Schouwburg Het Park

Westerdijk 49
1621 LD
Hoorn
0229 212724
www.hetpark.nl

Nog geen informatie van Schouwburg Het Park ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Schouwburg Het Park:

powered by

UIT123.nl TIP

Raymond

schreef:

met daniel eens, prima schouwburg

Daniel de K

schreef:

Tiptop deze schouwburg. Voorstelling van Stevie Wonder gisteren was prachtig.

I. Broekman

schreef:

Ik was altijd wel tevreden over schouwburg Het Park., maar afgelopen zondag is die mening danig veranderd. Er was een kindervoorstelling, die zo verschrikkelijk slecht was, dat eigenlijk iedereen had moeten weglopen.Op Stapel was de titel. Ook mochten de kinderen een doosje meenemen om te ruilen. Die doos zou door de "butler" bij de ingang worden ingenomen en aan het eind mochten ze dan een andere mee naar huis nemen. Niet dus. Zaten al die kinderen met hun doosje op schoot te kijken naar iets onbegrijpelijks en rommeligs. Waardeloos en nog niet eens zo goedkoop ook.

jan schuurman

schreef:

Geen lekker bier,bediening tapt slecht.Bij slagerij van kampen beter geluid dan bij my fair lady.Voor mensen met een handicap wordt het soms moeilijk.

ton leuver

schreef:

Aangaande de nieuwbouw schouwburg wil ik het volgende even kwijt; Als buurtbewoner (de weel 10)en liefhebber van architectuur volg ik de nieuwbouw dagelijks en met veel genoegen.
Wat me echter van het hart moet iss dat ik niet begrijp dat er iemand op het idee is gekomen om zulke foeilelijke lampen te plaatsen in de toren. Ik kan me simpelweg niet voorstellen dat dit in het oorspronkelijke ontwerp van deze kundige architecten was opgenomen.
Verder ziet het er grandioos uit.

Met vriendelijke groet
Ton Leuver
0653 875130

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord