G Spot

Groest 57
1211 EA
Hilversum

Nog geen informatie van G Spot ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over G Spot:

powered by

UIT123.nl TIP

Project Rutger

schreef:

Geweldige club !
Heb hier dan ook niets anders dan positiefs over te melden.
Mensen die klagen over conflicten: Waar een conflict is, hebben er altijd twee schuld.
Ik zou zeggen hou het leuk, en geniet er gewoon van !

C U @ G Spot (-:

Danielle

schreef:

Ik kom nu al een tijdje in Gspot en ik heb het er altijd erg naar mijn zin. Personeel is vriendelijk en de muziek is erreug lekker. Als je dan toch ergens heen moet in Hillywood.....dan zeg ik Gspot

Emma

schreef:

Times are changing, G- spot is op weg naar de status topclub! Leuk barpersoneel, goeie DJ's, Gezellig sfeertje... Ik zeg G- spot, ga zo door!

christine

schreef:

Wat een @%^#% tent. Een buitenlander aan de deur weigert mij de toegang omdat alleen members zogenaamd naar binnen zouden mogen. Het is toch niet normaal meer dat een buitenlander Nederlanders de toegang weigert en al die geiten neukers gewoon naar binnen laat gaan. Sluiten die tent!

Sjoerd Hartholt

schreef:

Je wordt bij de g-spot behandelt alsof je in de bajes zit. De standaard emotie van het personeel = BOOS. Ze willen je geen bier geven en als je ze geld geeft voor je jas, kijken ze je laf en ongeïnteresseerd aan. Meest ongastvrije tent evaa. We gaan er zo heen, bidden voor onze jas en een pilsje.

arthur

schreef:

Kansloze tent, alleen maar agressieve marokanen daar. portiers die denken dat ze k1 fighters zijn. Opdoeken die bende, ik ga er iig nooit meer heen....

uonald koster

schreef:

ik werd gewoon niet binnengelaten ik wilde geld uitgeven maar een 1 of andere eikel aan de deur weigerde mij,sorry maar door een buitenlander geweigerd te worden pik ik niet doe iets aan het deur beleid!

Janny

schreef:

Zag dat G-spot ook de drankjes en bier verkocht op de Groest, kermis. Plastic bekertje lauwe Cola voor € 2,50 en een Plastic bekertje bier voor € 2,50
Hoop dat jullie gauw op slot gaan net als Flater, de Oude Knegt en nog een paar van die uitvreters die de horeca kapot maken door hebzucht.

Dennis

schreef:

Wat een ongelovelijke $%^portiers, worden meisjes van 16 binnengelaten en het stikt er van de agressieve marokkaantjes. Mij niet meer gezien in die @#$ tent, hoop ook dat ze die arrogante, domme portier (kale buitenlander) snel ontslaan!

LoSmittos

schreef:

ehh gewoon pilsehh!

nn

schreef:

zondagnacht weer vechtparty met groepje marokkanen marokkanen .tuigen een jongenman van 24 af met een stukgeslagen glas.in het gezicht.

Edwin

schreef:

Wat is die tent in een paar jaar veranderd zeg. Vroeger kon je er nog leuk en relaxt uitgaan in een goede sfeer. Nu zie je hoofdzakelijk buitenlands tuig dat het alleenrecht denkt te hebben. Mij niet meer gezien daar. Zeker niet na het laatste nieuws dat ik over G-spot lees. Het bier was ook niet te zuipen daar (lauw! en veeels te duur!)

John

schreef:

Ballen tent dit, je wordt hier gewoon in elkaar geslagen en de portiers kijken gewoon toe

Peter

schreef:

Nou lekkere tent en wat een portiers zeg, stelletje pannekoeken en bange schijterds. Boycotten die hap. Gemeente Hilversum neem uw verantwoordelijkheid en sluit deze tent waar de beveiliging niet ingrijpt als dat Marokkaanse gajes weer eens toeslaat...

John

schreef:

Lekker positief stukje in de krant jongens!

Ga zo door!http://www.telegraaf.nl/binnenland/6041363/__Man_mishandeld_door_groep_jongens__.html

N.N

schreef:

vroeger werden de drug dealers geweerd nu andere eigenaar. nu hoor ik alles wordt binnen gelaten en geregeld vecht partijen en drugs dealers

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord