't Kroegie

Kerkplein 1
1621 CX
Hoorn

’t Kroegie is niet te typeren ... ’t Kroegie is ’t Kroegie.

Het opmerkelijke uiterlijk van het café is daarvan een stille getuige. Alle muren en tafels zijn door verschillende kunstenaars beschilderd en bewerkt, waardoor de kroeg al bij binnenkomst een unieke uitstraling geniet. En mocht zelfs dat niet tot de verbeelding spreken, dan doet het aquarium midden in de kroegvloer het wel.
Dat muziek in ’t Kroegie belangrijk is moge duidelijk zijn. Er zijn maar weinig muziekstijlen die het café schuwt. Regelmatig is ’t Kroegie een podium voor jazz, hiphop, blues, rock, pop, feest, punk, sing & songwriters en zelfs rockabilly. Als het goede muziek is, dan hoort het hier thuis! Als je zelf ambitie hebt om eens wat te spelen dan leent ’t Kroegie zich daar ook voor: beginnende bands kunnen hun repertoire uitproberen op het podium tijdens de Open Podium-zondagen en solo-artiesten kunnen aanschuiven bij de jamsessies die elke dinsdagavond gehouden worden.

| in de omgeving

Meningen over 't Kroegie:

powered by

UIT123.nl TIP

Bob

schreef:

Het kroegie: de naam zegt het al. Dit is het kroegie in Hoorn waar je geweest moet zijn en blijven komen. Gezellige studenten oud studenten en mensen die van een sociale omgang genieten is het kroegie de aangewezen plaats om een biertje te pakken en naar bandjes te luisteren of zelf wat te doen met een jam avondje of dat soort leuke dingen.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord