Uitgaan in Hattem

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Hattem?

Geef je mening over Hattem, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Carel

schreef:

Op hun www staat dat een zekere meneer Fred een entertainer/bakker is die u moet vermaken. Ik help u even uit de droom, deze man is geen entertainer en al helemaal geen bakker!!!

Lees meer over Bakkerijmuseum

Jack

schreef:

Het eten was heerlijk. Als eerste heb ik een voorgerecht genomen, perfecte temperatuur en de opmaak was ook mooi. Daarna had ik een hoofdgerecht bestelt, vers en goed gaar vlees met verse groentes. Het desert was ook om te smullen, verse ingredienten gebruikt en niet te bitter van smaak. Het personeel was hulpzaam en aardig. Alleen 1 nadeel is dat de prijs overal zo duur is geworden. Maar je kunt er heerlijk eten.

Ann

schreef:

We zijn er met een groep van 20 personen geweest.Speciaal voor ons gingen ze een uur eerder open.Heeeerlijk gegeten en allemaal tegelijk.Super!

Albert Morren

schreef:

Ben vandaag met de familie dagje uit geweest, organisatie is daar erg slecht. er lopen ongeveer 5 mensen eprsoneel, en die regelen allemaal wat. beetje ongeregeld zootje dus....wij hadden het inclusief een barbeque, wij waren hier ook absoluut niet tevreden over, er was weinig, alleen worstjes, hamburgers, satestokejes en nog een ander soort stokjes, het werd allemaal gebakken, maar niet goed, veel dingen waren nog niet eens oed warm. daarnaast was alles heel erg snel op. en de drankjes waren niet goed koel.kortom, de organisatie laat duidelijk te wensen over, en wij waren dan ook absoluut niet tevreden over deze dag, die tohc 58 euro per persoon kost!!!

Brassers

schreef:

Wij komen hier heel vaak. Het eten is hier super.

De bediening is vriendelijk

En de locatie is prachtig.

Aanrader voor iedereen die van gezellig en lekker eten houdt.

Norma

schreef:

Heerlijk eten, goede bediening en een prachtige locatie!!Zeker een aanrader!! Voor zowel romatische eten met zn tweetjes of gezellige tafelen met meerderen!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord