Restaurants in Haarlem

Totaal van 304 restaurants gevonden:

1 van 13

Laatste meningen over restaurants in Haarlem

Rosa

schreef:

Een fijn restaurant in Haarlem - een van de beteren.

Lees meer over De Wandelaar

tim

schreef:

heb hier heerlijk gegeten..

Lees meer over Ohm

sabrina

schreef:

beste restaurant van haarlem.....is ohm...

Lees meer over Ohm

Aiken

schreef:

Leuk cafe, misschien een beetje te groot. Sommige personeelsleden zijn goed, anderen minder.Oja, € 6,50 voor een liter water is echt gestoord!!!

Lees meer over Cafe Brinkmann

Uit123.nl - Martin

schreef:

Ludic heeft een plezierige uitstraling. Het jonge, onervaren personeel is af en toe de draad een beetje kwijt. Als de rekening wordt gevraagd aan de één, die daarna pas het tafeltje uitruimt, wordt gemeld dat haar collega de rekening zal komen brengen.Let op uw tafelgerei: er zitten vies bestek tussen. Het eten is uitstekend. De omelet met brie en komkommerzuur heeft eene prima smaakcombinatie en is met zorg gemaakt. Voor € 6,25 is het aan de maat, maar acceptabel, terwijl er voor een longdrink jus d'orange het belachelijke bedrag van € 3,00 moet worden neergeteld. Nogal veel voor 175 milliliter sinaasappelsap.Als Ludic investeert in het huidige of nieuw personeel zal Uit123.nl een volgende keer gaan dineren.

Lees meer over Ludic

Ninya

schreef:

Zeer vriendelijk personeel, leuke inrichting, ontspannen sfeer, eerlijk eenvoudig zeer smaakvol eten!!!

Een echte aanrader voor een gezellige lunch of diner

Lees meer over Het Wachtlokaal

Emily de Jong

schreef:

Een aanwinst voor Haarlem, wat een leuke frisse tent! Drie gangen en per gang drie gerechten, voor maar 22,50!!! Een superprijs voor wat je op je bordje krijgt. Ik ben nieuwe vaste klant van Ludic geworden!

Lees meer over Ludic

greetje

schreef:

Wat is Jills opgeknapt zeg!! Het is nu fris en hip en het eten is heerlijk en goed betaalbaar. Ik heb heerlijk gelunched maar kom zeker terug want de kaart voor het diner ziet er ook heerlijk uit!!

Lees meer over Ludic

James Carter

schreef:

Prachtig restaurant, heerlijk eten. Zeker het beste in Haarlem!! Ga er graag naartoe. absoluut een 10

Lees meer over India Palace

Niels Beentjes

schreef:

het is een saai restaurant, het eten is er niet te eten.

Lees meer over Restaurant ML

Niels Beentjes

schreef:

het is een gezellig, knus restaurant, het eten is er fantastisch en de budiening is vriendelijk.

Lees meer over Sea Cottage

Bob Thomas

schreef:

Gezellig en goed, allervriendelijkste bediening. Eigenaar / kok Jani zet de toon. Hij perfectioneerde zijn kunde bij het beroemde Lonny's in Amsterdam

(dat nu Long Pura heet).

Neem de rijsstafel van 31 euro met voorgerecht en thee of koffie toe.(vraag koffie Toebroek) Drankjes vergeleken met veel andere betere restaurants redelijk geprijsd. Een aanrader!

Lees meer over De Rijsttafel

andrea

schreef:

ik vind het een heel raar restaurant want ik ben er geweest het zat bom vol maar ik vond er eerlijk gezegd niks aan
(smaakloos)

Lees meer over De Ark

Wendy

schreef:

Dit vind je nog maar weinig in Haarlem, lekker eten voor een leuke prijs en nog gezellig ook! Nu met het nieuwe terras is het helemaal goed vertoeven.
Ga zo door!

Lees meer over Ted's Eetcaf

Willem Caf

schreef:

Een gezellig eetcafe, waar je een lekkere hap voor een leuke prijs kan eten, altijd wel iets geks mee te maken en staan altijd open voor leuke en gekke dingen.Echt eens proberen.

Lees meer over Ted's Eetcaf

Anneke

schreef:

Zeer gezellig restauran, vriendelijk bediening en lekker eten! Zeker het proberen waard

Lees meer over Ted's Eetcaf

Adriaan van Leeuwen

schreef:

Het cafe doet gezellig aan. Maar de uiensoep bleek bouillon met halfgare zwarte uien. De schnitzel ook alweer een black molly. De prijs ok en als je honger hebt is dit een aanrader.

Lees meer over Ted's Eetcaf

Bas Vermeulen

schreef:

Ik kom al ruim 4 jaar bij dit restaurant.
En reis veel, voornamelijk voor mijn werk, waar ik ook ga eet ik indiaas.

Hierbij mijn mening:

Vriendelijk personeel, leuke traditionele kleding, prachtig ingerichte authentieke restaurant. Eten verrukkelijk zeker vergeleken met andere indiase restaurants mij bekend (ook in het buitenland).

Lees meer over India Palace

ET69

schreef:

Nu is een recentie op basis van slechts 1 bezoek natuurlijk nooit helemaal eerlijk, maar ik ben dan ook niet van plan een 2e keer te gaan. E?n keer was wel weer genoeg.

De sfeer is voortreffelijk, daar geen klachten over. Het eten was echter aan de onderkant van 'acceptabel' te noemen. Smakeloze stukken vlees, te ver doorgebakken biefstuk, dikke, harde patatten, etc...

Nu moet je misschien niet zeuren over goedkoop eten, maar toch...ik twijfel of het zelfs die paar euros waard was die we ervoor betaald hebben.

Al met al een ervaring die ik verder toch maar aan me voorbij zal laten gaan.

En dan te bedenken dat de zaak helemaal vol zat met mensen...toch blijkbaar erg populair. Ik zal misschien wat gemist hebben.

Lees meer over De Ark

Wisma Goulart

schreef:

Hello well my name is Wisma and i would love to now more about my name because here in Brasil nobody has this name and i want to know about it if you can help me... I'd love it

Lees meer over Hout

Cees

schreef:

Het eten is hier normaal gesproken wel redelijk. Helaas blijkt de eigenaar op vakantie te zijn en ze bakken er nu helemaal niets van. Wat wel erg verstandig is om de rekening heel goed te controleren, het klopt zeker 1 op de 2 keer niet en altijd in jouw nadeel. Je kunt hier maar beter wegblijven.

Lees meer over Casa di Marco
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord