8 april 2020
m Uitgaan Hengelo m Restaurant Hengelo m Restaurant Akropolis

Akropolis

Akropolis
Adres:
Stationsplein 72
Postcode:
7551 CR, Hengelo (Overijssel)
Telefoon:
074 2437323
Fax:
Categorie:
Cijfer: 6.4 (278 stemmen)
Uw cijfer voor Akropolis:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Akropolis:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Aline Kuiper schreef op 1 september 2010:
Helemaal super, super eten, super bediening grote klasse!!
Maikel schreef op 7 april 2010:
Hmmm...Michel, volgens mij wilden ze je pesten, en gaven ze je express de kaar niet. Wat jij zegt is bullshit, ik ben er vaak gekomen, met verschillende personen, en als ik om mij heen keek werden de mensen altijd direct geholpen. Volgens mij zegt het meer wat over jou zelf dat je menukaart gaat pakken. Leugens leugens leugens
Diana schreef op 24 januari 2010:
Heb hier een super avond gehad, we waren met een groep van 15 personen. Heerlijk gegeten van een schotel. En de bediening was super! de ouzo bleef maar komen haha :P TOP
Nienke schreef op 26 augustus 2009:
Ik heb hier ook heerlijk gegeten, en ben juist tot in de puntjes goed bediend.. Ik mag geen ui. En dit was geen probleem. Het was een gezellige avond! Eten was prima!
Martin schreef op 13 april 2009:
Hallo, wat jammer dat mensen op een site afgaan. Wij hebben bij Akropolis al zeer vaak gegeten en zijn altijd perfect bediend en zeer goede service. Het eten is echt goed daar.
Michel schreef op 15 februari 2009:
Waardeloos!! Eten was prima maar de bediening?? Om te janken!! Alles duurde lang, terwijl de tafels om ons heen supersnel werden geholpen. Werden er gewoon met de nek aangekeken. Moest herhaaldelijk vragen om de kaart en ben 'm uiteindelijk zelf maar gaan halen. Wij gaan er nooit weer heen in ieder geval.
Aek schreef op 6 februari 2008:
Die website van Akropolis heeft zo'n ongelooflijk irritant muziekje. En die site ziet er ook niet uit trouwens. Ik ga er dus ook niet heen.