Laatste meningen over theaters in Hoorn

Raymond

schreef:

met daniel eens, prima schouwburg

Lees meer over Schouwburg Het Park

Daniel de K

schreef:

Tiptop deze schouwburg. Voorstelling van Stevie Wonder gisteren was prachtig.

Lees meer over Schouwburg Het Park

Bruna

schreef:

Fast tiden ge5r ju se5 fort... julen var extra mysig i e5r med barn och det kommer ju bara bli be4ttre! c5hle9ns e4r ju min faovrit affe4r he4r i sme5staden se5 fe5r gf6ra ett besf6k de4r snart igen! KRAM MARTINA

Lees meer over Het Pakhuis

I. Broekman

schreef:

Ik was altijd wel tevreden over schouwburg Het Park., maar afgelopen zondag is die mening danig veranderd. Er was een kindervoorstelling, die zo verschrikkelijk slecht was, dat eigenlijk iedereen had moeten weglopen.Op Stapel was de titel. Ook mochten de kinderen een doosje meenemen om te ruilen. Die doos zou door de "butler" bij de ingang worden ingenomen en aan het eind mochten ze dan een andere mee naar huis nemen. Niet dus. Zaten al die kinderen met hun doosje op schoot te kijken naar iets onbegrijpelijks en rommeligs. Waardeloos en nog niet eens zo goedkoop ook.

Lees meer over Schouwburg Het Park

jan schuurman

schreef:

Geen lekker bier,bediening tapt slecht.Bij slagerij van kampen beter geluid dan bij my fair lady.Voor mensen met een handicap wordt het soms moeilijk.

Lees meer over Schouwburg Het Park

ton leuver

schreef:

Aangaande de nieuwbouw schouwburg wil ik het volgende even kwijt; Als buurtbewoner (de weel 10)en liefhebber van architectuur volg ik de nieuwbouw dagelijks en met veel genoegen.
Wat me echter van het hart moet iss dat ik niet begrijp dat er iemand op het idee is gekomen om zulke foeilelijke lampen te plaatsen in de toren. Ik kan me simpelweg niet voorstellen dat dit in het oorspronkelijke ontwerp van deze kundige architecten was opgenomen.
Verder ziet het er grandioos uit.

Met vriendelijke groet
Ton Leuver
0653 875130

Lees meer over Schouwburg Het Park
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord