wel leuk, al verdienen een aantal een grote onderhoudsbeurt. We waren dus met vieren. 2 Volwassen en 2 kids van 12 en 13. Ook zij hadden in het begin "waar zijn we terecht gekomen", maar uiteindelijk hebben we ons uitstekend vermaakt met de wilwaterbaan (gegarandeerd nat), de achtbaan, die 5 rondjes raast, de zweefmolen in de gigantische schoorsteen en het karten (al is dat dan wel weer extra betalen, maar ja, dat is ook wel weer te begrijpen). Verder was er voor de wat ouderen niet zo heel veel te beleven. De klimwand was gesloten, op deze zonnige, maar winderige dag. Wachtrijen waren er nauwelijks. Alleen bij de friet, want er was maar 1 kraam open. Uiteindelijk gingen we toch tevreden naar huis Maar... leuk voor 1x. Geen 2de keer meer, want daar zijn de kids toch echt te oud voor.
Kernwasser Wunderland schreef op 15 april 2011:
Erg leuk park!
Kelly & Sharona xx schreef op 10 maart 2011:
het is te duur we willen er met school heen maar kan niet omdat we niet duurder dan 10 euro gaan ;s xxxxxkelly&sharona
R.buitenhof schreef op 10 maart 2011:
ik vond het GEWELDIG ! ik zou er nog wel een keer heen willen . maar het is te duur vind ik jullie niet?? groetje's rick..
Gerrit schreef op 31 oktober 2010:
Deze zomer een midweek in Kalkar geweest. Leuke animatie. Het pretpark voor kinderen tot +-10 jaar geweldig. De hotelkamers waren zeer ruim en schoon. Het eten was lekker. Alleen waren de deuren van het buffetrestaurant de gehele dag open, waardoor er veel vliegen op het eten zaten. Dat is een verbeterpunt. Verder raadt ik Wunderland Kalkar iedereen aan!!
Marvin schreef op 29 juli 2010:
Wij zijn gisteren en vandaag in Wunderland Kalkar geweest. Het was een kado voor de verjaardag van mijn vriendin. Lekker even twee dagen weg met de kids!?! Allereerst wil ik maar beginnen met het vermelden dat ik een persoon ben die niet gauw zeurt en het allemaal al gauw goed vindt. Kortgezegd; een keer maar nooit meer! Het park straalt helemaal niets uit. De helft van de attracties was dicht en de overige attracties kostten ons ongeveer een uur. Ze zijn allemaal hetzelfde; draaimolens die allemaal dezelfde kant opdraaien. Heel jammer. Het park was toch waar we voor gekomen waren. In het restaurant was zowat niet te eten door een gigantische vliegenplaag. Echt heel smerig! Om dan toch niet helemaal als een zeikerd over te komen; de cafestraat was echt een verademing! Toch nog iets leuks hier! Helaas dus voor het eerst in mijn leven ergens geweest waar ik dus echt over moet zeiken. Het was mn geld achteraf echt waard.
christel schreef op 14 juli 2010:
Kga er morgen heen zo te zien aan die reacties is het wel leuk.
fam van heel kerkhof schreef op 4 juli 2010:
Wij hebben het park vorig jaar ondekt en zijn er inmiddels al 4 keer geweest de laatste keer was in juni en hebben nu alweer geboekt voor oud en nieuw het is een super geweldige formule het is voor jong en oud super er onbreekt niets.
Marianne schreef op 8 juni 2010:
Hallo,

We zijn van 31 mei t/m 2 juni in Kernwasser Wunderland geweest.
Het was een leuke ervaring.
1 dag vertoeft in het park was meer dan zat.
In het hotel zag alles er goed uit.
Kortom, eten & drinken toppie!
Ook de bedden!
En niet te vergeten het personeel..
Alleen sommige personeelsleden mogen wel wat vriendelijker kijken en niet chaggerijnig.
frans volman & fam. schreef op 22 mei 2010:
begin mei geweest, en de kartbaan was pas vanaf half twaalf geopend. veel -jonge- bezoekers van 2 of 3 daags verblijf kwamen voor een dichte attractie te staan. zoiets kan gewoonweg niet. de dragracers kwamen pas om half 2 in actie, ook veel te laat natuurlijk. voor de rest alles wel o.k.
Gabe Kruse schreef op 6 mei 2010:
Wij zijn met ons gezin in de carnavals pereiode geweest. Was een fijne ervaring. Heel leuk personeel. En de zang bij de wijnproeverij was super. Ivm de sluiing van het Kennies Park in die tijd, hebben we besloten om in de zomer terug te gaan.
luuk thielen :p schreef op 21 april 2010:
we gaan er misschien naar toe op de reacties die ik hier zie klinkt leuk en lache ik hoop echt dan ik er ook naar toe ga! en het is volgensmij ook goedkoop 70 euro voor ons gezin is best goed koop maar ik ga doe all!!! :p :P
dfsd schreef op 15 maart 2010:
Het is een poepzooi en is echt super saai en je kunt niet eens op het internet zoeken hoe duur het eten is..
adriaan schreef op 28 februari 2010:
wat een waardeloos weekend in kernwasser wunderland met 6 personen 900 euro betaald. wat hebben wij daar voor gehad 2 slapeloze nachten door dronken lui die je uit je slaap houden 120 euro betaald voor een gezichtsbehandeling voor 2 personen van nog geen half uur 90 euro extra betaald voor het eten in het steakhous wat slecht was . er was een hollansde dans avond beloofd maar niet nagekomen wel het restaurant en de bediening was goed,maar voor meer dan 1100 hadden wij toch wel wat meer verwacht. dit was eens maar nooit meer.
danielle schreef op 8 februari 2010:
hallo, kernwasser is echt een heel leuk en gezellig familiepark.
voor de kinderen is het er erg leuk en s avonds kun je gezellig met zn allen bowlen en kegelen.
het eten is er ruim in keus en de kamers zijn er netjes.
het personeel is erg vriendelijk.
wel wil ik even een opmerking maken over de mensen die zo negtief schrijven over dit park vraag me af wat ze in het dagelijks leven nou wel leuk vinden dan.
en als je je netjes gedraag kom je ook niet met de beveiliging in aanraking.
en dat er allemaal het zelfde soort volk komt is ook niet waar.
maar sommige mensen hebben nou eenmaal altijd wat te zeiken
nee hoor, het is echt heel gezellig om met je gezinnetje naartoe te gaan.
echt een aanrader.
Laurens Reytenbagh schreef op 12 januari 2010:
Slechte ervaringen met het Wunderland. Het personeel en vooral de beveiliging zijn onbeschoft. Zeer slechte "all inclusive" eten is bijna altijd op of koud. Er wordt heel lang over de bestellingen gedaan en er is nergens Chips te verkijgen. Een park om diarree van te krijgen. Eens maar nooit meer. Het was dat ik met mijn vriend Edgar was daardoor heb ik nog wel genoten.

Vr Gr,

Laurens Reytenbagh
Tineke schreef op 29 december 2009:
Wij zijn nu voor de 3e keer geweest, maar dit was ook de laatste keer. Schone kamers, vriendelijk personeel en voldoende te eten en te drinken, maar het is er blauw van de damp. Ook bij de bowling en kegelbanen, met of zonder kinderen er wordt volop gerookt. Hoe meer gouden kettingen hoe meer er gerookt wordt. Ik heb met het reserveren gevraagd of er gerookt werd en het antwoord was, merendeels niet. Dit slaat dus nergens op want er wordt bijna overal gerookt. Past ook wel bij het soort volk dat er nu nog komt. Lang niet vol en grotendeels het zelfde soort volk, matje in de nek, gouden ketting, geblondeerd haar, nicotine gezichten en slijmvolle hoestbuien. Ook bij de spelletjes binnen is alleen maar rook. De wijnkelder is tijdens de wijnproeverij ontzettend gezellig. Jammer dat van deze ruimte niet meer en beter gebruik gemaakt wordt. Ik heb het gevoel dat menig niet-roker Wunderland links laat liggen omdat er te weinig wordt gedaan voor deze groep. Ik hoop dat er in de toekomst wel wat aan gedaan wordt. Voor de rest alleen maar complimenten voor het personeel.
deben schreef op 28 december 2009:
in een woord geweldig
niels beekhuis schreef op 22 december 2009:
lijkt mij wel cool om te zien bij die kern reactor want doel is om later kern geleerde te worden
Jan schreef op 27 oktober 2009:
Agressieve bewaking inderdaad.Toen ik gisteren met iemand die kennelijk de manager van de bar was wilde praten (zomaar, had absoluut geen kwade bedoelingen) en daar bij een hand op zijn schouder legde werd ik door hem weggeduwd. Vervolgens sprongen er twee beveiligers op mij en duwde me hardhandig op de grond waarna ze mij alsof ik een crimineel was letterlijk het park uit gooide.Om uitleg vragen had uiteraard geen zin, het enige antwoord op mijn vraag waarom ze mij er uit zette was: "dat weet je zelf wel."Ik ben niet bang om mijn verantwoordelijkheid te nemen als ik iets doe wat niet door de beugel kan maar om dit soort totaal overbodige achterlijk agressieve reacties van de bewaking kan ik echt boos worden. De actie van de manager, die zich mijns inziens professioneel op zou moeten stellen raakt ook kant noch wal, wat een opgefokte personeel daar.Zulk soort acties lokken agressiviteit uit en ik heb het er helemaal mee gehad. Mij zie je dus in ieder geval nooit meer bij Kernwasser Wunderland.Overigens ook geen gemis want ik vind het geen 60 euro waard. Buiten een groot gebrek aan sfeer was de helft van de attracties gesloten en aan alles merk je dat ze je geld al binnen hebben; het eten is magertjes, bij de bar doen ze er alles aan om je zo weinig mogelijk te laten drinken (de muzikant bijvoorbeeld vertelde dat hij opdracht had om het vooral niet te gezellig te laten worden en drank bestellen is lang niet zo onbeperkt als de reclamefolders doen vermoeden) en de hotelkamers zijn gewoon slecht (kapotte douche, stinkende wc, storende tv en slechte matrassen).
Wim schreef op 11 oktober 2009:
De bewaking/medewerker(-s) kunnen inderdaat zeer rot doen. Een kind ging heel eventjes uit de (wachtende-)rij, en ze moest meteen weer achteraan aansluiten !! Dit was bij de 'bootjes' onder de reactor. Dit was echt heel flauw !!
willy schreef op 5 oktober 2009:
zaterdag avond naar de tiroleravond geweest was echt super gezelig
het eten was wel minder alles was vrij snel op en ook niet erg warm maar de avond was toppie
MarokkaanseMeid schreef op 5 oktober 2009:
aaaaah die pretpark is gewoon kapot saaii!!!.

We waren er met de hele klas gegaan echt voor kleuters behalve de batata was lekker haha..:DXD

Jeroen schreef op 18 september 2009:
Ik heb een slechte ervaringen gehad met de bewaking in Kalkar. Laat je mening hier achter als je dit ook hebt gehad!
Agressieve bewaking!! schreef op 16 september 2009:
Let OP!!

Alle slechte recensies worden binnen 24 uur gedelete!

Redactie Uit123.nl:
Nee, enkel onware, slecht onderbouwde, racistische, seksistische en andere onzinrecensies worden verwijderd. Zeker die zonder correcte naam- en mailgegevens.

R K van Dijk schreef op 29 augustus 2009:
wij zijn er geweest met negen personen allemaal 60+ ,wij zijn er drie dagen geweest all,in.
het was in een woord geweldig,alles was uitstekend naar onze zin
sikkens schreef op 18 augustus 2009:
mijn vraag is , zouden personen boven de 50 jaar er ook een leuke dag kunnen hebben. mail me dan [emailadres bij Uit123.nl bekend] bij voorbaat dank
julia schreef op 17 augustus 2009:
ik ben er niet heen geweest maar morgen gaan we er heen nu ik dit allemaal hoor da mensen dit allemaal schreven denk ik dat het wel leuk gat worden.
sjonnie schreef op 3 augustus 2009:
ik vind het echt bizar dat er in een park als dit geen zwembad is. bij deze wunderland schaam je dood!

groeties sjonnie!
John schreef op 8 juli 2009:
Fantastisch pretpark met zeer vriendelijke prijs.

In de entree is namelijk inbegrepen en alles zo veel men wenst: frites, koffie, thee, ijs, merk frisdranken, te veel om op te noemen. Werkelijk te gek en super gezellig. Bij ons zijn de bezoeken aan Kernwasser Wundeland een traditie geworden. Voor mij nummer een van de Europeese pretparken!
dejan schreef op 19 juni 2009:
ik ben er heen geweest
maar ik ben 10 dus ik kon in veel dingen niet
dat was wel jammer
anoniem schreef op 26 mei 2009:
ik ben er al meerdere keren geweest,super leuk&lekker haha
quin schreef op 21 mei 2009:
ik vind het ttte gek
panity schreef op 26 april 2009:
super gezellig!!!we zijn er net van terug. In de lente kan je het beste lekker naar de prettpark, geen drukte. misschien een goede hint? Het hotel netjes schon en het eten nou lijkt meer op een paradies. van ons een dikke 10+
lieke schreef op 5 april 2009:
toen ik er was dacht ik dat word niks mar toen werd het lache joh het was echt fantastisch ik ben ook zovaak in de wildwater baan gewweest dat is echt een aanrader!
maar neem wel een regen keep mee of ga achter in zitten anders word je hele maal nat!!!!
katja schreef op 5 april 2009:
kernwasser wunderland was echt te gek!

de atracties waren tof en het ijs was geheel gratis I am in love!!!!!

MaluLoveyou schreef op 20 maart 2009:
Echt vet jonge wij zijn er ook met schoolreisje geweest.
Het was nat maar gelukkig hadden we extra kleding mee!
En lekker veel eten en ijsjes
Groetjes,
Malu
fam.tuyp schreef op 14 januari 2009:
het is een heel erg leuk park van o t/m 12 jaar kunnen zich prima vermaken.wij zijn er al 2 x geweest en gaan dit jaar nog een keer.Het eten is goed,de kamers zijn groot en schoon.En het park is heel afwisselend,karten is ook leuk.En voor de ouders is het s ávonds ook heel gezellig en je kan ook met een soort treintje mee een dagje winkelen in de buurt.Wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt en die mensen die zich overal aan ergeren (dan moet je niet naar een attractiepark gaan) want in alle attraktie parken moet je op je beurt wachten (ik vond dit reuze meevallen)En als je te weinig patat in de bakjes vind zitten,bestel je er gewoon 2 meer dan heb je zeker genoeg,kom op waar maak je,je druk om.Als de kinderen plezier hebben heb ik het ook naar mijn zin.groeten en als je wilt weten hoe het is moet je er echt een keer naar toe gaan.
geen naam gegeven schreef op 18 augustus 2008:
sins welk jaar bestaat dit pretpark?

Uit123.nl:
In 1995 is het aangekocht als nooit in gebruik geraakte kerncentrale. In de jaren daarna is het omgetoverd tot pretpark Kernwasser Wunderland.

monique schreef op 2 augustus 2008:
wij gaan al 8 jaar lang ieder jaar een keer naar het pretpark.

wij en vooral de kinderen vermaken zich prima.

en de ene keer is het eenmaal drukker als een andere keer.

het park is vooral geschikt voor kinderen tot een jaar of 12.
irma van bakel schreef op 2 augustus 2008:
Wij zijn afgelopen week naar kalkar geweest en hebben een top vakantie gehad,geen b-merk drinken zoals er beschreven wordt, maar allemaal a-merken(niet dat dat wat uithaald,want goed is goed)alles was goed ,de kamer was mooi ,groot en schoon.Het eten en drinken was geweldig alles heerlijk en goed.Onze kinderen van 12 en 6 jaar hebben zich goed geamuseerd en wilden nog niet naar huis.
Ealse schreef op 30 juni 2008:
Wow !!!!!
Fantastische dag gehad met 29 kindjes in de leeftijd van 6 tot 16.
We hebben GENOTEN !!

ps. hadden natuurlijk geluk dat het niet druk was, maar in de efteling is het met drukte ook niet meer om te lachen dacht ik zo
Jan van Dongen schreef op 23 juni 2008:
We zijn er met z,n vieren geweest en vinden het voor herhaling vatbaar. Voor de kids er er veel te doen en ze zijn er uren bezig, gratis de nederlandse talige krant en vriendelijk personeel dat laatste draagt in belangrijke mate bij met een dagje naar een pretpark.Voor ons was er voldoende parkeergelegenheid en bij aankomst kregen wij van een prijswinnaar v.d. postcodeloterij een van zijn gewonnen entreebiljetten kado, nou zo,n dag kan nooit meer stuk!!!!
henkjan schreef op 2 juni 2008:
hent weg kool we gaan er heen met de kroeg
Ria schreef op 1 juni 2008:
Ook wij zijn vandaag geweest en wij zijn het helemaaal met Nicoline eens.
Een half uur in de rij voor een patatje of een ijsje is natuurlijk absurd !! Vreselijk lange rijen voor een attactie. We hebben een uur in de rij gestaan voor bv de wildwaterbaan. Wij zijn dus maar in een paar attracties geweest. En hiervoor hebben wij 300 km gereden. Nee, dit was echt niet leuk meer !!!
Nicoline schreef op 1 juni 2008:
Ik ben vandaag geweest. Het is op zich een leuk park maar die ontzettende lange rijen voor het drinken, patat en ijs is gewoon niet normaal. We hebben een uur in de rij gestaan voor een patatje. Dan de bij was het bij de atracties zo druk dat een wachtrij van minimaal een uur gewoon werd! Nou, het is omdat ik de kaartjes gewonnen heb maar dit park nodigt zich niet uit voor een tweede ronde!!
Lisace 'd Jackyb schreef op 31 mei 2008:
Haaai

wij gaan morgen heen met heel veel volgens mij is het heel mooi, we zijn er nog nooit geweest!
heb er wel zin in!

xx/
Monique Pieterse schreef op 30 mei 2008:
hee allemaal,
ik ga morgen naar een hotel in Duoitsland en daarna gaan we naar Wunderland!Echt supper gaaaf lijkt het mij daar! nou doei
monique
C. van den Broek schreef op 25 mei 2008:
Wat een tegenvaller !!!
Zijn gisteren geweest ... kreeg echt moordneigingen ... ongeïnteresseerde medewerkers. Gratis patat ... ja, waar we 45 minuten voor in de rij hebben moeten staan terwijl mutsje op haar gemakje steeds 3 patatjes per keer in de bak gooide waar we allemaal uit moesten graaien! Stinkende wc's en veel attracties die niet open waren omdat er steeds gerouleerd werd.

Heftige attracties met een minimum-lengte waar kinderen van 2 in mochten en simpele ronddraaiende bootjes met een minimum-lengte waar een kenau bij stond en alléén grote kinderen in mochten.

Klachtwaardig ... ware het niet dat ze (uit ervaring waarschijnlijk) geen klachtenadres opgeven en je nergens verhaal kunt halen!!!

Brutale medewerkers als je 't waagt om te vragen hoe het in godsnaam kan dat er bij een rij van een kilometer steeds maar een half bakje per keer wordt bijgevuld en ik letterlijk met een elleboog bij de bak werd weg geduwd omdat iedereen vreselijk geïrriteerd was.

Ik heb er maar één woord voor ... ONGELOFELIJK !
Myron schreef op 19 mei 2008:
heee,

ik was er ook geweest en het is egt erg gezellig.
vooral omdat je gratis patat en ijs en drinken kunt krijgen egt lekker...
haha.
en in andere parken moet je daarvooor weer betalen en dat vindt ik altijd dom ;)

maar ik ga ..

doeeeg.
je moet er EGT WEL HEEN !
merita schreef op 17 mei 2008:
ik ben afgelopen maandag met de kinderen geweest, dat was de tweede keer en de kinderen waren dol blij, we gaan zeker dit jaar nog terug en trouwens het is niet alleen voor kleine kinderen.
rebecca boogerd schreef op 10 mei 2008:
Ik ben gisteren met mijn kinderen van 10, 12 en 13 jaar de hele dag in Wunderland geweest en we hebben ons uitstekend vermaakt. De kinderen die beweren dat het er baby achtig en saai is willen blijkbaar graag stoer doen of zijn gewoon erg verwend!
Romi schreef op 10 mei 2008:
Hooi
Ik ben er geweest toen ik 7was.
Mijn oom en tante hebben iets gewonnen dus nu gaan we weer
Je moet gaan!!!]


Groetjes Romi
Lil_Princes schreef op 7 mei 2008:
Nou, ik ben er nog niet geweest, ik ga morgen namelijk.
Maar te zien aan de meningen is het voor kleine kinderen, ik ben 12 jaar.
Ik hoop maar dat het een leuke dag wordt.
xx
Joowh, schreef op 7 mei 2008:
Is ut tot 12 jaar ?
'k bn namelyk 13 xd.
Desire schreef op 4 mei 2008:
Vet..!!! Nja wij gaan der morgen heen :D nou hopen of het leuk is :P

-XxxX-Jes
anoniem schreef op 3 mei 2008:
het is echt super leuk ma je moet ook extra kleren meenenm wij hadden 4 gratis kaartjees .wij gaan morgen heb er zin in alles is gratis kwa eten etc.wij waren er met schoolgeweest met 120 kinderen ofzo en het was echt super leuk,,
Iris schreef op 1 mei 2008:
Het lijkt me heel erg leuk, nu ik al die meningen gezien heb.
Ik ga er vandaag naartoe:-):-):-)
Groetjes!
janmel schreef op 29 april 2008:
dat park is superleuk!!
wendy schreef op 29 april 2008:
niet geschikt voor mensen zonder kids dus?
Youssra schreef op 28 april 2008:
kan iemand mij vertellen hoeveel een dagtarief is?
Désirée schreef op 24 april 2008:
Het is zeker geen dom en saai park! Zijn vorig jaar geweest en gaan dit jaar zeker weer. Mijn kinderen van 7 en 10 jaar hebben zich prima vermaakt. Een leuk en gezellig park!!
shariek schreef op 17 april 2008:
Hallo ik vind het een dom en rot park!!!!!!!!!!
het is niet geschrikt voor een schoolreisje!niet doen!

Het is een heeel dom park heel saai!!!!!!!!!
betty kleinlugtenbeld schreef op 10 april 2008:
hallo.
ik heb er zin om dit weekend er naar toe tegaan.
want mij oma en opa zijn 40 jaar getrouwd.
dus maar ik heb begrepen dat het super leuk is.
ik heb in folders gekeken en noem het maar op.
ik ga voor de gezelligheid mee en veel plezier beleven en nog eens super veeel lol maken.
ik zie het vanzelf hoe het is.
tot dan doeg groetjes betty kleinlugtenbeld
hoi schreef op 23 maart 2008:
het lijkt me leuk ik ben er nog niet geweest
Merel schreef op 23 maart 2008:
We hebben vrijkaartjes gewonnen, maar is het echt alleen leuk voor kleine kinderen? x
jan/julius schreef op 18 maart 2008:
de draai molen was leuk
alie tom schreef op 18 maart 2008:
het was heeeeeel erg gaaaaaf de race wagens later yo
massaut schreef op 13 februari 2008:
Het is geweldig leuk ! wij gaan er geregeld heen met collegas, kunnen danzen en drinken tot half 2 en dat alles voor 15 Euro !! ( met eten 25 Euro)Zoiets hebben ze niet in Nederland !!ben ik blij dat ik in Duitsland woon !! haha Tschuuuuus.
Mohammed schreef op 26 december 2007:
Het is saai!
ben er geweest met familiedag. alleen maar voor kinderen. veel ballenbakken, klimtoestellen! Je kan beter naar walibi of duinrell man! op de site van kernwasser staat alles wel mooi maar alles dat voor ouderen is is klein!
maar voor gezinnen met jongen kinderen zeker een aanrader. maar ben je ouder dan 12 is het niet zo! het eten is wel lekker! haha

Gr. Mohammed el Souhfi
Greet schreef op 17 november 2007:
Het is echt helemaal TOP!
Maar graag wat meer documentatie op inter net
(plaatjes)

Groetjes Greet!!
erik schreef op 6 oktober 2007:
Er is in heel europa geen park waar je zoveel krijgt voor zo weinig geld, alle consumties gratis, gratis parkeren,schoon, leuke attracties,tot 12 jaar dan. echt een aanrader!
Mevrouw........ schreef op 24 september 2007:
Ik ben er al ooit met een reisje geweest een paar jaar geleden maar ik ben de entree prijs vergeten zou iemand die me kunnen vertellen?
bLaa schreef op 4 augustus 2007:
weetje h0e chiiL het is j0ngee je me0t er gaan patat/drinkjee/ijs zijn gratiiss allee actracties zijn gratis je m0eett egt gaan.. ik ben er vaak geweest
gaat je niks aan schreef op 1 augustus 2007:
het is heel leuk ik ben er geweest
Tamara schreef op 30 juli 2007:
Wij zin net voor 5 dagen naar Wunderland geweest en we vonden het formidabel, prachtige accomodatie, mooi park voor de kleinsten en zeer lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar
Sven schreef op 17 juli 2007:
Ik ben er ook geweest met mijn familie en wij vonden het heel leuk. Ik denk wel dat het leuk is tot ongeveer 10-12 jaar. Je kunt er wel lekker de hele dag gratis frietjes eten, ijsjes eten en lekker drinken. Plezier maak je toch ook zelf....
Fabje Anoniempje schreef op 5 juni 2007:
Leuk park ik gaa er 00k heen met schoolreis duh balluh!!!
zegiklkkrniej schreef op 4 juni 2007:
jow... dat park is best leujk alleen jmmr dat er geen ECHTE achtbanen zijn.... maar kan iemand mij vertelle hoeveel dat karten kost??
Kitty schreef op 26 april 2007:
Het lijkt ons leuk om een weekendje in juni hier heen te gaan met ongeveer 15 personen...kan iemand mij vertellen of er dan ook arrangementen of iets dergelijks zijn of een leuke avondactiviteit???
Groeten kit
aapiestink schreef op 13 april 2007:
het hele pretpark is flut want het slaat nergens op en het is heel kinder8ig voor babys is het misgien leuk!pssssssssst lala stimmt jawohl lkkr neu.....shoorntje spelen
lonneke schreef op 25 februari 2007:
mij lijkt het heel leuk en wil er 00k heen
nisrina schreef op 11 februari 2007:
ik vind het daar heel erg leuk.en ik ben er al 2 keer geweest.op mijn verjaardag ga ik er weer naar toe groetjes nisrina.
amanda schreef op 1 januari 2007:
het lijkt me heel leuk om daar heen te gaan ik ga morgen voor 3 dagen heb er zin in als ik het zo lees.
Mister T schreef op 21 december 2006:
Maare is er ook veel jeugd zo met nieuwjaar enzo? En stappen wel goed te doen?
R.J. van Gelder schreef op 8 december 2006:
Heben 3 dagen in wunderland Kalkar doorgebracht. Is ons uitstekend bevallen. Het eten was overvloedig en ook de dranken en hapjes hebben wij ons goed laten smaken. De kamers waren eenvoudig maar zeker voldoende met uitstekende bedden. Ook het vermaak was overvloedig aanwezig vooral de jeugd kan uitstekend aan haar trekken komen.
Kortom voor herhaling vatbaar.
aqua-ski schreef op 22 november 2006:
Wij willen met de club een weekend boeken in februari voor 18 pesonen kunnen wij in het zelde hotel logeren
joke wester schreef op 18 september 2006:
wij zijn in kernwasser geweest het is in een woord fantastische echt super wij zijn geweest van 15 sept tot 17 sept
mijn was man was jarig zaterdag er stond een fles champagne klaar met bonbons nou dat was echt leuk en het eten heerlijkkkk een echt kinder buffet nou dat is het einde mensen kunnen hier wel terecht een aanrader voor iedereen wij komen zeker terug kernwasser ga zo door
ismail schreef op 12 september 2006:
voor mensen die dat niet leuk vinden want het is veeeeeeeet
Ton schreef op 23 augustus 2006:
Hallo, ik kan het postadres nergens vinden.
Kunt u dit doorgeven. Misschien ook wie ik moet benaderen inzake PR en Marketing ??
chantal schreef op 18 augustus 2006:
hoi

weet iemand hoe ik dit of via wie ik dit kan boeken?????

Gr Chantal
Corus IJmuiden schreef op 8 augustus 2006:
Wij gaan in Oktober met een aantal collega's van Corus naar Kalkar toe.
We zijn al eens met een groep naar Preston Palace te Almelo geweest en dat was toen zeker geweldig.
Ook Kalkar lijkt ons een zeer gezellige boel.... en we komen zeker niet alleen om te drinken en eten.
fam. Oor schreef op 6 augustus 2006:
We vonden het een geweldig park voor onze (wat kleinere) kinderen. ook het gratis drinken, eten van frietjes en ijsjes was een succes!
De dag was eigenlijk te kort!
Wel is er een vraag bij ons blijven hangen. Hoe hoog is nou eigenlijk die kerncentrale-toren?
we hebben hem aan een aantal medewerkers van het park gesteld, maar die wisten het ook niet. Kan iemand ons daar antwoord op geven??
bedankt!!
A van der Hoeven schreef op 25 juni 2006:
wij zijn volgend jaar in februari 40 jr getrouwd en willen met 6 volwassenen en 6 kleinkinderen een weekendje weg, kunt u ons nadere informatie geven.b.v.b hartelijk dank.
stephanie schreef op 12 juni 2006:
ben er vorig jaar met man en kind geweest en met opaas en omaas ,leuk park voor de kleintjes en je mag als ouder zelf overal mee in .wel misselijk van het ijstappen van de kids verder heel net en leuk park en aardig personeel
Susanne schreef op 8 juni 2006:
niks aan die shit te kinderachtig
G. Peperkamp schreef op 2 juni 2006:
50 jaar vriendschap gevierd in W.W.L. Kalkar.
***********************
Wij zijn met 8 personen in W.W.L. geweest vanaf 29 t/m. 31 mei j.l.
Waarom: wij hebben met echtgenotes ons 50 jarig jubileum van oud militairen gevierd,lichting 1956.
Wij zijn nog steeds echte vrienden en komen jaarlijks samen.
W.W.L. heeft ons GEWELDIG ontvangen het personeel was zeer met ons in de stemmeng. Bijzonder leuk hebben wij het gevierd. Heel hartelijk dank. Wij komen zeker nog op herhaling.
***********************
Mevr.Heidi weet dit zeker nog te herinneren wij blijven er over praten en hebben het aan ieder door verteld
Héél héél leuk zoals het personeel ons heeft verrast.
Geweldig, ieder mag het weten.
**********************
Met groeten van de oud militairen uit Holland en onze Dames.
************************
50 jaar vriendschap nu ook met Kalkar W.W.L.
************************
stephanie schreef op 1 juni 2006:
haj ik ben dit jaar met koninginnendag geweest en ik vond het echt helemaal geweldig daar lkkr zuipen onbeperkt eten het was helemaal geweldig
Guus Theeuwen schreef op 8 mei 2006:
Wij hadden graag info voor een bedrijfsfeest van 30 tot 40 personen met 1 overnachtiging en vervoer vanuit Panningen (L).
michel schreef op 27 april 2006:
graag info over groepenreis (incl. vervoer) op 26-6-2006
ong 60 personen vanuit almelo
sandy schreef op 13 maart 2006:
hoi
wij zijn vorig jaar in de zomer geweest
het was fantastisch
we hadden een all-in arrangement en helemaal niet duur omdat het last minute was
je kan heerlijk ontbijten , lunchen , smiddags gebak en sàvonds dineren.
je hebt verschrikkelijk veel keus uit van alles en nog wat en echt heelijk allemaal.
en waar het om gaat, het pretpark voor de kids.
nou die vermaken zich echt de hele dag door.
vanaf 2 jaar , dus zelfs die kleintjes kunnen in alle atracties.( soms met paps of mams )
ook is er een circus en kun je karten, voor de wat stoerdere kids of papa`s.
wij willen zeker nog een keer weer een bezoek brengen
groetjes sandy
c m den daad bos schreef op 26 februari 2006:
kunt u ons informatie geven over het laatste weekend van april
dan wilden wij graag met ong 10 mensen het weekend in uw park veblijven
elke info is welkom
hartelijk bedankt alvast
gr carla
annie schreef op 10 februari 2006:
Ik ga dit weekend! Vraag me af of er in deze periode wel wat te doen is? kan je er goed stappen?? Reageer ff als je ook gaat!
richard schreef op 13 november 2005:
hallo iedereen
ik was zaterdag 12-11 in kalkar met mijn collegas en heb me daar heerlijk vermaakt,ik was er samen met een van mijn vriendinnen en we hebben naar het uitzoeken van de juiste plek besloten om te blijven hangen in het western gedeelte,waar het erg leuk was,ook was er die avond een groep mensen die daar een singleparty hadden,bij die groep zat een leuk meisje van 31 en die de naam michaella had,en heb er verschilende keren meegedanst en ook heb ik haar naar afloop gekust maar,dom dat ik ben ben ik vergeten haar telfoon of evt haar emailte vragen,ze had een blauwe spijkerbroek aan met een bruis shirtje mat ze had blonde haren,ook was haar moeder erbij.misshien kent iemand haar of leest ze dit zelf,en zou graag nog eens in contact willen komen met dit meisje.reageren kan via mijn email.
ook als je meer tips heb hoor ik het graag van je.
groetjes en bedankt
richard.
ingeborg schreef op 9 november 2005:
leuk pretpark
ewevers@het net .nl schreef op 30 oktober 2005:
ik wil graag folder van u het is leuk hoor ik
wendy schreef op 26 oktober 2005:
Wie was die leuke jongen in kernwassr wunderland op dinsdagavond 25 oktober? Je bent 26 jaar en je was er voor je werk je zat in de OR? Als jij dit bent of je leest t en je kent m wil je aub mij mailen?
marja van der linden schreef op 16 september 2005:
mijn verjaardag gevierd met 25 pers allemaal hadden wij het naar ons zin. kledingstukken werden 2 dagen nog nagestuurd wat we vergeten waren meetenemen
complimenten hier voor. Kan het iedereen aanbevelen. bedankt Kern wasserwunderland wij hebben erg genoten
marja van der linden schreef op 16 september 2005:
mijn verjaardag gevierd met de hele fam.25 pers. wij hebben het erg naar ons zin gehad.een van ons heeft kleding stuk vergeten en deze werden 2 dagen later nagestuurd top complimenten.kan het iedereen aanbevelen
schoonbeek schreef op 13 september 2005:
wilt u mij info en prijzen toe sturen. wij willen het weekend van 9 10 en 11 dec komen.arangementen zijn ook welkom alvast bedankt
jolanda boerekamp schreef op 7 september 2005:
Ik zou graag wat meer informatie over jullie park willen hebben.want we zouden zeer binnenkort jullie park een keer willen bezoeken
judith schreef op 3 september 2005:
wij gaan elke jaar naar dit pretpark.Ik vind het een leuk gezellig park, je betaald een vast bedrag en dats it.In nederland ben je duurder uit vind ik.Het hotel is goed,personeel is vriendelijk.Tot gauw

ps. een grandioos park. een vraagje komt er ook een zwembad dat zou leuk zijn
Anoniempjuhh uit R. schreef op 14 augustus 2005:
Ik ben er nog niet geweest maar ga er woensdag heen met kindervakantieweek....vvan wt ik hoor wordt super hmd.....HVJ
Anoniempjuhh Uit R.
de jong schreef op 9 augustus 2005:
wij zijn er de laatste 5 jaren 6 keer geweest.
grandioos op alle vlakken.
waardering voor het personeel.
hennie wanneeer komt er een zwembad ala prestonpalace in almelo
mAracoca schreef op 26 juli 2005:
als je er geen probleem van maakt om uren in de rij te staan dan kan je hier wel terecht...wat een ellende zeg..en neem genoeg geld mee, dat heb je wel nodig..
martin schreef op 27 juni 2005:
ik zal graag wat informatie willen hebben over jullie park en wat een lang weekend kost voor 5 personen.

mvg.martin
G van Kuilenburg schreef op 23 juni 2005:
genoeg activiteiten
lekker eten
hardwerkend personeel
monique schreef op 22 juni 2005:
ik zou graag willen weten of er een camping in de buurt is bedankt
silvia egbers schreef op 17 mei 2005:
graag wil ik wat weten over jullie park als wij op een door de weekse dag in juli of augustus komen met 4 volw.en 2 kinderen van 3 jaar en 3 kinderen van 10 jaar
is er dan savonds wat te doen voor de ouders een bandje of zo graag een berichtje terug graag.
marianne schol schreef op 26 april 2005:
wij zijn al meerdere malen in kernwasser wonderland geweest en het was altijd een succes maaar we willen weer een keer heen maar ik kan niks meer vinden om te boeken kunnen jullie wat toesturen?
annie oerlemans schreef op 19 april 2005:
wij vonden het prachtig voor herhaling vatbaar
we gaan nu voor de derde keer maar zeker niet de laatste groetjes
Ilse schreef op 21 maart 2005:
Mijn vraag is op welke site kan ik kijken om te boeken voor een nachtje weg naar het pretpark kernwasser wunderland in kalkar.
J. Schuurbiers schreef op 13 maart 2005:
Wij zijn een paar jaar geleden in kernwasser wunderland geweest en dat is erg goed bevallen. Nu wilde we er mijn 65e verjaardag vieren. maar ik ben uw adres kwijt. We zijn dan met ong. 17 personen. Graag wil ik inlictingen. dank u
groetjes J. Schuurbiers
schrijvers.pmc schreef op 19 februari 2005:
wij zijn er twee maal geweest zeer tevreden zou graag meer informatie willen over jullie parken in nederland we komen vast nog eens terug in duitsland
fam . panneman schreef op 17 januari 2005:
wel bij de tijd blijven he?. Bekijk je Sunday-special maar eens. Overigens alle lof.
PR afdeling schreef op 13 december 2004:
Beste familie Henry,

Leuk om te horen dat u zich zo goed heeft geamuseerd. Natuurlijk zijn wij met de kerst geopend. Van 25 december tot en met 2 januari kunt u terecht in Kernie's Winter Wonderland, dagelijks van 11:00 tot 18:00 uur.

PR
Kernwasser Wunderland
bernhard schreef op 6 december 2004:
Is jullie park makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar vanuit Nederland
fam.henry schreef op 6 september 2004:
We zijn afgelopen vrijdag geweest en het was echt geweldig en dat vonden de kids ook,nou heb ik een vraagje zijn jullie open met kerst?????
dan zouden we ook graag gaan .. groetjes uit etten-leur
Fam. van Riel schreef op 3 september 2004:
Hallo allemaal,
Ondanks de regen{we waren tot ons ondergoed nat!!!}hebben we een hele leuke dag gehad in uw park. Het personeel was bijzonder vriendelijk. Jammer dat dit niet op ieder park zo is.En wat de prijs betreft: dit maakt het nog leuk om een dagje uit tegaan met je gezin. De koffie was lekker, de frietjes smakelijk en de thee en warme chocomelk goed te drinken. Zelf de bockworsten waren overheerlijk. Fijn is ook dat we gratis onze auto mochten parkeren.
Heel saai maar ik heb niets als komplimenten over u goed georganiserde park.
Tot nog eens!
Vriendelijke groet, Familie van Riel
a vander brom schreef op 19 augustus 2004:
ik heb nog geen mening maar wel een vraag.
4 sept a.s. willen wij met 6 personen naar uw park, maar ik zelf ben gehandicapt is het mogelijk,(de auto zit dan al vol)dat jullie voor mij een rolstoel te huur hebben? graag reactie. h dank alvast
tonny schreef op 19 augustus 2004:
wie kan mij vertellen of het iets is voor kinderen van 5 het pretpark en wat zijn de entree prijzen?
mail me aub vandaag nog
peter schreef op 22 juli 2004:
ik ga volgende week mischien.
dilsher schreef op 20 juli 2004:
last yeare we visit ur park i want to know whats ticket price so i can able to coem with my frinds and what we get for eeting
thax
dilsher
Richard schreef op 17 juli 2004:
ik ben nog nooit daar geweest maar morgen ga ik wel met mijn vrienden ernaar toe en ik denk dat het wel leuk gaat worden.??
charlie schreef op 11 juli 2004:
ik ben er 1 x geweest en ik vond het cker leuk vooral omdat je zoveel mocht eten zoals je wou, maar het nadeel was dat het attractiepark niet voor de oudere kinderen waren want ik ben nu 14 en 2 jaar geleden was ik daar dus 12 en toen vond ik het al niet zo leuk maar ik ga er weer binnenkort heen met de hele familie en ik denk dat het wel leuk word
annie westerveld schreef op 21 juni 2004:

wat kun je eten
wat
kryg je voor eten
sharon schreef op 8 mei 2004:
ik ga over een week heen het is van de zaak dus alles is gratis en het lijkt me super leuk ik ga veel eten alles is gratis
Markster schreef op 24 februari 2004:
Ben vandaag teruggekomen na 2/3 dagen. Ik vind het echt een geweldig park. Er is echt van alles te doen, eten en drinken is perfect en ook de hotelkamers zijn prima. Ben nu alleen beetje kapot van al het gesport :)
Jaja, het was me het weekendje wel.
Nadja schreef op 12 februari 2004:
ik ben er niet geweest, maar misschien ga ik er heen, met een paar kinderen uit mijn klas. zijn er veel atracties?
Ook voor oudere kinderen?
welke atracties zijn er?
Jasper Sonderen schreef op 2 februari 2004:
ik ben er nog niet geweest:P maar ik ga er met school naartoe ik verheug me er erg op.......allemaal gratis patat en drinken + ijs jeah ik vreet me kapot ........ik hep er heeel erg zin in vooral omdat kim-lian er is geweest...mijn grootste idool! maaruh.voeg ff toe IKKE_JASPER@HOTMAIL.COM
monica jansen schreef op 8 januari 2004:
het was de leukste vakantie ooit, heel gied verzorgd
faab schreef op 19 september 2003:
alles is perfect in het park + hotel :):D:D:D:
perfect toppertje niets op aan te merken
Sander Janssen schreef op 19 september 2003:
Echt super goed idiaal perfect!!!! nix op aan te merken echt SUPER!!
Pieter schreef op 6 augustus 2003:
Inderdaad leuk, maar wel heeeeeel belachelijk dat je extra moet betalen voor de carts en de buggys!
Alsof de entreeprijs niet goed genoeg is.
lotte albers schreef op 31 juli 2003:
Ik vond het enorm leuk ook omdat het voor iets oudere kinderen vele attracties zijn . Mijn complimenten.