Podium De Vorstin

Koninginneweg 44
1211 AS
Hilversum
035 621 58 41
www.devorstin.nl/

Podium de Vorstin is een podium in Midden Nederland, gevestigd aan de Koninginneweg in Mediastad Hilversum.

Een aanbod van jaarlijks ongeveer 200 producties voor jong en oud op het gebied van concerten, dance, theater en multimedia.

Podium de Vorstin heeft een unieke grote zaal met een maximale capaciteit van circa 850 bezoekers die eenvoudig kan worden veranderd in een theaterzaal met uitschuifbare tribune met 260 zitplaatsen.

Naast de grote zaal beschikt Podium de Vorstin over een grand muziek-café met plaats voor 300 bezoekers. De plek voor mensen uit de creatieve industrie en voor de muziekliefhebber om (live)muziek te beluisteren en een hapje of een drankje te nuttigen.

Podium de Vorstin is één van de eerste podia in Nederland met een aparte artiestenfoyer, waar de optredende bands hun gasten voor of na de show kunnen ontvangen.

De kelder is een creatieve werkplaats voor iedere muzikant. Podium de Vorstin beschikt hier over 5 goed geïsoleerde popoefenstudio’s met professionele backline voor de professionals en de local hero’s.

| in de omgeving

Meningen over Podium De Vorstin:

powered by

UIT123.nl TIP

Pascal

schreef:

Tof podium met een brede programmering. Naast een vette zaal ook een chille plek om even een biertje te drinken in het cafe.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord