Uitgaan in Hoogeveen

Jouw mening over Hoogeveen?

Geef je mening over Hoogeveen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

wim

schreef:

Wat men er ook van vindt; een reactie uit 2008 zegt natuurlijk niets over de huidige situatie....

Lees meer over Theater De Tamboer

Richard

schreef:

Bios is gewoon ok soms beetje jammer dat animatiefilms alleen in NL te bekijken zijn. Het enige wat ik echt belachelijk vind zijn de prijzen van de consumptie! Je betaalt rustig je al prijzige kaartje over voor een cola en een popcorn.

Lees meer over Luxor Theater

Prins

schreef:

We komen met regelmaat in Hoogeveen en wonen in gemeente Hardenberg. Meeer keus en goeie zitruimte. Comsumtie prijzen zijn erg hoog als minpunt maar verder prima voor elkaar!

Lees meer over Luxor Theater

Jeff

schreef:

zit Jaap van de Bijl niet meer op dit Grand café. Tenminste wel in 1991? Waar is hij nu?

Lees meer over Grandcafe The Pub

Cor Rupteling

schreef:

Het is echt een superrrrrrrrrrrrrrr leuke tent! veel chickies en ook leuke dames!

Lees meer over Cafe Babbel

Theo

schreef:

Een van de betere kroegjes van HGV, naja veel goede zijn er ook niet. Hier kan men gerust een biertje halen, redelijke muziek en idem bediening.
Proost

Lees meer over Grandcafe The Pub

Gerrit

schreef:

Heerlijk gegeten hier. Het verrassingsmenu was ook echt verrassend en vooral ook zeer smakelijk en de gastvrouw had hier mooie wijnen bij. Wij komen snel weer terug en kijken daar nu al naar uit!

Teun vd Belt

schreef:

Afgelopen weekend geweest. Moest lang wachten en zowel mijn stoel als de vloer pikten en waren goor. Jammer, ik rijd de volgende keer wel wat verder. 4 mensen komen niet meer terug. de prijzen zijn absurd voor het gebodene.

Lees meer over Luxor Theater

Iris

schreef:

Ten eerste wil ik even reageren op Willem en Greetje. Ik werk al mijn hele leven in de horeca en nu 3 jaar bij het koetshuis en heb zelden zo'n prettige werkomgeving ervaren! Er zijn ontzettend veel mensen die enorm positieve reacties geven en daarom ook vaak terugkomen. De chefkok is enorm getalenteerd, en ik kan echt zeggen dat het koetshuis het beste restaurant is in de buurt!

Lees meer over Eetcafé Het Koetshuis

em

schreef:

laatst een avondje wezen dansen, erg gezellig alleen jammer dat de dans vloer iets aan de kleine kant is!!en het eten is ook heerlijk!!gr e

Lees meer over Grandcafe The Pub
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord