Tumi

Heerenweg 138B
1851 KV
Heiloo
072 5321933
www.tumi.nl

Nog geen informatie van Tumi ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Tumi:

powered by

UIT123.nl TIP

Etienne

schreef:

Kan nou niet bepaald een goede recentie geven. Qua eten is het redelijk, maar naar mijn laatste ervaring ZEER onvriendelijke omgeving voor kinderen.

Enigzins waren mijn kinderen (2 & 5 jaar) nog druk van de vakantie reis, maar om daar na 20:00 aan tafel te schuiven dan is de grootste drukte al geweest. Er waren nog 3-4 tafels bezet. Na het hoofd gerecht kwam de nog al vatzige en onverzorgde chefkok, die claimde de eigenaar te zijn, op ons af en benaderde ons zeer onvriendelijk en dwong ons dringend de zaak te verlaten i.v.m. onze nog al drukke kinderen. De chefkok , zelf geen kinderen hebbende, gaf aan dat het personeel al meerdere keren ons had verzocht om de kinderen in het gereel te houden. Maar dit was niet het geval, de twee lieve meisjes van mischien 17-18jaar hadden dit wel 1 keer bescheiden gevraagd, maar na het hoofdgerecht geen punt meer van gemaakt. Tot dat de viezige chef mijn jongste tot huilen bracht door hem van uit het gangpad terug te slepen naar onze tafel en stampei kwam maken aan tafel, terwijl de nog 3 aanwezige tafels het in de detail konden volgen. Zeer onbeleefd en onbeschoft. Ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt. Welliswaar hoefde ik niet te betalen, maar dit was mij de eer te na. Nooit meer Tumi. Wat een ongepast gedrag!

Will & Judith

schreef:

We komen speciaal uit Gooi&Vechtstreek om in deze prima zaak te eten, bediening is een voorbeeld voor veel resaurants, een aanrader.....!!!! deze zaak.

Hans

schreef:

super zaak echt gezellig en keuke bediening

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord