Laatste meningen over musea in Hoek van Holland

theo kokshoorn

schreef:

Lekker stekkie om lekker een paar keer per jaar doorheen te struinen,en om speciale exposities te bekijken.De shop moet je altijd zonder geld op zak bezoeken,anders geef je gegarandeerd altijd te veel uit!
Ik hoop dat het museum in de nabije toekomst een betere plaats krijgt,is noodzakelijk denk ik en verdiend!

Lees meer over Museum RockArt

de boer

schreef:

Ik wilde weten wanneer ik mijn destelde t, shirt van de rolling stones *50jears * mag ontvangen. De af spraak was binnen een week. het is nu al bijna 2 weken. Ik heb noch niets ontvangen van u van daar deze op roep. Ik heb 20 okt met een collega van u er over gesproken maar die gaf als antwoord een telefoon nummer endat was alles

Lees meer over Museum RockArt

Floris de Smeth

schreef:

Geachte lezer
ik he een misschien vreemde vraag. Voor een goede vriend ben ik op zoek naar een sticker van "de tong". Begin jaren zeventig en geinspireerd op Mick Jagger, volgens mij. Weet u misschien ook hoe ik hier aan kan komen?
Vriendelijke groet
Floris de Smeth

Lees meer over Museum RockArt

rosa scharn

schreef:

onze HAVO/VWO leerlingen in Leiden zijn zeer muziek-minded en ik wil ze graag attenderen op uw museum. Heeft u voor ons flyers (20) en een poster? En iets over de tentonstelling van John Lennon? Ze krijgen een mooie plaats in onze CKV corner waardoor de leerlingen uw website ween te vinden. Met vriendelijke groet
Bonaventuracollege
Open Leercentrum
Marienpoelstraat 6
2334 CZ Leiden

Lees meer over Museum RockArt

ilse voois

schreef:

Hoi Jaap,

Ik vond het fotograferen in jouw museum afgelopen woensdag helemaal gaaf om te doen. Bedankt ook voor alle mogelijkheden daarvoor. De foto's zijn ook erg mooi geworden. Ik zou er wel een par door wilen sturen, het bruidspaar weet ervan.


Naar welk mailadres kan dat??

Groetjes Ilse

Lees meer over Museum RockArt

Karel

schreef:

J.l. zondag 4 nov. naar de opening geweest v/d nieuwe expositie ' Nederpophelden ', gezellig druk en een waanzinnig interesante expositie over de pop cultuur van Nederland, kom hier iedergeval terug om de expositie beter te bekijken.. Ga zo door !!!

Lees meer over Museum RockArt
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord